Takžé , ja som sa vždy opaloval nerád , ale tento rok sa chcem opáliť pekne na hnedo a nechcem byť ako upír bielý. poradte mi kedy sa najlepšie opálim (aký čas) a aké triky používate na opálenie .napr. kamoš mi povedal , že sa najlepšie opálim pri niak
hlavne si ho nedal do tieňa a nebicykluj sa v tričku
šak choď niekam s kamošmi k vode, zahrajte si volleyball, použi krém aby si sa nespálil, pokiaľ chceš byť hnedý a nie červený a nič nepreháňaj. ono ťa chytí, ak bude na slovensku toto leto pár dní pekne.
staci ked vyjdes jedno popoludnie na slnko od 12.00-15.00 hodiny, bez opalovacieho kremu, a uvidis ako ta hned opali, teda resp. spali, ale po par dnoch to zhnedne..a podla najlepsie sa opalis ked lezis, a si vklude, ta cinnost ti len ma zabranit tomu aby to nebolo take zdlhave tri hodiny nicnerobenia ..a najlepsie by bolo to takto opakovat 2-3 dni vkuse, potom je uz clovek ako opica
Buď pri vode alebo pri práci, napríklad v záhrade. A u mňa to funguje tak, že keď sa opáliť chcem, tak sa neopálim a keď to nechcem a ani neplánujem, tak sa opálim. A v oboch prípadoch som natretá krémom s rovnakým faktorom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(cítim sa divno, že hľadám vlastný obrázok cez gúgl
šak choď niekam s kamošmi k vode, zahrajte si volleyball, použi krém aby si sa nespálil, pokiaľ chceš byť hnedý a nie červený a nič nepreháňaj. ono ťa chytí, ak bude na slovensku toto leto pár dní pekne.
S kamarátkou...tak určiteee
ale najviac ťa osmaží na záhrade jednoznačne
Zahrajte si frisbee alebo choď plávať na nejaké jazero,alebo hraj futbal a pod.