Tenký, tenší, najtenší telefon. Elegantné sklo aj zozadu proti poškrabaniu. Minimálny rozdiel medzi plochou mobilu a plochou displeja. Tak čo teraz? Strčíme to do hnusného hrubého velkého púzdra!
@abstraktdepres@2 Úplne rovnako to mám! Tiež tenký elegantný mobil (okraje sú hranaté, čo sa mi veľmi páči) a vzadu sklo. Preto mám len koženkovy cierny obal, do ktorého ho strcim, keď ho dávam do batoha a keď ho idem použiť, tak ho zase v momente vysuniem (slúži na to taká stuha) a je úplne bez obalu
Všade píšem že mám starý mobil, SAMSUNG S8. Všetko čo sa dá aj tak fotím cez CANON a vždy keď sa dá tak na itnernet uprednostním velký PC. Len má na dnešnú dobu kus menší displej ale aspoň sa dobre nosí.
Tým textom hore som chcel povedať je paradox že sa tie dnešné pekné telefony dávajú do hrubých púzdier.
@abstraktdepres@7 Ja mám zase jeden z najlacnejsich modelov Xiaomi (kto by ešte nevedel ), ale vyzerá elegantne ako tie najluxusnejšie mobily. A teda tiež ním nefotim. Používam kvalitny fotoaparát Sony.
A teda kukla som ho, len mne by vadilo to zaoblené sklo. Ale inak je pekný.
@abstraktdepres@8 To teda hej! Mobil som si vyberala a rozhodovala sa, ktorý vezmem, asi mesiac. Chodila som po x predajniach, aby som si všetky mohla fyzicky pozrieť a riešila som všetky parametre. Tento mi z toho vyšiel ako najlepši pomer cena/výkon a najmä vizuál. Jedine ma trošku mrzí, že keby som trochu priplatia, mohla som mať úplne rovnaký, ale strieborný celokovovy. Teraz mám čierny s tým sklom vzadu.
Vieš čo? Mňa mobily doslova fascinujú! Taká mini krabička, vďaka ktorej môžeš robiť takmer úplne vsetko
Je to šikovná krabička ale na druhej strane s maximálne komerčným využitím, IG, FB a všetky tie žrúty času neustále pri nás. Na dôležitejšie veci to využívame minimálne. Nevadilo by mi ani keby tu tie veci neboli.
pokiaľ je to dobrý telefon / i phone, tak je uplne jedno aky máš obal.ale na mojej i phone 11 mam nový knižkový či jak sa volá. a ešte mam k tomu také osobitné puzdro. vyzera to inak strašne super. taka imidžovka. ale pre mna je podstatné aký mám mobil. nie aký obal.
@azizi@9 šaomi mam služobný telefon, možem povedať že je to celkom dobrý. ale moj by som nemenil. za 6 rokov som vymenil 2 generacie i phonov. doslúžila mi 4ka, teraz mam rok 11 tku. možno si kúpim nový i phone teraz. záleží od toho ako zarobím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Tým textom hore som chcel povedať je paradox že sa tie dnešné pekné telefony dávajú do hrubých púzdier.
A teda kukla som ho, len mne by vadilo to zaoblené sklo. Ale inak je pekný.
Vieš čo? Mňa mobily doslova fascinujú! Taká mini krabička, vďaka ktorej môžeš robiť takmer úplne vsetko