...hm co tak povedat ze si gay??? to neviem ci je dost setrne ale hnevat by sa na teba za to nemohla...len potom ked ta uvidi s inou budes matco vysvetlovat ....
Ak ta lubi, tak setrne to nepojde a istotne ju to zrani, ale ked ju uz nechces, tak v tom vztahu urcite nezostavaj, musis jej len narovinu povedat pravdu, ze uz s nou viac nechces byt.
rposte holka na mrdanie. nasiel som si inu. a chcem jednu poslat ta het uz len preto ze mi raz pokazila den...povedala mi ze ma miluje...shit... toto neee... ja nechcem byt milovany
jajaj... kua.. clowek chce pol zivota mrdat a zrazu ma toho tolko ze musi daco odkopnut. ale nex si plavaju. len ma sere ze mam mala asi fakt rada.. jej minus.
nex sa zabije. ale ccel som to spravit co najsetrnejsie ale kaslat nato.
neee... nepotrebujem si tu natahovat brko na nete.
a zaujem o sex s mojou osobou? skor naopak
skor ja som mal zaujem o sex s inou osobou. to sa podarilo, ale prisla dalsia osoba s ktoru by som cell dotlacit k dacomu a mat dve naraz je xujovina ne??
a osoba cislo jedna ma ma asi rada co ma nasralo lebo ju nemozem s cistym svedomim poslat do pice.... xapete ma?!?!
úžasné...väčšieho arogantného debila ako si ty nepoznám.Ak to takto berie každý chalan-nechcem byť milovaný...Vieš čo?Normálne ti prajem aby si k tej druhej babe začal cítiť niečo viac..niečo hlbšie.Keď na ňu stále myslíš,celý deň sa tešíš len na to,kedy ju uvidíš,chvíle s ňou budeš považovať za najkrajšie chvíle tvojho života-a ona ťa odkopne.Zo srdca ti to prajem.
Radsej to skonci teda normalne, ze jej povies pravdu, nez takto hnusne o nej pisat... Keby to vedela, nebola by 100krat stastna z toho, ako sa o nej vyjadrujes, ako keby bola obycajna spinava handra, ktora ti prekaza v ziti...mal by si sa skor uvedomit a uz z toho nadpisu je zrejme, ze si nezasluzit, aby sa k tebe nejake dievca spravalo pekne, ked ty sa chovas k nim, uz takymto pisanim, ako obycajny kreten!!!To akoze, ked si bol/si s nou, mi prijde fakt nechutne, ked si predstavim, ako sa silene pre dnou pretvarujes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
treba to na rovinu oznamit, tak ju nenatahuj zbytocne a zatial co ty sa tu zajebavas na fore a pytas sa kokotiny, uz mohla mat druheho.
Tak jej to povedz narovinu, nenatahujto bude to o to horsie
no dobre. som kludny
rposte holka na mrdanie. nasiel som si inu. a chcem jednu poslat ta het uz len preto ze mi raz pokazila den...povedala mi ze ma miluje...shit... toto neee... ja nechcem byt milovany
A k teme kamos prisiel aj o auto kvoli holke...
nex sa zabije. ale ccel som to spravit co najsetrnejsie ale kaslat nato.
ani na jednej fotke vo fotoalbumoch nejsom ja
ale on topic.
moje sebavedomie? neries v istych veciach dost pokulhava. ja by som to ale nazval skor arogancia
a zaujem o sex s mojou osobou? skor naopak
skor ja som mal zaujem o sex s inou osobou. to sa podarilo, ale prisla dalsia osoba s ktoru by som cell dotlacit k dacomu a mat dve naraz je xujovina ne??
a osoba cislo jedna ma ma asi rada co ma nasralo lebo ju nemozem s cistym svedomim poslat do pice.... xapete ma?!?!
ne... ani ja sa nexapem.
ale ak musis skocit do inej postele,nech sa paci...len nas neotravuj otazkami pod vplyvom vzburenych hormonov....