...konecnesa dakto pyta ako sa mam...tak teda, mam sa hrozne, cez vikend nebudem robit nic, dneska tiez nic...asi budem cumiet do blba, na to z coho si mozem vyberat, je cumenie do blba este dobre...
tak divne..unavene..hladny som.. dnes zazijem klasicky domaci zivot.. do osmej na nete a potom hor sa na telku... je zima a dvaja clenovia rodiny su chory.. tak radsej zostanem doma v teple
preživam no bola som v skole a mali sme sportovy den a v tride nam robili graffit juuj taky peckovy ..potom som dosla domov spala som jak bábo pobede jak zdy potom som bola na nete jedla som segedin.. MAMIN SEGEDIN! .. cize mi zhnusil chuť a som sa cela od toho zajebala cize si planujem kupit podbradnik asi.. .. no a zas som tu mam radost z graffitu juuj strasnu radost .. a smutna som .. hmm... neni som neska mam naladu fajnu
von neska uz nepojdem lebo je hnusne počasi..tak z toho som smutna teda
vďaka za opýtanie, lepšie než predtým, teším sa na hektickejšie obdobie, úplne happy som po včerajšku, myslím, že lietam v oblakoch (možno to spôsobila aj tá diskusia o anjeloch , a prepásla som jazzkoncert zadara, keď som kamošku zle pochopila, že som mala dnes dôjsť, nie zajtra ach, no čo už
po štvornásobnom vstávaní o 5:55 som sa na piaty deň konečne poriadne vyspal, celý deň som sa váľal a večer som mal jazdu.. akurát keď najviac pršalo a ešte k tomu bola tma
mám sa výborne nemôže to byť lepšie no áno môže ale tak čo už...bola som v škole pohoda a bola som na hamletovi a to bolo najúžasnejšie predstavenie aké moje oči kedy uzreli , zbožňujem roba rotha a..a...juj no neviem ako slovami vyjadriť moju eufóriu, myslím si že od radosti a spokojnosti prasknem...
Ja sa mam uzasne, akurat som bola v robote 12 hodin na nohach, ktore si mimochodom ani necitim. A buduci tyzden mam 6 nocnych, tak aspon sa budem mat mat v sobotu nad cim rozculovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A potesila ma taka uplna blbost, co som si dneska kupila: plysova minihracka s magnetmi v rukach a nohach
von neska uz nepojdem lebo je hnusne počasi..tak z toho som smutna teda
radost? no zo vsetkeho!!! smutny? z nicoho!!! let's lool!
uz som aj bol vonku...len zacalo liat..
no poradne odveci diskusia