Mám taký malý problém! Spoznal som jednu holku cez net tento rok zacala chodiť na tu istu skolu ako ja je o ročník nižšie! mam ju moc rád aa neviem sice o nej vela.
No myslim ze sme priatelia vzdy ked sa stretneme tak sa obímeme ako uplne ináč ako
chavez2 ale nie vždy opätovaný bozk znamená aj to, že toho človeka ľúbiš. Stala sa mi podobná vec, síce som bozk opätovala, ale to bola proste slabá chvíľa. našťastie to pochopil, ale viem, že ublížilo.
A k téme, proste keď budete von začni na tú tému kecať a spýtaj sa narovinu...
suhlas s @3 a tiez ked sa budete rozpravat,tak sa jej spytaj na jej nazor na vztahy,na partnera ako to cele vnima ona a uvidis,ci ma vyznam ist do toho alebo nie.
@5 to je sice mozne, ale kolko krat sa ti to stalo raz? Je takmer iste, ze ked bozk opatujs tak to chces aj ty. Za to ked sa k bozku ani nedostane alebo sa od neho odtrhne je jasne, ze ho ma rada ale len ako kamarata.
Na druhej strane som pozabudol na to, co napisal @small_angel a to ze najskor treba zistit situaciu. Teda pokial ju uz clovek nepozna. Ako priklad ked bude na rande s holkou co sa viazat nechce ale chce si uzivat tak opatovany bozk neznamena ze dotycna chce vztah.
pozvi ju na rande. Spýtaj sa, či by niekedy nešla s tebou von a či by jej nevadilo, keby ste spolu išli len vy dvaja, bez partie, lebo by si ju chcel lepšie spoznať a v spoločnosti sa to nejako veľmi nedá
@7 normalne,jaka otazka? proste vramci beznej debaty sa jej opytas,aky je tvoj nazor na vztahy? Chces vztah? Mala si uz vazny vztah,chcela by si? Ako si predstavujes partnera.
A ak sa zhodnete v predstave tak skus sa jej spytat,ci by ste to spolu skusili.
Ale pozor,vydrz a hlavne sa rozpravajte,rozpravajte a rozpravajte. Spoznajte sa,zabavajte sa a potom uvidis ci by to slo aj dalej,alebo ostanete kamarati.
no to je presn etake ako ja som sa spoznala so svojim priatelom no aj mi cez net a potom sme sa stretli nazivo myslel si ze som namyslena a take ves no neskor sme si vymenili cisla prezvanali nonstp no prisam ze nonstop no a potom zacali sme spolu chiodit vonku nemohla som spustit z neho oci proste pacvil sa mi a aja jemu mali sme sancua skus jej povedat ze nieco stebou ona urobila ako moj mne mi napisal ahoj spravila si simnou nico nieco nepochopitelne myslim na teba mal som ta rad ako kamaratku ale teraz si premna vzdy vzacnejsia preco?? asi ta lubim neviem ci citis to iste co ja ale je to jedno lebo ja sa toho nezbavim len tak hoc aj ked ma odmietnes!no skus jej povedat vsetko
@17 bozk to riesi vzdy Ked sa podari tak je jasne ze uz spolu nebudu chodit len na kavicku, ked sa odtiahne/stopne ho tak je jasne ze budu chodit len sem tam na kavicku... Slova su len slova a nimi aj ostanu, skutky su viac. Nehovoriac o tom, ze keby malo ostat pri slovach tak sa musis dostat k fraze ako "nechces so mnou chodit?" co je dost divne a to som ju pouzil len raz a aj to len preto ze za danych okolnosti vyznela vtipne (a samozrejme nebola vobec potrebna).
moc dakujem seckým za komenty aa sak skusim tu holku zavolať von aa uvidim co ma napadne práve v tej chvili pak vám dam vediet co a ako to dopadlo aaa sak sa uvidi dakujem za pomoc ale ak cete este mozete dat nake kometny :p budem rád dalsím názorom na temu
no tak ja mam teraz tiez podobny problem a neviem ako sa jej to opitat ale sak si myslim ze pojdes s nou von niekde si sadnete a opitas sa jej ci by chcela s tebou chodit alebo ci by chcela mat s tebou nieco viac...to si myslim ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A k téme, proste keď budete von začni na tú tému kecať a spýtaj sa narovinu...
Na druhej strane som pozabudol na to, co napisal @small_angel a to ze najskor treba zistit situaciu. Teda pokial ju uz clovek nepozna. Ako priklad ked bude na rande s holkou co sa viazat nechce ale chce si uzivat tak opatovany bozk neznamena ze dotycna chce vztah.
A ak sa zhodnete v predstave tak skus sa jej spytat,ci by ste to spolu skusili.
Ale pozor,vydrz a hlavne sa rozpravajte,rozpravajte a rozpravajte. Spoznajte sa,zabavajte sa a potom uvidis ci by to slo aj dalej,alebo ostanete kamarati.
nic, a ty?
idem s tebou do kina
....
A naformulovať dopredu sa to nedá, lebo nevieš ako sa bude situácia vyvíjať... ono ti to nejako na jazyk prijde neboj
...nie?..
a suhlas s @xyz...
@chavez ono bozk je zalezitost ktora v niektorych pripadoch situaciu riesi..ale osobne si myslim, ze len v niektorych
slova su predsa len istota
ale to je jedno