mám kamarátku s ktorou chodím.. ale nenazývame to ako nejaké chodenie proste.. je nám spolu dobre.. a ako tak si rozumieme.. ale mám problém to dievča tvrdí že ona už vyrástla z takých vecí ako pusinkovanie obímanie a podobne..má rada ale a sem tam dokáže
drzanie sa za ruky a bozkavanie na verejnych miestach by bolo pre mna uz veru trapne...boze ale ty mas 16 a ona asi tolko co ty alebo menej takze je to v pohode
podla mna by sa bozkavala a pod ale nie s tebou...tato baba je podla mna jedna z tych malych piciek ktore radi vyuzivaju chalanov...poznam to dobre moja sesternica je rovnaka...taketo baby su este mozno horsie ako kurvy
5. ty vole... je sice pravda ze ma 16 ale akkozee..ako zistim to co si napisal?? ze "podla mna by sa bozkavala a pod ale nie s tebou" ako mam zistit ci to tak je alebo nieje..sa jej to opitam tak ma posle dopice
Nerob zo seba otroka a nenehaj aby si z teba robila terč svojich nálad.Ako ona vravi: "vztah je o spolupraci"...je to sice pravda ,ale z toho co pises vidim, že asi su to len prázdne slova.
Nemyslim si že vyrastla, iba sa na to hrá...
Toto zalubeny clovek, a hlavne roumny clovek nerobi
ale ja ju lúbim a viem ze ona ma ma tiez rada.. svojim sposobom.. ale ma.. len ona to neviem dokazoaňvat..bojim sa ze ked ju poslem do riti ina sanca uz nebude.. totiz to toto mam uz druhu sancu lenze prvu si pojebala sama...
Nechcem byt kruty, ale suhlasim s Holyknightom, ja velmi pravdepodobne ze ta len vyuziva a nie je vylucene ze ta ma len ako bokovku. Ja som raz zazil jeden taky vztah a bolo to dobre na nic. (a o niekolko mesiacov po rozchode som uplnou nahodou prisiel na to ze cely cas mala este dalsieho spolu somnou)
11. akože sorry, ale sám si hlúpy, keď vidíš, ako sa k tebe správa, a necháš sa. ona ťa nemiluje, iba sa s tebou zahráva.
ale keď ťa uspokojuje taký "vzťah", tak aj naďalej hľadaj spôsoby, ako jej "vyhovovať". ty budeš rád, že si s ňou, ona bude rada, že má koho využívať. a keď príde niekto iný, bez váhania sa na teba vyserie.
chlapče ser na to, čo s takou? možno som prízemný jak hovado ale vzťah bez dotykov bozkov atd...ti za to stojí? šak by som sa cítil že chodím s chladničkou
sa uvedom chlapec šak aj keď ju ľúbiš a neviem čo ale tak nechápem ako to s nou vobec možeš vydržať keď sa k tebe takto správa...aj podľa mňa sa s tebou len zahráva...ja by som si to nenechala a poslala ju do prčic...keby som chalan
19. si drbo? Uz ti to tu snad vzsvetlily co s tebou ta baba robi a ja mam ten isty nazor tak sa zobud uz! Alebo vies co bolo by najlepsie nech sa popalis sam, ale potom tu nezakladaj diskusie, ze ma opustila, oklamala a podbne.
23. ježíííííš rob čo chceš neposielaj ju len tak dopice za to že ti to tu povedali (aj ked s tým suhlasim)...ludia on sa možno rád necháva využívat tak nech
23: Myslim ze skorej bude rada ze si to pochopil a ze sa ta zbavila, cize nedufaj na ziadne take ze jej budes chybat. Ale dobre robis, ze si si to uvedomil
ak mám byť úprimná, tento vzťah nemá budúcnosť absolútne žiadnu, dala by som červenú stopku, rozchod!...nečítam si ostatné príspevky,lebo sú o ničom,ja ti vysvetlím, prečo by to mal byť rozchod už bez ohľadu na to, ako by si to znášal, to je už na tebe, ale...reagujem iba na tie riadky prvé:
po prvé, to dievča zrejme nie je typickou rovesníčkou, asi má potrebu byť iná, a to nielen v tých zvyklostí vo vzťahu, čo menuješ...iba to nedokáže ešte poriadne vyrovnane vyjadriť...jej naväčšiu chybu, ktorú píšeš, že sa ti vysmieva, vybíja si na tebe zlosť je prejav nezrelosti (aj keď si namýšľa, že pracovať spoločne, chodiť do zoo s detičkami spoločne...nie toto nie je prejav zrelosti u nej zďaleka) a nepochopenosti, že toto sa vo vzťahu nerobí, to je úbohé zhadzovať toho druhhého, nie? toto nie je ani vzťah ani vonkoncom láska, ak proste nechceš mať takýto lacný vzťah, naozaj to ukonči...
tvojou chybou je, že si necháš skákať asi po hlave tak trochu, to je chyba mnohých chlapov, ale naozaj nechcem kritzivoať veľmi, niekedy si proste musíš povedať svoje, a hlavne byť rozhodný, podstatou je, aby si vedel, čo robíš, nedá s to v tomto mladom veku, dokonca ani moji rovesníci nie sú takí, škoda rečí, to chce čas, ale začni tým, že sa začneš rzohdovať aj s tým úmyslom, že sa to jej nebude páčiť, pevne si stáť za svojím, hlavne, ak vieš, že máš oprávnenie na to! bráň si svoje ja, pretože v živote ťa potom postihne zbytočný pesimizmus, ľutovanie sa, sprejavy slabosti dnes už naozaj nie sú vítané, ani vo vzťahoch, ani v ďalších sférach nášho sveta
bude robit to co si nechas podla mna ta bude "zdrbavat" az kym jej na to nieco nepovies..a to ze sa urazis neni riesenie..
a s tymi bozkami a dotykmi to bude asi tak ze chce ale nie s tebou..nieco jej na tebe asi dost vadi len ti to nechce povedat..
sa s nou porozpravaj,pises ze si k nej dobry (aj ked ona sa k tebe sprava otrasne),ze jej nevynadas..omg co si nemy?neznasam chalanov co nevedia hovorit..
Na margo autora: Skús hovoriť na rovinu, povedať jej čo ti vadí s čím nesúhlasíš, až po jej reakcii pozitívnej/negatívnej rob nejaké kroky. A najlepšia rada:
Ser na to čo ti hovoria iní a zariaď si to podľa seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
prefackať.
podla mna by sa bozkavala a pod ale nie s tebou...tato baba je podla mna jedna z tych malych piciek ktore radi vyuzivaju chalanov...poznam to dobre moja sesternica je rovnaka...taketo baby su este mozno horsie ako kurvy
a bodka
Nemyslim si že vyrastla, iba sa na to hrá...
Toto zalubeny clovek, a hlavne roumny clovek nerobi
fakt si nevies najst nikoho normalneho??
ja by som ich aj kvoli tebe prepleskla
ale keď ťa uspokojuje taký "vzťah", tak aj naďalej hľadaj spôsoby, ako jej "vyhovovať". ty budeš rád, že si s ňou, ona bude rada, že má koho využívať. a keď príde niekto iný, bez váhania sa na teba vyserie.
sorry, chlape, si strašne naivný.
chlapče ser na to, čo s takou? možno som prízemný jak hovado ale vzťah bez dotykov bozkov atd...ti za to stojí? šak by som sa cítil že chodím s chladničkou
15. mám zase de ža vi, alebo píšeš tento komentár tak často?
po prvé, to dievča zrejme nie je typickou rovesníčkou, asi má potrebu byť iná, a to nielen v tých zvyklostí vo vzťahu, čo menuješ...iba to nedokáže ešte poriadne vyrovnane vyjadriť...jej naväčšiu chybu, ktorú píšeš, že sa ti vysmieva, vybíja si na tebe zlosť je prejav nezrelosti (aj keď si namýšľa, že pracovať spoločne, chodiť do zoo s detičkami spoločne...nie toto nie je prejav zrelosti u nej zďaleka) a nepochopenosti, že toto sa vo vzťahu nerobí, to je úbohé zhadzovať toho druhhého, nie? toto nie je ani vzťah ani vonkoncom láska, ak proste nechceš mať takýto lacný vzťah, naozaj to ukonči...
tvojou chybou je, že si necháš skákať asi po hlave tak trochu, to je chyba mnohých chlapov, ale naozaj nechcem kritzivoať veľmi, niekedy si proste musíš povedať svoje, a hlavne byť rozhodný, podstatou je, aby si vedel, čo robíš, nedá s to v tomto mladom veku, dokonca ani moji rovesníci nie sú takí, škoda rečí, to chce čas, ale začni tým, že sa začneš rzohdovať aj s tým úmyslom, že sa to jej nebude páčiť, pevne si stáť za svojím, hlavne, ak vieš, že máš oprávnenie na to! bráň si svoje ja, pretože v živote ťa potom postihne zbytočný pesimizmus, ľutovanie sa, sprejavy slabosti dnes už naozaj nie sú vítané, ani vo vzťahoch, ani v ďalších sférach nášho sveta
ja by som jej tak vypicuval ze by sa aj parkety na zemy popraskaly
sak si chlap ne?! nenechaj sa ovladat
a s tymi bozkami a dotykmi to bude asi tak ze chce ale nie s tebou..nieco jej na tebe asi dost vadi len ti to nechce povedat..
sa s nou porozpravaj,pises ze si k nej dobry (aj ked ona sa k tebe sprava otrasne),ze jej nevynadas..omg co si nemy?neznasam chalanov co nevedia hovorit..
Na margo autora: Skús hovoriť na rovinu, povedať jej čo ti vadí s čím nesúhlasíš, až po jej reakcii pozitívnej/negatívnej rob nejaké kroky. A najlepšia rada:
Ser na to čo ti hovoria iní a zariaď si to podľa seba.