baby urcite to poznate.ale aj chalani pomozte!..strasna laska prva velka ozajstna laska nehovorim ze taka na manzelstvo jednoducho vztah ktory beriete uz velmi vazne a prave tento vztah a cit vo vas pomaly vyprchol.Viete ze ho mate este rady no nechcete s
My sme sa s priateľom pohádali cez sms. Napísala som mu aby sme sa stretli a porozprávali sa, lebo my sme sa nikdy nevedeli otvorene porozprávať.
Keď sme sa stretli povedala som mu, že sa v našom vzťahu niečo zmenilo a cítim, že ma nelúbi tak ako kedysi..a že čo mám robiť aby to bolo ako edysi. On povedal pozerajúc sa do zeme, že už ma nelúbi. Tak som mu povedala nech mi to povie do očí a horkoťažko to z neho vyšlo.Tak bol koniec. Krutá pravda sa vždy ťažko hovorí do očí. Akonáhle mi to povedal, tak tak som ho poprosila aby mi dal jednu jedinú poslednú pusu. Aj naprik tomu že mi povedal, že me už tak nelúbi, mi dal malú nežnú pusu. Objala som ho, na moje prekvapenie aj on mňa a začali sme len tak kecať.Povedala som mu že najlepšie by bolo keby sme už šli domov, ale že sa mi nechce. On povedal, že ani jemu sa nechce. Potom sme si sadli a asi 2 hodiny po našom rozchode sme kecali. A začali sme sa smiať na tom, že sme sa rozišli a kecáme ako najväčší priatelia. Takže z mojho včerajšieho príbehu vyplýva, že otvorene mu to povedz, lebo sa budeš cítiť lepšie a aj on, ako keby ste to mali spaviť cez sms alebo mail ako povedal Husky.
ved cez sms nie to urcite nie.Ja vazne neviem ci sa aj chcem rozit mam v tom trosku dost velky chaos!Dnes som sa s nim porozpravala.Konecne som ho donutila normalne sa pozhovarat.A tiez som sa mu doteraz nedokazala pozret do oci ked som mala povedat nieco vazne no dnes ako keby utalo.Pozrela som sa a tak ma to zabolelo...no potom sme sa tiez zacali smiat a bavit o vsetkom inom len nie o tom ci sa rozchadzame a tak sme to ani nevyriesili.nevieme
A si si istá, že to chceš skončiť? Ak sa rozídete, čo ak ti začne moc chýbať? Mne sa to veľa krát stalo....dajte si pauzu. Nie rozchod, ale pauzu. Možno zistíš, že ste boli moc spolu, ale že ho stále ľúbiš....neviem. Sprav ako uznáš ty za vhodné. Ale byť kamoška s bývalým je pekná vec, mne osobne sa to páči. Nie je pekné byť s ním za zle...
uz sme mali pauzu raz.nechcem sa rozist no bohuzial asi som si to uvedomila neskoro.Teraz ked som mu povedala vsetko o svojich pocitoch a vymamila z neho dve vety mi uz ani neodpisal a ked som mu volala a spytala sa ho ci nemal pri sebe mobil povedal ze mal a ja ze preco teda neodpisal a on ze no a?a bol s kamosmi vonku ja s kamoskami a ked som mu vecer volala najskor mi povedal ze som davno mala byt vonku a potom sa ma spytal ci mi nebolo s babami lepsie.A ja som sa spytala ci jemu nebolo lepsie s chalanmi a povedal ze ano.A potom som mu ja odpovedala ze mne ani nie.Nechcem ho stratit!ale uz je asi neskoro a mna boli srdiecko
ahoj...mam problem..prva laska a bola som s neho paf a teraz newem či k nemu ešte citim niečo...ked mi povie že pride za mnou ma to nepoteši ešte mi to aj zmrazi usmev lebo chcem byt s kamošmi..netešim ked mi povei že pride a asi to bolo len take poblaznenie......a rozmyšlala som nad tym že mu to napišem...ale je to tak zbabele...a ja s nim chcem byť kamaratka...a najviac sa bojim že ekd sa s nim rozidem tak jeho kamoši si o mne budu myslieť že som krava a tak sa bojim...ale newem či už k nemu niečo citim...
kaja .. normálne sa stretnite a ukonči to .. povieš, čo cítiš .. stačí začať a potom to už pôjde aj samo. je to ako keď ti odpadne balvan zo srdca. najlepšie je spomenúť niečo ako "čo myslíš ty? má to zmysel aj tak ďalej naťahovať?" .. vieš, aby si to aj on trochu uvedomil a odpovedal ti. ale kamarátstvo sa mne nikdy potom nevyplatilo.. to bude samé - čo keby sme to dali dokopy, milujem ťa a pod. to ťa bude len unavovať. radšej to urob tak, aby ste sa mesiac - dva nevideli .. možno potom sa s ním bude dať rozprávať. /neviem ako veľmi ťa on ešte ľúbi - podľa toho sa to asi meria..
ak to nepovieš teraz, povieš inokedy - ale isto k tomu dôjde - a bude to v momente, keď to už nebudeš môcť dusiť.. to je v poriadku, dôležitý je ten rozchod. poplačete si, ale o dva-tri dni to budete vidieť lepšie. hlavne si ho už potom nepusti pod kožu z ľútosti - ani to nefunguje..
zúfalý ťa môže aj citovo vydierať - na to sa nesmieš dať - nekomplikuj to .. aspoň mesiac sa nesmiete vidieť !!
ja keď som sa raz rozchádzala, tak ma chalan požiadal o ruku ?! - proste jasné že NIE .. neviem či si myslel, že sa všetko šmahom čarovnej paličky napraví.. ??? divné to veci.
vždy som hovorila, charakter sa ukáže, až keď je človek zúfalý.. a tí moji 4tia boli takí zúfalí, že som ich musela znenávidieť čo už. ale sú aj také páry, ktorým to klape ako kamarátom, takže ja som asi len odstrašuújci príklad
ale hlavne to nepíš.. je to zbabelé, ale ty si už veľká slečna a veľmi rozumná.. sama pred sebou by si sa hanbila /lebo to vieš triezvo posúdiť, že je to zbabelosť, z toho vychádzam/.
a iba to hlavne skomplikuješ.. takto aspoň budeš vidieť, ako to berie. keď mu to napíšeš, budeš sama vo väčšom strese - aby si čosi neurobil alebo čo.. fakt nepíš !! počúvni radšej
najlepsie je sa o tom spolocne porozparavat a neriesit to cez sms,meil, net,........ a mozno to pochopi a ostanete kamosi.......ale mozno nepochopi..aj to sa stava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Keď sme sa stretli povedala som mu, že sa v našom vzťahu niečo zmenilo a cítim, že ma nelúbi tak ako kedysi..a že čo mám robiť aby to bolo ako edysi. On povedal pozerajúc sa do zeme, že už ma nelúbi. Tak som mu povedala nech mi to povie do očí a horkoťažko to z neho vyšlo.Tak bol koniec. Krutá pravda sa vždy ťažko hovorí do očí. Akonáhle mi to povedal, tak tak som ho poprosila aby mi dal jednu jedinú poslednú pusu. Aj naprik tomu že mi povedal, že me už tak nelúbi, mi dal malú nežnú pusu. Objala som ho, na moje prekvapenie aj on mňa a začali sme len tak kecať.Povedala som mu že najlepšie by bolo keby sme už šli domov, ale že sa mi nechce. On povedal, že ani jemu sa nechce. Potom sme si sadli a asi 2 hodiny po našom rozchode sme kecali. A začali sme sa smiať na tom, že sme sa rozišli a kecáme ako najväčší priatelia. Takže z mojho včerajšieho príbehu vyplýva, že otvorene mu to povedz, lebo sa budeš cítiť lepšie a aj on, ako keby ste to mali spaviť cez sms alebo mail ako povedal Husky.
Mňa rozchod mrzí, ale viac by ma mrzel cez sms.
a fakt to nie je dobré cez sms alebo net najlepšie osobne
ak to nepovieš teraz, povieš inokedy - ale isto k tomu dôjde - a bude to v momente, keď to už nebudeš môcť dusiť.. to je v poriadku, dôležitý je ten rozchod. poplačete si, ale o dva-tri dni to budete vidieť lepšie. hlavne si ho už potom nepusti pod kožu z ľútosti - ani to nefunguje..
zúfalý ťa môže aj citovo vydierať - na to sa nesmieš dať - nekomplikuj to .. aspoň mesiac sa nesmiete vidieť !!
ja keď som sa raz rozchádzala, tak ma chalan požiadal o ruku ?! - proste jasné že NIE .. neviem či si myslel, že sa všetko šmahom čarovnej paličky napraví.. ??? divné to veci.
vždy som hovorila, charakter sa ukáže, až keď je človek zúfalý.. a tí moji 4tia boli takí zúfalí, že som ich musela znenávidieť čo už. ale sú aj také páry, ktorým to klape ako kamarátom, takže ja som asi len odstrašuújci príklad
rozhliadni sa a nájdi si vlastných to je takto ťažko. neviem, či budú mať pochopenie.. ak on teba dotiahol do partie, tak asi budú na jeho strane
a iba to hlavne skomplikuješ.. takto aspoň budeš vidieť, ako to berie. keď mu to napíšeš, budeš sama vo väčšom strese - aby si čosi neurobil alebo čo.. fakt nepíš !! počúvni radšej