tak nech si kupi tu elektro cigaretu....nezapaluje sa, len nikotin doplna, takze ziadne Co a decht....znamemu to poslali z honkkongu za 2 dni a stalo to par dolarov
Prestat fajcit je dost tazke. Clovek vacsinou fajci uz zo zvyku.. pri cakani na zastavke..pri venceni psa atd. Su to cinnosti ktore robi kazdy den a bez cigaretky si ich uz nevie ani predstavit.. ved co bude ine robit ked si nezapali ze?
Je to dost tazke, a zo skusenosti ktore mam, tak prestat fajcit sa da asi jedine tak, ze proste clovek zo dna na den prestane. Kamarat takto prestal s frajerkou, obaja fajcili, a zo dna na den si povedali ze nefajcia a uz pol roka nevideli cigaretku.
najjednoduchsie ako nieco spravit je prestat misliet o tom..pokusit sa zajebat kazdu mislienku ze ces fajcit inou...da sa to ale ce to silnu psichiku a virovnaneho cloveka..skusal som to..nepodarilo sa[iba tri dni] ...a hlaska ciga ukldnuje nervy..picovinaaaaa.teba ukludnia secki aspekty tej cigy ne nikotin. a hlavne to ze na urcitu chvili zacnes daco robit..
...v prvom rade musí chciet on. Mne pomohla nikotínová žuvačka ,ked som mal po týždni absťák dal som žuvačku a bolo potom o deň ďalšiu a prestal som...
...vydržal som asi rok potom pri pive jedna o mesiac zas jedna a aj druhá a o týždeň som už kupoval celé balíčky... asi znova prestanem este mám dve žuvačky
Hej pevná vôla Môj otec fajčil 30 rokov 50 cigariet denne. A raz cez leto mal poslednú cigaretu dakedy v nedelu večer, tú dofajčil a odvtedy je to už 5 rokov čo cigaretu nevidel. A nosil jednu krabičku vo vačku, jednu v aute, dve mal doma na stole (to keby náhodou dostal absťak) ale nezačal už nikdy. A povedal že nie je nič lahšie ako prestať fajčiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
3. tak to je riešenie... a čo mu mám povedať? Najlepšie je nezačať? No tak tomu sa hovorí podpora...
Je to dost tazke, a zo skusenosti ktore mam, tak prestat fajcit sa da asi jedine tak, ze proste clovek zo dna na den prestane. Kamarat takto prestal s frajerkou, obaja fajcili, a zo dna na den si povedali ze nefajcia a uz pol roka nevideli cigaretku.
Cigarety chutia to je ten problem,ale da sa prestat,eln treba poriadnu davku silnej vole.
A kedze mu chces pomoct ,je to super,aspon nato nie je sa...
Ked sa chce vsetko sa da...
Resp. clovek sa vacsinou zbavi jednej drogy tak,ze si najde dalsiu...
...vydržal som asi rok potom pri pive jedna o mesiac zas jedna a aj druhá a o týždeň som už kupoval celé balíčky... asi znova prestanem este mám dve žuvačky