mam moznost ist v pondelok na 4 dni s otcom do Holandska...on je kamionista a zobral by ma zo sebou...chcem tam ist kvoli tomu, ze si chcem v cofee shope kupit nejaku travu, nejake 4-5 gramov...maju tam dobre ceny a predpokladam, ze aj lepsiu kvalitu ako
pocitaj z tym ze ked budes z Holandska vychadzat do dajakej krajiny kde marihuana nieje legalna kamion ti precistia do poslednej skrutky ..... oni uz cakaju ze sa vyvaza vonku marihuana ...
@5 - ja si nemyslim, ze prehladavaju kazdy kamion vychadzajuci z Holandska...budem sa musiet na to otca spytat, ak s nim budem do pondelka...on uz bol v Holandsku, tak bude vediet, ci ho prehladavali...ale pochybujem...a hlavne nemame hranice, tak aj to je cosi lepsie...ale musi sa to dat nejak schovat a zamaskovat aby to pes necitil...mozno ta kava, ak to teda funguje...inac sa mi moc neoplati trepat sa do Holandska len kvoli jednej navsteve cofee shopu...proste si musim nieco doniest na Slovensko, nech mam aspon najblizsi mesiac co hulit...
Ked tam zbadas tie ceny tak padnes na rit. Joint taky jak bejzbolka za 3 eurace, a ked ho traja date, na pol dna vystarane... take supy tam maju Ja tam tiez chcem ist, ale az niekedy v januari busom, na nakupy of course
@11 - vsak ja o tych cenach velmi dobre viem si myslis, ze preco sa tam chystam? A teraz mam jedinecnu prilezitost...a nebude ma to stat ani korunu...cesta zadarmo a mama mi da liter, ja planujem tak za liter200 nakupit travu...takze maxinalne 200sk ma to bude stat A este ak ukecam aj otca, nech si kupi aj on, tak o to lepsie
ja neviem ci sa na to nakoniec nebudem musiet vyjebat...objavuju sa nejake komplikacie...sestra bola dnes s otcom (nebyva u nas, nasi su rozvedeni) a bavili sa o tom...a ze on nevie, ci pojde vobec cez nejake mesto v Holandsku, a ze by nemal cas sa tam moc zdrzovat...takze to je prvy problem, vobec sa dostat do toho coffee shopu...a druhy problem je v tom, ze vraj nechce, aby som nieco nosil na Slovensko...ak si chcem zahulit, tak len tam...dufal som, ze nebude mat nic proti, ale takto je to problem...ak by som sa dostal do coffee shopu, tak by som si sice mohol kupit 5 gramov a nepovedat mu o tom, a niest to sem bez jeho vedomia, ale o to horsie by bolo, keby nas nahodou zastavila colna sprava a nasli by mi to...ani si ho nechcem predstavit v tej chvili...a este mi doslo, ze by tak zrejme mohol prist o pracu kvoli mne, tak neviem ci sa mi to chce riskovat kvoli mesiacu hulenia...to uz bude lepsie nasetrit na cestu a ist tam s niekym vlakom, vtedy by som sa nebal, ze ma chytia...ale este uvidim ako sa do pondelka rozhodnem, no veci sa skomplikovali...cakal som vacsiu spolupracu od neho...
@20 - len neviem co taka cesta autobusom do Holandska stoji...ja by som to mal za polovicu, lebo mam ISIC Nasetrim peniaze na cestu a s niekym tam raz pojdem...teda ak nepojdem v pondelok, ale asi nebudem riskovat
no,tak to si lepsiu vec nemohol urobit ako dat svoju fotku,bydlisko na net a este ku tomu napisat:prepasovat travu z holandska.si asi dobre vygumovany.
@25 - ja si mozem zakladat diskusie ake chcem, tym som este zakon neporusil...a co, ked tu mam svoju fotku a bydlisko? Si myslis, ze to tu budu prezerat nejaky fizli a patrat po mojej identite, aby ma nakoniec chytili pre 4 gramy travy? A ja nemam potrebu skryvat svoju identitu na nete, ako to robis ty...ja sa za svoje nazory nehanbim...
tiez ma napadlo si to poslat postou, ale nakolko sa tam otec nemoze zdrzovat, tak z toho nic nebude...pojdem tam niekedy v dohladnej dobe autobusom alebo vlakom, ked nasetrim na cestu...
@27 - A si myslis, ze tych 5 gramov co by som doniesol by otriaslo Slovenskom? Vsak tu je travy dost aj bez toho aby som ja nieco nosil Neviem co take strasne vidis na huleni...mne sa viacej protivi pitie ako hulenie, alkohol je horsi...ak si ani nevypijes, tak ok...ale ak si zvyknes niekedy vypit, tak nemas co picovat do mojho hulenia...
@29 - ale tu je to prehnane drahe a ide mi aj o kvalitu...
@31 - to su len dohady, ze trava v cloveku vyvola schizofreniu alebo hocico ine...a aj to iba u ludi, ktori na nu maju predpoklady, a u ktorych by sa objavila tak ci tak, akurat ta trava by to mala spustit skor...ale ako vravim, to su len dohady...takisto sa hovori, ze trava nici kratkodobu pamat...hulil som polroka aktivne travu a ano, problemy s kratkodobou pamatou som mal...ale vsetko sa vratilo doporiadku, ked som s hulenim prestal...po mesiaci bola moja pamat znova ako predtym...cize ja vravim, ze dlhodoby vplyv to na pamat nema, akurat v case, ked clovek huli, tak vtedy...
@lucates , psy su svine a vynuchaju to bez problemov aj ked to zavres do neviemcoho, je to o stasti, ale so psami ta nebudu prehladavat, to je velmi mala sanca. Kamos co byva v belgicku si chodi busom uz cez rok do Holandska do coffee shopu a nic. Ale mozes si kupit take vakuove sacky na potravu, napr dva. do nich ked to das a potom to napr zavres do flase s vodou (colou) tak to nezaciti pes myslim. Ale aj pri baleni musis davat pozor co sa coho dotyka atd. Mne dosla z kanady kava v obalke, v takto dvoch zabalenych vakuovych, takze malo by to byt ok.
@33 - su to dohady, skodlivost travy na mozog nebola este vedecky dokazana...a vies kolko schizofrenikov by potom muselo behat po svete? A keby to aj bola pravda, tak tu schizofreniu by som dostal tak ci tak, akurat takto by som ju mohol dostat skor...ale su to prehnane obavy, len aby to ludi odplasilo od fajcenia travy, je to strach z neznameho...o 100 rokov sa uz bude trava fajcit vsade vo svete bez problemov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
napis ako to dopadlo potom
prajem ti nech sa ti to podari
a presne,to je dobry napad poslat si to postou.
tiez ma napadlo si to poslat postou, ale nakolko sa tam otec nemoze zdrzovat, tak z toho nic nebude...pojdem tam niekedy v dohladnej dobe autobusom alebo vlakom, ked nasetrim na cestu...
pôjde to
@28 ale alkohol v tebe nevyvola schizofreniu napriklad:p to ja len tak..
@31 - to su len dohady, ze trava v cloveku vyvola schizofreniu alebo hocico ine...a aj to iba u ludi, ktori na nu maju predpoklady, a u ktorych by sa objavila tak ci tak, akurat ta trava by to mala spustit skor...ale ako vravim, to su len dohady...takisto sa hovori, ze trava nici kratkodobu pamat...hulil som polroka aktivne travu a ano, problemy s kratkodobou pamatou som mal...ale vsetko sa vratilo doporiadku, ked som s hulenim prestal...po mesiaci bola moja pamat znova ako predtym...cize ja vravim, ze dlhodoby vplyv to na pamat nema, akurat v case, ked clovek huli, tak vtedy...