Kde sa najlepsie opit a ako to zakryt pre rodicmi?moja kamaratka sa tak poriadne opila ze cau.mamla antibiotika a preto jej to buchlo do hlavy.Ale poradte kde sa opit a ko to mame zakryt?ked si to chcem uzit.
tak nepi ...ale no ekd chces...daj si zo 4 vodky z redbullom alebo nejakym energeticky napojom si to zriet ... fajne ti to udrie a rychlo...a potom doma to musis vediet zahrat...prezen to len vtedy aby ti to vyslo tak ze kym musis byt doma aby si vytriezvela a potom v izbe otvor okno,lebo to dakedy zabudnem, a potom sa ma rano pyta ze co som pil,lebo citi alkohol....tot vsio...ale RADSEJ NEPI si myslim ... da sa uzivat a zabavat aj inak ako s alkoholom
mno ano ale ako je mi jasne ze doma pit nebudem ale kde teda?moja matka ma nepusta pat ku kamoskam.a takisto mi nedovoli byt dlho vonku .v skratka som ako vo vazeni a tak si myslim ze to musim znova zapit.heh
Preco vy deti stale pijete? To sa nedokazte zabavit ani bez toho?
Ano,bol som rovnaky...hlupak, alkohol je dost nebezpecna vec... si to ani neuvedomujes..zatial
Proste musis pit? Ked vies ze doma budes mat z toho zbytocne problem? Nepoviem na chcate ale idem len tak von,to musis sa hned spit,aby vsetci videli aka si super,skus byt super v tom ze budes ty ta ktora povie NIE.
A problemy typu,ako mam zamaskovat ze som pila...budu nepodstatne
1. mas 15 rokov, 2.) od 18 rokov mozes pit alkoholicke napoje, 3.) neznalsot zakona nikoho neospravedlnuje
takze laskovao nepi. v tojom veku pit znamena len jedno. byt uzasna ako ostatne dievcata ktore uz pili prespali sa aj to by o nicom nevedely mozno kecam mozno nie. Ale pit alkohol. chitia policia a potom ta matka nepeusti uz duplom vonka ani do 21:00 ko to je ako tak povolene.
Co si tak dat Kofolu ja alkohol vobec nepije a zvyknut sa da.
okrem toho ako chces pit tak ako utlum je trebars dobry stava s kyslich uhoriek zevraj, alebo su na to aj sumive tabletky ktore ta ako tka pozbieraju na nohy ale je to drahe na moj v kus.
A nic si nezizvaj. Co si tak uzit v na svojej stuzkovej a na dozukoch vsak to je za par rokov. Vyckaj casu ako husa klasu
Ked uz pit, tak na urovni, pi to postupne a skor opatrne, nech si nekomplikujes zivot. Ako to zakryt uspesne som dodnes nezistil poriadne, asi sa musis spolahnut na to, ze si to rodicia proste nevsimnu, ale zapach z ust je potom vzdy neuveritelny.
jaj boze sak ked ce nex pije...co ju poucujes kasko...nehowor mi ze ty si sa di 18tky nedotkol alkoholu..hm...=//...boze mna raz jebne s takyxto diskusii
prosim ta preco na to vobec myslis? je to absolutna hlupost a jediny pocit co z toho maju tvoji rovesnici je ze tyckuju kde sa len da dobru hodinu potom. klesne ti imunita, budes ako na spagatiku chodit. je ti to treba??
no ja budme mat len bracha doma ale viem ze bude hore ked pridem.. chlastat nejdem ale posilnim sa pivami.. ale fakt je zaujimave ako to zakryt pred rodicmi.. zuvacka a rychly prechod do izby zabera.. ale nie sprint to je napadne =D skus skakat..
zbytocne sa moc neozieraj lebo si mozes casom znechutit niektore druhy alkoholu
inac ja som tiez donedavna casto nasaval tvrde a potom som celu noc grcal ale momentalne mi staci dat si par piv ked niekam idem s kamosmi, viac mi netreba, neni mi z toho vobec zle a pokial to clovek ani s tym pivom neprehana tak to nema skoro ziadne negativne dosledky
takze tebe doporucujem pit vino, ale nie zas cuco...normalne vino...aspon 120 sk za flasu alebo sampanske, od toho aspon nebudes pachnut jak svina ako po nejakej vodke a pod.
najlepšie je opiť sa tak do pohody....nie si veľmi ožratá, čiže sa nestrápniš ale máš dobrú náladu bavíš sa...nepi preto nalačno a dobre brzdi..to znamená, že chlast zapíjaj dostatočným množstvom koly alebo iného nápoja, ktorý sa hodí k danému pitivu (aké vedecké )a ak sa chceš ožrať ako doga(ale nerob to na verejnost kvôli tvojej reputácii) tak miešaj rôzne alkoholické nápoje a drinky a pi nalačno a nebrzdi ale dávaj bacha aby si neskončila na ARE
ale z pivka rastie pivne brusko ale uznavam ze ked to prezenies s niecim tak sa ti to znechuti ako mne karpatska a borovicka (bleeeee) a staci fakt vinecko alebo pifko....
tak toto je uz vaazne vela. aby sa tu niekto pytal ako ma pit ? to co ma znamenat? ved ked je niekto sprosty a chce sa opit (aj ked neviem preco) tak to spravy a nejde o to ci ho zbadaju rodicia alebo nie. a ked ti to rodicia zakazuju tak pravdepodobne na to este nemas vek a...a dalej si domysli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Radim ti ked ideš kaliť, ostaň spať u niekoho kto nema nikoho doma a maš..
ak niesi pica, tak sa alkoholu ani nedotknes
Ano,bol som rovnaky...hlupak, alkohol je dost nebezpecna vec... si to ani neuvedomujes..zatial
Proste musis pit? Ked vies ze doma budes mat z toho zbytocne problem? Nepoviem na chcate ale idem len tak von,to musis sa hned spit,aby vsetci videli aka si super,skus byt super v tom ze budes ty ta ktora povie NIE.
A problemy typu,ako mam zamaskovat ze som pila...budu nepodstatne
takze laskovao nepi. v tojom veku pit znamena len jedno. byt uzasna ako ostatne dievcata ktore uz pili prespali sa aj to by o nicom nevedely mozno kecam mozno nie. Ale pit alkohol. chitia policia a potom ta matka nepeusti uz duplom vonka ani do 21:00 ko to je ako tak povolene.
Co si tak dat Kofolu ja alkohol vobec nepije a zvyknut sa da.
okrem toho ako chces pit tak ako utlum je trebars dobry stava s kyslich uhoriek zevraj, alebo su na to aj sumive tabletky ktore ta ako tka pozbieraju na nohy ale je to drahe na moj v kus.
A nic si nezizvaj. Co si tak uzit v na svojej stuzkovej a na dozukoch vsak to je za par rokov. Vyckaj casu ako husa klasu
paapaajaa má pravdu
bodaj by si sa opila tak,že by ti na to mama došla a eče ti aj bolo poriadne zle
toto už je fakt moc pýtať sa jak sa opiť
Nechápem prečo píšete také kraviny aby nepila. Aj tak bude robiť čo chce .
inac ja som tiez donedavna casto nasaval tvrde a potom som celu noc grcal ale momentalne mi staci dat si par piv ked niekam idem s kamosmi, viac mi netreba, neni mi z toho vobec zle a pokial to clovek ani s tym pivom neprehana tak to nema skoro ziadne negativne dosledky
takze tebe doporucujem pit vino, ale nie zas cuco...normalne vino...aspon 120 sk za flasu alebo sampanske, od toho aspon nebudes pachnut jak svina ako po nejakej vodke a pod.
ale z pivka rastie pivne brusko ale uznavam ze ked to prezenies s niecim tak sa ti to znechuti ako mne karpatska a borovicka (bleeeee) a staci fakt vinecko alebo pifko....
pije len DEBIL. pekne povedane