Sagem MC 850, Nokia 3210, Nokia 3310, Siemens A50, Nokia 3120, Nokia 6120 classic, Sony Ericsson SK17i, Nokia Lumia 1320, Xiaomi Redmi 3S, Motorola G6 plus, Huawei P40 pro, Xiaomi 13T pro
Sagem - 1x
Nokia - 5x
Siemens - 1x
Xiaomi - 2x
Huawei - 1x
Motorola - 1x
Sony ericsson - 1x
Nie tak veľa.. Začínal som LG, tam so rád hral hlavne hru hod spotrebičmi potom som mal Sony Ericson ten som bohužiaľ utopil v mori a moc dlho som sa z neho netešil, aj keď bol na tú dobu vymakaný 😀 potom som mal Motorolu, mala jedine veľmi dobrý foťák, inak všetko anglicky a rádio vyhadzovalo chybu. No a teraz mám Iphone, to je posledný môj mobil a snáď dlhodobo, čo som aj plánoval, no na android som bol celý čas zvyknutý a neprekážal by mi ani android
Nokia 3310
Sagem Myx6
Sony Ericsson K750i
HTC HD2
Odvtedy to slo od 10 k 5. .
HTC Sensation, permanentne dojebane, zreklamovane a vymenene za
Sony Xperia Z
Sony Ericsson W220i (Zdochla baterka v Xperii, tak som na rychlo z bazaru zobral najlacnejsie co mali, kym tu baterku nevymenim)
iPhone 5s (Zdochla baterka vo W220i, tak som len rychlo z bazau zobral najlacnejsi touch screen co mali, kym nevymenim baterku v Xperii)
iPhone7 (nevymenil som baterku v Xperii)
iPhone 13 Mini
....
Umiera mu baterka a novy nechcem, lebo je velky. Ale to nevadi, ved ju predsa vymenim, uz s tym mam skusenosti!
Inak, to co HTC spachalo po tom, co spravili HD2? HD2 bol najlepsi telefon na trhu svojho casu, EZ. Dokonca by som sa nebal tvrdit, ze vedel smelo drzat krok aj s novsou generaciou.
A potom? Potom spravia Sensation. Uplny pile of shit.
A potom upadnu do zabudnutia. Velka skoda. Kebyze je HD2 vodeodolna, tak ju v tomto momente vyhrabem aj z toho najzabudnutejsieho bazaru na svete a som s nou az dokial neumriem. Najlepsi telefon ever.
A, co cert nechcel, HD2 bol jediny mobil, co som fakt, ze predal. Vsetky ostatne mam. Niekde. Asi. Este Sensation nemam, lebo mi ho vymenili za Xperiu, lebo bol nonstop dojebany. To sa nerata. Najlepsi mobil na svete. A zaroven jediny, co som kedy predal. Ja chcem svoj HD2 naspat!!!! #HTCHD2To3kratADost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Aktuálne mam Samsung a Motorolu
Sagem - 1x
Nokia - 5x
Siemens - 1x
Xiaomi - 2x
Huawei - 1x
Motorola - 1x
Sony ericsson - 1x
Sagem Myx6
Sony Ericsson K750i
HTC HD2
Odvtedy to slo od 10 k 5. .
HTC Sensation, permanentne dojebane, zreklamovane a vymenene za
Sony Xperia Z
Sony Ericsson W220i (Zdochla baterka v Xperii, tak som na rychlo z bazaru zobral najlacnejsie co mali, kym tu baterku nevymenim)
iPhone 5s (Zdochla baterka vo W220i, tak som len rychlo z bazau zobral najlacnejsi touch screen co mali, kym nevymenim baterku v Xperii)
iPhone7 (nevymenil som baterku v Xperii)
iPhone 13 Mini
....
Umiera mu baterka a novy nechcem, lebo je velky. Ale to nevadi, ved ju predsa vymenim, uz s tym mam skusenosti!
A potom? Potom spravia Sensation. Uplny pile of shit.
A potom upadnu do zabudnutia. Velka skoda. Kebyze je HD2 vodeodolna, tak ju v tomto momente vyhrabem aj z toho najzabudnutejsieho bazaru na svete a som s nou az dokial neumriem. Najlepsi telefon ever.