neviem či tu už bola takáto téma ale no nevadí... Máte nejaký typ ako piť alkohol hlavne tvrdý aby vás čo najmenej a pomalšie chytalo? dá sa to vôbec? ... ja som počula že za lyžičku oleja zjesť ale neviem neskúšala som
tak ak mas nieco mastne v zaludku, spomaluje to prijimanie alkoholu do krvi..pripadne brzdit chlast zobnutim si niecoho, nie zalievanu pol litrom kofoly... ale zaruceny pristup je len jediny.. TRENING !!!
tak ja neviem ci je to tym, ale ked zjem vacsi prisun proteinov pred akciou, skoro sa neviem opit ... (vajcia,maso,protein s mliekom) pomalsie to travi...a smiesam hore-dole a opity som tak do nalady
@wewo to si pamätám, ako si v randali po tom malom množstve prižmuroval oči
nooo, u mňa kedysi platilo, že koľko vína, toľko vody..
ale teraz už neplatí skôr, keď cítim, že som si už v ten večer pripíjala príliš a nechcem/nemôžem pokračovať, saddám na terasku s fľašou vody a sedím tam, kým ju celú pomaly nevycuckám. a môžem pokračovať
tak fakt tréning. ale tak,lepšie je hne´D sa opiť, jak chlastať,chlastať,míňaťe keše a nič ti neni. ke´D nepijem dva týždne,tak sa opijem aj z troch tatranských. ale ja sa snažím o opak
nahodou pit s niekym a neopit sa by bola dost nuda, predstav si ze su vsetci opiti, ty jedina triezva sak by si sa nudila , potom je lepsie najst si spolocnost kde sa nepije, prajem vela stastia pri hladani
trening vobec nic nemusi pomoct, ked to mas v genoch. mam kamaratky, ktore piju NAOZAJ dost a casto, a proste po dvoch poldecakoch su mimo.
ja mam opacny problem skor, mozem vela a nic mi nie je. ani zle na druhy den, ani nic :/ - asi by mi prospelo, keby som si zo dva razy uzila taku brutalnu opicu
aha, a este som chcela k tym kamaratkam. jedna napriklad je taky specialny pripad, ze ked to prezenie, na druhy den- koniec... vygrcia VSETKO, este aj cistu vodu, hlava jej ide vybuchnut, je jej zle, ani nevidi... koniec proste.
a ked hovorim, ze pije casto, tak je to naozaj casto.
Nooo to je hlavne trening ja niekedy ked 2 tyzdne nič nepijem som najebkaný z 2 poldeci a inokedy v pohodee pijem jak rus.pred tyzdnom 14 piv 2 vodky 8 absinthov a taky vedel som ci som ale bol som najebany poraaadne som otvoril dvere na aute a som vypadol von ale najlepsie je slaninka oškvarky klobaska pred chlastacku a je to v pohode ale hlavne trening.CVIK ROBY MAJSTRA
pi v kuse a máš pokoj stačí piť jeden celý večer ale poriadne tak 25 - 30 možno aj viac poldecákov(ale ne jeden za druhým) ale to záleží od človeka koľko znesie ja z východu ja možem a druhý deň ti ručím že ostatný budú hotový a ty budeš furt triezva a môžeš piť koľko chceš tomu sa už hovorí prepiť sa do triezvosti Mne sa to raz stalo nie žeby som to praktizoval. V piatok som bol s kolegami v bare tak sme si dali a ešte na fakulte sa dorazili v kabinete a v sobotu som zase bol pozvaný inde tak mi moc neostávalo a nakoniec som ich všetkých musel nakladať do Taxíka
@filipkoo@10 Zakázané ovocie najviac chutí, ale keď vidím nejakého sopliaka nacieďať sa, mám chuť ho kopnúť do píšťale Že pozdravujem rodičov.
A na margo témy- neviem Ja som pivár, pijem len pivo a to tiež nemám nejaký spôsob ako z neho nebyť opitá. Jednoducho cítim, kedy mám dosť. Niektoré dni som veselá po 3 pivách a občas vypijem 6-7 a výsledný efekt je taký, že stále chodím cikať, inak nič viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
po druhé,keď nevieš,tak nepi...
po tretie,neviem,čo z toho alkoholu všetci máte...
a tiez nepit na prazdy zaludok. ... pootm by si mala vydrzat viac.. mne tiez pomaha, ak medzi tym pijem vela vody ale potom musim stale behat na wc ..
a inac.. ak budes pit velmi vela, tak sa opijes tak ci tak, ziadne hokus pokus s olejom ti nepomoze.
@ryan4285 tebe už načisto babre v tej hlave..je to trápne ako tie tvoje duchaplné príspevky upínaš do takmer každej diskusie...
potom smaozrejme zest neco mastné
nooo, u mňa kedysi platilo, že koľko vína, toľko vody..
ale teraz už neplatí skôr, keď cítim, že som si už v ten večer pripíjala príliš a nechcem/nemôžem pokračovať, saddám na terasku s fľašou vody a sedím tam, kým ju celú pomaly nevycuckám. a môžem pokračovať
a ešte veľa mastného jesť a brzdiť vodou...
@carrya a načo ti to je?
ja mam opacny problem skor, mozem vela a nic mi nie je. ani zle na druhy den, ani nic :/ - asi by mi prospelo, keby som si zo dva razy uzila taku brutalnu opicu
a ked hovorim, ze pije casto, tak je to naozaj casto.
A na margo témy- neviem Ja som pivár, pijem len pivo a to tiež nemám nejaký spôsob ako z neho nebyť opitá. Jednoducho cítim, kedy mám dosť. Niektoré dni som veselá po 3 pivách a občas vypijem 6-7 a výsledný efekt je taký, že stále chodím cikať, inak nič viac
Tak ako písal: @n0win0u za všetkým stojí len tréning, a ešte to čo si predtým pojedol, skôr ako si šiel piť!!