ako..obcas...reagujem na niektore veci dost emotivne a zbrklo a podrazdene, aj keby som nemusel.a potom napisem nejaku nadavku alebo nieco, co v skutocnosti bi som nikdy neurobil ( a potom ma to strasne mrzii a trapii (
@nikeboy Je fajn keď si niekto uvedomí svoju chybu.Ale na to aby si tú chybu priznal verejne treba mať odvahu.A to aj vtedy keď sedí doma,v teplúčku svojej anonymity.Za toto si si u mňa vyslúžil uznanie a ako bonus k tomu jednu radu do života(mám to z vlastnej skúsenosti): Nerob iným to čo nechceš aby iný robili Tebe.Nakoniec by si to aj tak celé schytal len Ty sám.Prajem Ti super zvyšok leta a na žúroch to moc neprehánaj.Tie rána potom sú na samovraždu ...
@nikeboy teraz sa tu budes opeknovat a vyvysovat, ze ty sa vies ospravedlnit? raz kazdemu nadavas a zrazu prejde par hodin a uz si super neviniatko. Si si dal nejake lieky, aby si sa ukludnil? alebo si vytriezvel? drogy prestali ucinkovat? keby sa to stane raz tak v pohode, ale uz viackrat si na niekoho utocil a myslim, ze uz druhu takuto temu si zalozil, v ktorej ta vsetko mrzi a neznasas nadavanie. Mozno by si mal navstivit odbornika
jj.....aj ja som dost vybusny typ......alebo ak aj nechtiac ...alebo dajake nedorozumenie...mam problem sa dakomu pozriet do oci a ospravedlnit sa ...stale sa mi v tedy tak trasie hlas abo co....alee zistila som ze cim viac krat sa o to pokusam ospravedlnit sa niekomu do oci tak tym sa mi viac darii .......a v jednom pripade DD ...to ked sa s mamkou pohadam ...ako tak vazne ..tak jej pisem list, kt. jej potom necham niekde .....robila som tak ked som bola mensia ...a este to obcas vyuzijem .....no a zabera to ...raz som tuto metodu pouzila aj pri naj kamoske .....to bolo daco hrozne....sme sa fakt hrozne pohadali a samozrejme na vine som bola ja, lebo som si nieco skor neoverila...taze nedorozumenie...a vtedy som jej pisala aj postu na nete a aj smsky ...a pokecali sme o tom a teraz je vsetko ako keby sa nic nestalo ......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov