@5 Nie, však v nejakej mytológii alebo tak snáď. To presne neviem, ale klasické rozprávky sú skutočné, len ľudia tomu neveria, lebo oni to nemôžu vedieť, lebo by to bolo nebezpečné.
su to setko obojpohlavne zivocichy a rozmnozuju sa ustami..cez ne si vymienaju potrebnu geneticku informaciu ktora prenikne do ich tela a ujme sa v ich "maternici"...a tiez rodia cez usta...blvaju ikry...sak to je scul premnozene ne?
a tak teda vzdy musia prehltnut ked cu otehotniet..
ja si myslim zepooprosili tu trupku carodejnicu ci co to je vysli na breh premenili sa na cloveka splodili decko 9 mesiacov dockali a ked sa narodilo tak ho vychovali ludia ...ty jeho rodicia sa vratili do mora a ako nahle to decko dosiahlo 18 ako zhypmnotizované islo do mora lebo cosi v nutri ho tam volalo a stalos a morskou pannou vim ze ej to hovadina akos a patri ale tak treba sa trocha zasnivat xD
Oni ani neumieraju! Takze sa nemusia rozmnozovat... ale budu to nejake hybridy cloveka a prastareho vodneho dinosaura... cize vzikli asi takto a dalej sa nerozmnozovali
Nie nie, ja vám poviem pravdu.. Hocikto z vás sa môže stať morskou pannou.. Stačí skočiť do vody, niekde do oceána.. k jednému druhu rýb a oni vás v priebehu minúti za hádžu šupinami. Vtedy už nemáte inú možnosť.. narastie vám ten chvost.. a ste morská panna.. Dokonca to funguje aj na chlapov..
boze vazne...oni nemaju vaginu....a mozno ju maju niekde inde....a mozno su samooplodnovacie...a mozno ked clovek zomrie a mal rad vosdu tak neskonci ako duch ale ako morska panna....waw, teraz ste mi nasadili chrobaka do hlavy....ale ja na to pridem....
KED ZE SU IBA ZENY TAK MAJU NIAKU ZVLASNU SCHOPNOST AKO ZLE ORIENTOVANEA MAJU V PORIADKU DETI ALEBO SA DAJU PREMENIT NA LUDI A ZVIEST NIAKU CELEBRITU CO SA OPALUJE NA PLAZI(POTOM ZE MAJU DEPRESIE)
podla mna je to tak ze morske panny sa mozu stat clovekom kedy chcu a potom spet na morsku pannu. volade na internete som citala ze ak sa narodi chlapec je to normalny clovek ale ak sa narodi dievca je to morska panna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a tak teda vzdy musia prehltnut ked cu otehotniet..
a @9 lenže tam sa to tiežnerozmnožuje
tam sa iba zoberu a zrazu maju deti tiež eni že ako
to nejaky boh splodil nejaku bohynu z peny a to bola 1. morska panna :
Prečo?
Či už skáčeš do mora?
-no podľa mňa , ak nemajú šušku tak to ide cez oral
podľa mňa majú "samce" vysúvateľný penis ako veľryby a "samice" majú vagínu tiež nejak kamuflovanú