nepaci sa mi, ale nie napad. Napad je super, ale nepaci sa mi to, ze funkcne a strukturou je to opat nedomyslene ako vsetko na birdzi a opat bude trvat rok kym to dostane ako taku formu. Toto je typicky abaffy. Nic v zlom, ale je to tak.
no stejne je to neake divne... ked som klikol na dalsie skupiny tak mi napisalo ze podstranka neexistuje, taktiez som si vytvoril novu skupinu, ale nejdu tam pridavat ani linky hm :/
@sajmonnko myslim ze birdz v mobile je zbytocnost, na wap uz snad ani nikto nechodi a uz skoro kazdy mobil ma bud vstavany internetovy prehliadac alebo si moze stiahnut operu mini a surfovat na mobile cez to... a na birdz opera mini staci uplne
ako je to v pohode, tak sa nám Birdz rozvíja, prináša niečo nové...
nemôžem povedať že by sa mi to nejak extra páčilo alebo že by sa mi to vôbec nepáčilo...tak je to tam, a keď chcem tak to budem využívať a keď nie tak nikoho do toho nič nie je
Ale bolo by fajn,keby tam neboli fankluby s nazvami ako "Laska je kruta" alebo "Nechceme chodit do školy" či ine myšlienky vložene ako nazov,ako je to na FB
No myslim ze by bolo dobre zohnat neakych moderatorov ktory by sa starali hlavne o toto, a kazda ziadost o vytorenie skupiny by musela ist cez ruky modov, ktory by zhodnotili ci to je fanklub, klub, triedu alebo neaka kktina typu "Ak sa nudis tak sa pripoj" (samozrejme by aj checkli ci uz nieco take nieje, a blbosti by zamietli)
Niesu tu miliony ludi online ako na fejkbuku (tam by muselo na tom makat hooodne ludi xD) takze toto by sa teoreticky spravit dalo, a malo by to uroven
@Skippik v poriadku, ze to je vela, ale nedokazem pochopit naco @tomas pusta von vec, ktoré nie sú plne funkcne a nedotiahnuté. Toto nie je profesionalne a vobec pouzitelne pre navstevnikov.
je to fajn, toto mi tu chýbalo... síce rátam s tým, že tu bude vznikať X kktských skupín ako na FB, ale dotyční budú ajtak robiť vizitku len sami sebe... takže pokiaľ to nebude obťažovať ostatných, bude to super
Podla mna tie kluby a triedy su v pohode Ale fankluby mi pridu uplne zbytocne (tiez mi to pripomina F , stacili by len kluby... Nad tym som dokonca uz davnejsie rozmyslala, ze by to mozno bolo fajn
Aky je napriklad rozdiel medzi Milujeme citanie (vo fanklube) a Mam rad knihy (v klube)?
A dalsia vec je to opakovanie, ak tu bude milion skupiniek o tom istom, tak to potom uplne strati svoj ucel...
@Azizi : podla mna by tiez stacili len fankluby (kluby).
Co sa tyka ze vela skupin, prave preto by bolo dobre mat vyhladavanie aby si mohol clovek pred tym pozriet ci taka skupina uz nie je. Alebo sa da vyhladavat ? Mozno zle pozeram.
@14michelle03 ma to taky vyznam ze urcite skupina ludi ktoru bavi nieco, sa moze dat do skupiny a spolu sa o tej veci bavit pripadne zdielat rozne veci o danej veci.
Prisiel som nato, ze ked si zalozis skupinu tak tam to aj konci. Nemozes tam v podstate nic robit. Chybaju mi tam blogy skupiny. Napr. zalozil som si temu a chcel by som k nej daco pisat. Linky nemozem pridavat, nemozem nic. BETA je slabe slovo.
Stále len zmeny, samé zmeny. Vo všeobecnosti nie som vôbec konzervatívny typ človeka, ale konkrétne tu na birdze by mi najviac vyhovovalo, keby už konečne ostalo všetko tak ako je (aspoň z väčšej časti), nič sa nevynovovalo, nepridávalo... Desí ma to, keď je tu stále niečo nové...
A naozaj je to podľa mňa zbytočné...
Už vidím tie fóra - pridajte sa do mojej skupiny!!!!! A podobne...
Ono tie skupiny by boli super keby sa tam dalo nieco robit. Takto si ju mozes akurat zalozit a skoncil si. Pripadne keby sa dalo aspon vyhladat podla nazvu, ze chcem sa pridat do skupiny napr richard muller, tak si vyhladam a pridam. Takto neviem na zaklade coho ma clovek najist skupinu.
@Lovely pochopis, ked tu budes chodit dlhsie a viac. kedisi to tu malo vetsiu uroven. nejde o facebook, ale oto ake diskusie tu vznikuju, ake veci maju poniektorii na webkach. casom sama pochopis.
@Nikeboy pochopím, keď tu budem chodiť DLHŠIE? Ehm.. nič v zlom ale, na BIRDZ chodím o dva roky dlhšie ako ty. Každopádne som nepovedala že je to zlá vec.. Môže to byť fajn, pravdaže, ak ľudia nezačnú vytvárať hlúpe skupiny či kluby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
173 komentov
má to nádych po Fejsbúku =/
Len by sa zakladanie skupín malo IMHO regulovať, aby nevzniklo pätnásť rovnakých po dvoch členov.
Nečakané.
stačia mi na na fcbku....tam sa nerobi nič iné len skupinkuje....ešte tu dajte tie trapne testy a bude to vazne v riti : disappointed:
ale každopádne sa ma to nijak nedotyka...nemienim sa toho zučastnovať...
(hlasoval by som za "uvidíme, ako sa to vyvinie")
nemôžem povedať že by sa mi to nejak extra páčilo alebo že by sa mi to vôbec nepáčilo...tak je to tam, a keď chcem tak to budem využívať a keď nie tak nikoho do toho nič nie je
Niesu tu miliony ludi online ako na fejkbuku (tam by muselo na tom makat hooodne ludi xD) takze toto by sa teoreticky spravit dalo, a malo by to uroven
co na to povies @Tomas ?
Ale velmi pekne spravene, len mi trosku chyba vyhladavanie.
ale potom pochop že na jedného človeka je to asi vela, iked tiež by som privítal hned nejakú funkciu ktorá by sa nedorábala ešte rok
CHYBA: Hľadaná podstránka sa stratila, proste nie je! Možno ju niekto zmazal A MOŽNO TÁTO PODSTRÁNKA NA PORTÁLI www.birdz.sk ANI NIKDY NEBOLA. ...
vy iluzionisti
Ale tiez nechapem preco sa zase vypustila von vec ktora je hotova tak na 40% a pritom dalsich X veci necfunguje ako ma.
Aky je napriklad rozdiel medzi Milujeme citanie (vo fanklube) a Mam rad knihy (v klube)?
A dalsia vec je to opakovanie, ak tu bude milion skupiniek o tom istom, tak to potom uplne strati svoj ucel...
ale momentálne nová funkcia použitelná je , ale viem čo máš na mysli...
Co sa tyka ze vela skupin, prave preto by bolo dobre mat vyhladavanie aby si mohol clovek pred tym pozriet ci taka skupina uz nie je. Alebo sa da vyhladavat ? Mozno zle pozeram.
@14michelle03 ma to taky vyznam ze urcite skupina ludi ktoru bavi nieco, sa moze dat do skupiny a spolu sa o tej veci bavit pripadne zdielat rozne veci o danej veci.
Ale chválim to, že konečne niečo nové!
A naozaj je to podľa mňa zbytočné...
Už vidím tie fóra - pridajte sa do mojej skupiny!!!!! A podobne...
Myslím si, že je to také menšie (alebo väčšie??) opičenie po Facebooku.. niežeby mi to nejako extra prekážalo