moje reagcie su podla diskusie... ale povacsine pisem dalsim ludom nech si to pozru napriklad @tomas@tenpanic@feerinko ( ak si este nikto z nich nevsimol skor ako ja a neinformoval ma )
@8 sechualne uchylnosti, ... tam patria uchylnosti je to tam uz napisane ... tak co dodat? Nemozes si stat na kabli ked citas v akej rubrike to je ... a to som ta nechcel urazit, len ti objasnit, ze aka rubrika to je a co tam vlastne patri.
@10 preto som k tomu dodal a podobne....zbytocne zahlcuju nove diskusie a potom mam cely monitor somarin...a vacsinou su to taki ludia,co su prvykrat prihlaseni...vsak urobme si srandu..preco nie...napisme tam hovadinu..ubohost..
Na zvrhlych anketach sa niekedy dobre zasmejem... ale tak to je moja povaha s tymi zvrhlostami (pozor! nie som uchyl!! ) a do tych ostatnych aspon dopisem svoj nazor, kebyze sa niekto zaujima
tak bud sa len smejem a odpisem este vecsiu blbost ako je kladena otazka... a ked je to otazka typu: ktore baby su najkrajsie tak na to ani nemusim odpovedat...odpoved je predsa jasna...JA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
..a nevieeem no ako kedy občas sa zapojim obcas nie..