Ja som odchovaná na iphonoch, s inými značkami skúsenosť nemám a v podstate ani nechcem. iPhone ponúka (pre mňa, ako bežného užívateľa) všetko. Je rýchly, jednoduchý, dobre fotí, dlho vydrží.
@0 najspokojnejšia som bola s Huawei P30 Pro
A teraz som si kúpila Honor Magic 6 Pro
Dlho som sa rozhodovala, tiež mi išlo o foťák a asi 4 telefóny sa mi pozdávali, ale tento to nakoniec vyhral.
iphone a samsung S. Kludne pár rokov staré. Vyhni sa xiaomi a celkovo lacným telefonom za pár stoviek eur. Tie majú príšerné zvýraznovanie kontrastu, farieb, vyhladzovanie šumu také že vyhladí uplne celé textúry... Je to hnus... Na skutočne kvalitné fotky sú potom drahšie zrkadlovky, to je nad 1000e.
Hovorí sa všeobecne, že Iphone má dobré foťáky, ale verzie “pro”.
Ja ten telefón mám a ešte aj “pro”, no okrem foťáku ktorý je asi za mňa najlepší na tom telefóne ma asi nič ďalej až tak neokúzlilo. Badám tam nedostatok appiek, ktoré android mal a aj má a Iphone ich nemá. To u mňa celkovo rating Iphonu dosť znižuje. Plus baterka som si predstavoval, že vydrží aj dlhšie keď je to taký drahý mobil.
Mne najmä na tom celom telefóne vadí, že nemá v App store appku ako PlayerPro Music Player, ktorý je môj naojbľúbenejší a som s ním vžitý. Ja viem ponúka aj on iné prehrávače, no nemajú také funkcie a ekvalizér a samozrejme ponúka Spotify, ktorý by som si primárne mal naň stiahnúť, no aj keď ho mám a mám tam dlhšie zoznamy songov, tak mne nevyhovuje najmä pre otravné reklamy. + potreba stabilného pripojenia siete.
Mne vyhovuje spomínaná stará klasika, ja si radšej stiahnem pieseň, orežem si ju poprípade o dlhé nezaujímavé intrá, stiahnem a počúvam na tej spomínanej appke kdekoľvek a nebudú ma nikdy rušiť nejaké blbé reklamy na Ibalginy.
Takže už by som sa ja opätovne vrátil k androidu. Myslel som si, že si naň zvyknem a bude mi vyhovovať, ale ozaj mi vadí, že tam nemá tú appku. Služobný mám Samsung neviem či S či A sériu a robí aj on podľa mňa dosť dobré fotky, akurát nemá to spomalenie videa a iné triky. Ale to ja až tak nevyužívam, takže v pohode stačil by aj Samsung + na ňom ako jedinom teraz počúvam tú hudbu.
vsetky telefony dnes robia fajn fotky, samozrejme iphone a samsung S rada robia najlepšie ale tam už treba zvážiť či sa to za tie peniaze oplatí, hlavne keď väčšina ľudí si na tých telefónoch ani nezapne plnú kvalitu a ani o tom nevedia. stačí im že majú "najlepší telefon" cokolvek nad 300€ bude pravdepodobne velmi schopny telefon, tam uz mne osobne potom zalezi na velkosti obrazovky, vydrzi baterky, a aky software tam je. Xiaomi sa mi páčili najviac ale teraz čo majú ten HyperOS tak sa mi to vôbec nepáči. Samsung je super ako vždy, mne však momentálne vyhovuje Motorola. Majú teraz veľmi zaujímavé modely v tom rozmedzí 300-600€ podľa mňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@0 najspokojnejšia som bola s Huawei P30 Pro
A teraz som si kúpila Honor Magic 6 Pro
Dlho som sa rozhodovala, tiež mi išlo o foťák a asi 4 telefóny sa mi pozdávali, ale tento to nakoniec vyhral.
Ja ten telefón mám a ešte aj “pro”, no okrem foťáku ktorý je asi za mňa najlepší na tom telefóne ma asi nič ďalej až tak neokúzlilo. Badám tam nedostatok appiek, ktoré android mal a aj má a Iphone ich nemá. To u mňa celkovo rating Iphonu dosť znižuje. Plus baterka som si predstavoval, že vydrží aj dlhšie keď je to taký drahý mobil.
Mne najmä na tom celom telefóne vadí, že nemá v App store appku ako PlayerPro Music Player, ktorý je môj naojbľúbenejší a som s ním vžitý. Ja viem ponúka aj on iné prehrávače, no nemajú také funkcie a ekvalizér a samozrejme ponúka Spotify, ktorý by som si primárne mal naň stiahnúť, no aj keď ho mám a mám tam dlhšie zoznamy songov, tak mne nevyhovuje najmä pre otravné reklamy. + potreba stabilného pripojenia siete.
Mne vyhovuje spomínaná stará klasika, ja si radšej stiahnem pieseň, orežem si ju poprípade o dlhé nezaujímavé intrá, stiahnem a počúvam na tej spomínanej appke kdekoľvek a nebudú ma nikdy rušiť nejaké blbé reklamy na Ibalginy.