ahojte prosim vas potrebujem nejaky dobry a overeny sposob ako posunut kramy aspon o 3 dni.... ale bez tabletiek..... prossiiiiim je to dolezite budem velmi vdacna....
červeným vínom si ich privodíš ešte bližšie a nie oddiališ, to je somarina ale posunieš citrónom, ale záleží na tom, ako veľmi si ich chceš oddialiť...ak dlho, tak zožer niekoľko citrónov a bude poho
každý alkohol ti ich privodí skôr, vlastne odskúšané, keď som sa zdrela ako pes, tak som ich dostala o viac ako týždeň skôr ale to som zas mala riadne litre v sebe....odbočujem ten citrón je najlepší, odporúčam, už som si s ním pomohla
preco bez tabletiek? ja som to ties najprv necela bo tam sa velice pisu neziaduce ucinky a kraviny ze to musis zacat brat aspon 3 dni pred kramami..kravina...ja som si dala len jednu jedinu tabletku a to par hodin pred tym nes mali prist, a posunuli sa mi ale o tyzden....takse tak...vino nepomaha...mosno ece citrony ale v obrovskom mnozstve
aa ked ces vedet nazov tabletiek tak Norethisteron od Zentivy...stal ma cca 200 sk..prepocitaj
@314r Hrabe alebo čo?! NECHODÍM, prečo by som asi tak chodila, no FUJ!!! A veľakrát sú „babské rady“ lepšie, než lekármi osvedčené kraviny, pretože oni nemôžu povedať niečo, čo sa len vraví, že by mohlo pomôcť.
@314r Napríklad na tom citróne a aj víne (teda to zas urýchliť) niečo bude, len to nie je zaručené.
Fuj, ale NIKDY NEMINIEM ÍSŤ K NEJAKÉMU ZVRÁTENÉMU KUNDOŠPÁRATEĽOVI!!! FUJ!!! Čo som nejaká malá kurva?! To NIKDY, FUJTAJBL!!! Takým by som vypaľovala pohlavné orgány!!!
nič nie je zaručené. najistejšie máš naozaj len tabletky. na každého všetko pôsobí inak, napr. u niektorých báb zo stresov meškajú, u iných prídu zase kvôli stresom skôr, alkohol takisto niektorým oddiaľuje a niektorým približuje ten dátum. na každého zaberá niečo iné. krámy sú neskutočne nevyspytateľné. veď možno ti aj samé prídu o tie tri dni neskôr len nechápem prečo tie stresy. buď rada, že ich vôbec dostaneš a nemusíš sa báť... niekedy je fakt fajn, že ti prídu
Citron na 100% moje dievča keď je choré a pije veľmi veľa citrónového čaju niekedy sa jej to posunie aj o 10 dní. Keď si dáš tak 2 citroný každý deň tiždeň predtým ako by si ju mala dostať určite sa posunie.
@ayreen Po prvé - nebudem, po druhé - keby mi niečo bolo, tak by som šla. Ale JEDINE k ženskej a aj to by mi musela ukázať potvrdenie, že nie je lesba a ani žiadna úchyláčka alebo čo.
@tikalok No tak si predstav, že by sa tebe niekto špáral na tak hnusných miestach. A ani si nechcem predstaviť, ako by to bolelo.
@41 no predstavujem si to. no a co? ak by to bolo nutne, tak s tym nemam ziadny problem a urcite by som netvrdil, ze NIKDY v zivote k lekarovi nezajdem.
a myslim, ze viac by ma bolelo cosi, co by som nechal zanedbane, hoci to ten lekar mohol vyriesit.
@41 a este nieco: ty stale pozeras na ludi okolo seba ako na niekoho, kto ta chce znasilnit, kto ti chce ublizit, uchylakov, ktori sa o teba zaujimaju. nechapem, co ta k takemu uvazovaniu vedie...?
@krutafunebracka - hej hej, lebo napríklad taká rakovina krčka maternice má od začiatku tak neskutočne zreteľné príznaky, že to len tie tisíce žien čo na ňu zomierajú si nič nevšimli...také slovo ako "PREVENTÍVA" si asi nepočula, že?
ale veď koniec koncov, mňa do tvojho zdravia fakt nič....sama pochopíš, možno až keď sa budeš triasť na tej stoličke v čakárni, či ti fakt niečo nie je.
@ayreen No a? Tak strašne ťa trápi MOJE zdravie? Bárs, nech, mne je to tiež jedno. A MÁ to aj príznaky. A ja nepoužívam tampóny a nemrdám, takže mi to hrozí menej. Kedysi ani žiadne preventívky neboli a aha, ľudia žijú doteraz. Ty si nechaj špárať v kunde keď myslíš. A navyše, mne by i tak nemohol.
@tikalok Ja práveže nechápem, čo chlapov vedie k tomu byť gynekológ.
Netreba cervene vino staci stava z cerveneho hrozna... chytis citron, das do misky a tlacis a tlacis a tlacis to som robila ja pred mesiacom ale pomohlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
som nasla nieco kto vje hm
každý alkohol ti ich privodí skôr, vlastne odskúšané, keď som sa zdrela ako pes, tak som ich dostala o viac ako týždeň skôr ale to som zas mala riadne litre v sebe....odbočujem ten citrón je najlepší, odporúčam, už som si s ním pomohla
Ale mne to nepomohlo.
aa ked ces vedet nazov tabletiek tak Norethisteron od Zentivy...stal ma cca 200 sk..prepocitaj
somarina, aspoň u mňa, ja som aj cez chorobu krámy normálne dostala...
Fuj, ale NIKDY NEMINIEM ÍSŤ K NEJAKÉMU ZVRÁTENÉMU KUNDOŠPÁRATEĽOVI!!! FUJ!!! Čo som nejaká malá kurva?! To NIKDY, FUJTAJBL!!! Takým by som vypaľovala pohlavné orgány!!!
@tikalok No tak si predstav, že by sa tebe niekto špáral na tak hnusných miestach. A ani si nechcem predstaviť, ako by to bolelo.
a myslim, ze viac by ma bolelo cosi, co by som nechal zanedbane, hoci to ten lekar mohol vyriesit.
ale veď koniec koncov, mňa do tvojho zdravia fakt nič....sama pochopíš, možno až keď sa budeš triasť na tej stoličke v čakárni, či ti fakt niečo nie je.
@tikalok Ja práveže nechápem, čo chlapov vedie k tomu byť gynekológ.