a ja neviem ale, keď je až príliš vzdialená tak len tak neprivoláš. ale ja, keď mám dostať za nejaké 2-3dni a vypijem zopár pohárikov červeného vína tak ráno búm, mám krámy
aj poriadne divoky sex pomaha na privolanie, ale podobne ako citrony alebo cervene vino, posunut si to mozes tak o 2-3 dni, nie viac.
co sa tyka vyvolavacky aj tabletiek na pousnutie ten princip je v podstate rovnaky, vysoka davka progesteronu, ktoru ked telo "spotrebuje", teda prudko klesne, nastava menstruacia... tak funguje telo aj normalne, cize sa netreba bat, ze by to rozhadzalo potom cyklus, to nie je HAK...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ja neviem ale, keď je až príliš vzdialená tak len tak neprivoláš. ale ja, keď mám dostať za nejaké 2-3dni a vypijem zopár pohárikov červeného vína tak ráno búm, mám krámy
skús to víno. inak nemám s týmto skúsenosti
@silviaaa tak okay :/ . keď pravidelne tak asi účinok žiadny no neviem, radím len z vlastbnej skúsenosti, mne to vždy pomôže
co sa tyka vyvolavacky aj tabletiek na pousnutie ten princip je v podstate rovnaky, vysoka davka progesteronu, ktoru ked telo "spotrebuje", teda prudko klesne, nastava menstruacia... tak funguje telo aj normalne, cize sa netreba bat, ze by to rozhadzalo potom cyklus, to nie je HAK...