Ako sa cítiťe v jeseni a ako v zime keď napadá sniežik?kedy je krajšie?
Jeseň trvá dlho! Olovené mraky stoja nad horizontom a nie a nie sa vyčasiť!Nielen vo mne aj v druhých ľuďoch okolo mňa to spôsobujem nemastnú neslanú náladu že chodia ľudia s veľkou nevôľou všade po meste! Do školy ,do zamestnania!
tiez mam vo vseobecnosti asi radsej sneh, aj ked niekedy mam proste naladu na uprsane jesenne pocasie...navyse, jesen dokaze byt aj pekna ale aj tak mam zo vsetkeho najradsej leto
NENAVIDIM jesen a zimu Hnusne pocasie, stale zamracene, vietor, dazd, sneh, rano tmava az pomaly do 9tej, vecer o stvrtej uz vsetci zalezeni... otrasne obdobie
Olalá, ja by som vôbec nenamietalo, kebyže toto počasie vydrží nafurt, ja to milujem vietor, kopy lístia, ktoré môžete rozkopávať, občasný dážď, to dokonalé farebné zladenie na stromoch a áno aj tú povestnú melanchóliu jesene, vôbec mi neprekáža a až občas vykukne sluníčko, tak čo viac treba k životu A zima ako taká mi nevadí, ale moc si netikáme
ja mam rada teplu jesen, farebnu, peknu.. tiez mam zlu naladu ked je skaredo a nesvieti slniecko a zimu ako cele rocne obdobie v podstate nemam rada.. evokuje to vo mne len skusky v skole a vonku stale chladno
velmi sa tesikam ked bude -895 stupnov, snehu po ..... a ja sa budem o siestej rano srat na vlak do BA och proste neni lepsieho potesenia..IBAZEBY este aj prsalo jes
Jeseň je síce občas pochmúrna a aj sme sa učili na psychológii, že v jeseni je najviac spáchaných vrážd z celého roka, ale podľa mňa je na nás akú náladu si zvolíme Minule som išla do školy v pršiplášti lebo pršalo a normálne mi aj do spevu bolo a keď som prišla do školy, každý sa mi čudoval, že mám takú dpbrú náladu, v takom počasí Je to aj v počasí, ale určite aj v nás
A čo sa týka zimy, milujem takú pravú zimu kedy je -20, sneh napadaný a slniečko do toho a ešte keď som na svahu... Takú zimu milujem, a nie keď je čľapkanica a človek nevia ako sa obliecť, lebo ráno zima, poobede teplo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Nemam rad ked su oblaky take jednoliate
A sneh je super, len nie v mestach...
2 metre sypkého snehu, mínus dvadsať, námraza, neprestávajúce sneženie - to je pravá zima
už aby bol január.
nesťažujem si, bavím sa.
A čo sa týka zimy, milujem takú pravú zimu kedy je -20, sneh napadaný a slniečko do toho a ešte keď som na svahu... Takú zimu milujem, a nie keď je čľapkanica a človek nevia ako sa obliecť, lebo ráno zima, poobede teplo...