v mobile cisto nejake modre pozadie od vyrobcu a v pc tiez nejake windows prednastevene modre pozadie, neznasam ked su tam rozne obrazky a nevidno ikonky
@11monika11@15 Rok 2005 VC v Shanghaji, prve miesto Alonso, druhe Kimi a tretie Ralf Šumi. Za mna najoblubenejsie kombo monopostu a jazdca. Nespolahlivy R25 a Alonso. Krasne zavody.
@11monika11@19 Ja som to pozeral ako 6rocny chlapec s pocitom ze tomu co vidim v telke rozumiem.. Este na Nemeckej stope. Ja fandim Alonsovi odkedy poznam f1, Iceman je srdciar, skoda ze skoncil.. Zasluzil si druhy titul rovnako ako Alonso ten v 2012. Snad hodi Alonso aspon podium tuto sezonu.
@fukaj@20 kks, ja som už vtedy mala tak cca 15 a tiež som to pozerala po nemecky, väčšinou teda, ono to potom ale niekedy začalo chodiť aj na markíze, zdá sa mi...či nie, po nemecky som pozerala tušim kvalifikácie a tréningy ja som vždy fandila Kimimu a teraz to už vlastne vôbec nepozerám, netuším čo sa tam deje ani nič
Na fóne mám tvár mojej psíčky Čibi, keď mám zamknutú obrazovku, tak tam mám Lil Peep-a a na ntbk mám kreslenú rakvičku, pod ktorou je nápis 'dead inside'
@instrucciones@30 Mas pravdu, R25 bol z toho tria R25/24/23 najspolahlivejsi. Ale mam to nejak zafixovane, ze tam boli stale nejake male problemy. mozno si to len pletiem s inym modelom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a na sluzobnom toto
A na pc je to moja štvorkolesová ex
, hento bolo moc divoke
A k téme: » postimg.cc/fSzmWLsm...
» postimg.cc/YvngrkDm...
??? Nespoľahlivý R25?? Veď v celej sezóne nedokončil Alonso len len jednú jedinú GP