@mezomus@tequila ja mám prave rada ten pocit, že môžem telefonovať a písať akokoľvek dlho. Myslím, že je to dobre investovaných 20 eur. Ale chápem aj vás, že to môže byť pre vás zbytocne
@azizi@6 popravde, tych mojich 10€ mi pride strasne vela, ale ten mensi 5€ balicek som vacsinou minul data a pak stoji giga 2€ a obmedzovat sa nechcem zase.
ČAUTE ĽUDIA CHCEL BY SOM VÁS VŠETKÝCH POPROSIŤ O POMOC ČO SA TÝKA MÔJHO YOUTUBE KANÁLA A ÚČTU NA YOUTUBE, LEBO MA 7.2.2024 ZABLOKOVALI - ZRUŠILI ZA PORUŠOVANIE AUTORSKÝCH PRÁV ATĎ. TAK BY SOM VÁS CHCEL VEĽMI PEKNE POPROSIŤ ČI BY STE NENATOČILI NEJAKÉ KRÁTKE VIDEO NA YOUTUBE ŽE ABY MA ODBLOKOVALI A VRÁTILI MI MÔJ PÔVODNÝ YOUTUBE KANÁL SO VŠETKÝMI VIDEAMI A+ PRÍSPEVKAMI ATĎ. VEĽMI PEKNE VÁM EŠTE RAZ ĎAKUJEM, SRDEČNÁ VĎAKA!?!...: Účet bol zrušený, pretože sme dostali niekoľko sťažností tretej strany na porušenie autorských práv v súvislosti s materiálom, ktorý uverejnil tento používateľ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
300min, neviemkolkosms a 8giga dat za ludovych 10evriciek
aj ked, dpc, je to 60€ rocne!!!