Uvazovali ste niekedy vzdat sa smartphonu a zaobstarat si tlacitkovy mobil?
Dnes mi to akurat napadlo, ci je to predsalen take uzasne mat smartphone (dotykovy) a ci by predsalen nebolo daleko lepsie mat maly tlacitkovy telefon cisto len na volanie a sms : D
Pokracujem v prvom komentari
Nie som si sice tak uplne isty ci by sa mi chcelo vzdat sa spotify alebo messengeru, ale myslim ze by som sa nejak bez toho vedel zaobist. Totiz neviem ako vy, ale osobne travim na mobile dost casu nicnerobenim : D a ked pride nejake upozornenie, tak si vsimam ake mam nutkanie si to hned pozriet a zrazu ani neviem ako, ked si uz tu obrazovku odomknem, tak vzdy sa tu da co robit a fakt zabijem na mobile dost casu : D ako to vnimate vy?
Ja som doooosť dlho odolávala dotykovým telefónom..ale nakoniec som podľahla a už si asi neviem predstaviť, že by som sa vrátila k tlačítkovému.
No súhlasím, že je to dosť zabijak času
ja to mam tak doteraz, ze mobil vyuzivam len na volanie/sms
zato pocitac a notebook... brrr... presne to, co ty na mobile, robim ja na tychto dvoch srackach
nie, neviem si to predstaviť..patrí to k dobe aj v súvislosti s prácou je to často krát nutné, nehovoriac o tom že je to pohodlnejšie ako používať zastaralu technológiu ktorá je pomalšia alebo neschopná spĺňať rýchle a efektívne požiadavky..
je to nástroj a ako s každým nástrojom je to tak že v nesprávnych rukách je hrozbou.. dajte človeku do ruky kladivo, dokáže ním "postaviť dom".. ale dokáže ním aj zranit ineho človeka.. vždy je to o prístupe
jedno ráno som sa zobudil a mal som asi upozornení a správ. whatsapp, messenger, instagram atd a pocas dňa mi tiež vkuse niekto vypisoval a posledbou kvapkou pre mňa bolo že niekto v skupinovom chate zajebal že "on aj tak neodpisuje, to sa nedočkáš" tak som si povedal že stačí, že ja nikomu nedlžím svoju pozornosť a kúpil som si nokiu. vydržalo mi to týždeň, pretože som nemohol zrazu bezkontaktne platiť, hladat si trasy cez bratislavu, mať elektronickú električenku, používať mail a fotoaparát k práci, sms trvali večnosť napísať atď atď, proste znie to super že máš čistú hlavu ale s tlačítkovýn telefónom fakt nič nespravíš. skurvená doba
Nemam moznost, neprihlasil by som sa do firemnych aplikacii a aj inde A tie tlacitkove nie su ako kedysi, starym rodicom sa kupili a prd to vydrzi, baterka onicom.. alebo maly display, ze ani 3 vety SMS sa nevojdu...
Nejako zasadne by mi nechybal ale zasa ani neviem preco by som to robil. Sem tam sa hodi ceknut nejake info ked si niekde v obchode a ceknes ci nekde nemaju lepsie ceny alebo nieco o tovare alebo co potrebujes na recept. Niekedy som na nom pozeral filmy serialy alebo cital mangu ale teraz mam skor tablet alebo TV.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No súhlasím, že je to dosť zabijak času
zato pocitac a notebook... brrr... presne to, co ty na mobile, robim ja na tychto dvoch srackach
je to nástroj a ako s každým nástrojom je to tak že v nesprávnych rukách je hrozbou.. dajte človeku do ruky kladivo, dokáže ním "postaviť dom".. ale dokáže ním aj zranit ineho človeka.. vždy je to o prístupe