nemyslím si že chuť ženského sekrétu je nejak výrazne ovplyvniteľná. nie že by som to kontroloval alebo o tom dačo vedel, ale tak nejak mi laické myšlienkové pochody vravia že nie...
neodpustím si jeden svoj tradičný:
Drinking a non-alcoholic beer is like licking your sister's vagina. It might taste the same but it's just not right.
hmmm.....tak podľa mňa to má dosť dočinenia s kvasinkami, ktoré sa tam prirodzene nachádzajú...tie ak sa premnožia robia problémy(jasné, že to má dopad na chuť a vôňu) a veľa žien musí kvôli tomu upraviť stravu....čiže ak chceš odpoveď, tak na tvojom mieste by som si pozrela diéty naordinované pri kvasinkových infekciách a tam je zoznam potravín, ktoré by mali byť vylúčené, aby mala žena to ph optimálne .... neviem presne čo to obsahuje, ale myslím, že je tam stop pre biele pečivo, sladké .... skús si to pozrieť,
smradlava vagina nemusi mat nic docinenia s kvasinkami.
1. kvasinkova mykozova vagina smrdi prenikavo po moci. chlap si to vsimne hlavne pri nakladani odzadu ked sa ta aroma uvolni.
2. ale vagina smrdi aj prirodzene - zensky pohlavny organ ma svoju prirodzenu "vonu" a tmavsie baby latinomaericanky atd su cca 10x aromatickejsie citit to hlavne pri 69ne. tato vona sa neda ovplyvnit nicim (mozno natret silno aromatickym lubrigelom)
jjjj go vegan! Ale s nechutnou (hoci i nevegánskou) vagínou som sa eßte nestretla : S
(+ podľa mňa by tieto skvosty aj celkom mali chutiť ako vagína : X )
@5@midnight ... keď už si
začal o tom kontrolovaní, to
mi pripomenulo taký sprostý
vtip, že:
Dvaja doktori na gynde sa bavia
... "Ty, včera som mal u seba
pacientku, ktorá má klitoris
ako uhorku."
"Taký veľký?"
"Nie, taký kyslý!"
holka sa pýtala čo môže mať vplyv...dala som jednu z možností
a po druhé, pri pretrvávajúcich problémoch s kvasinkami je potrebná dlhodobejšia úprava stravy a vylúčenie niektorých jedál, takže žiaden mykomax a 5 dní bez sexu
Asi som jediny kto tu na tuto otazku vie odpoved takze zacnime.Ano da sa ovplivnit jedlom, hormonalnimy zmenamy,takze ak je zena tehotna vona inak. Na vonu a chut posvalneho sekretu ma priaznivy vplyv ovocie,zelenina taka mrkva a podobne Nepriaznive tak co asi cibula,cesnak
K teme najhorsie su opite baby po diskoteke bez sprchy ked su nadrzane a strasne mastia ako keby im tam vyetakl sliz lizat taku vaginu je doslova nechutne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
GRANKO SI NESKUSALA?
Drinking a non-alcoholic beer is like licking your sister's vagina. It might taste the same but it's just not right.
1. kvasinkova mykozova vagina smrdi prenikavo po moci. chlap si to vsimne hlavne pri nakladani odzadu ked sa ta aroma uvolni.
2. ale vagina smrdi aj prirodzene - zensky pohlavny organ ma svoju prirodzenu "vonu" a tmavsie baby latinomaericanky atd su cca 10x aromatickejsie citit to hlavne pri 69ne. tato vona sa neda ovplyvnit nicim (mozno natret silno aromatickym lubrigelom)
(+ podľa mňa by tieto skvosty aj celkom mali chutiť ako vagína : X )
Je potrebne ti pogratulovat za latku ktoru si birdz drzi
začal o tom kontrolovaní, to
mi pripomenulo taký sprostý
vtip, že:
Dvaja doktori na gynde sa bavia
... "Ty, včera som mal u seba
pacientku, ktorá má klitoris
ako uhorku."
"Taký veľký?"
"Nie, taký kyslý!"
gynekológ amatér sa ozval....
holka sa pýtala čo môže mať vplyv...dala som jednu z možností
a po druhé, pri pretrvávajúcich problémoch s kvasinkami je potrebná dlhodobejšia úprava stravy a vylúčenie niektorých jedál, takže žiaden mykomax a 5 dní bez sexu
a nie, našťastie s tým problémy nemám ja osobne.
NZ
K teme najhorsie su opite baby po diskoteke bez sprchy ked su nadrzane a strasne mastia ako keby im tam vyetakl sliz lizat taku vaginu je doslova nechutne.
Tak alkohol robí v tomto prípade svoje a to sa prejavy aj na výslednej
top téma pre vegánov