zrejme tu budem kvasiť,,odburávať naštvaté útoky mojej zjavne bývalej naj kamoške,teda bývalej už dlho,to je jedno,spomínať na dnešný deň plný utrpenia a pretvárky,učiť sa,teda tvariť sa,že sa učím a žrať všetko,čo príde pod ruku....
rano som mala jogu...potom som sa flakala na nete, prepisovala si poznamky, teraz idem jest paradajkovu polievcicku so syroom ^^ , potom neskor daky obed potom ucit...potom pojdem na trhy (BA) a oslavovat kamoskine narodky
Tak tazko... asi zacnem robit dake chujoviny na obciansku co mam dorobit, aby som na dva dni vypadla zo skoly a potom pojdem na basketbalovy zapas, opat raz az po jednom dni.. tak ale tu sa nic ine neda robit tak sa aspon budem pozerat jak jedna spoluziacka furt pada na dlazku, v utorok padla 11krat a este aj krc do nohy dostala a zas si tam vysedim rit na tych drevenych laviciach po troch hodinach, ta to je moj plan na dnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inak mam taky upratovaci den, vyprala som si postelne a oblecenie, povysavala som...