anglické knihy, texty, piesne, internet, komunikácia cez internet v tom jazyku, zopár stránkou s gramatikou. najlepšie je zavítať na nejake anglické fórum. ak ťa napríklad baví nejaká hudba alebo grafika tak si také nájdi a spojíš príjemné s užitočným.
@grietusha ako sa naučím po anglicky spôsobom,ak budem pozerať anglické filmy s anglickými titulkami? Veď budem len čítať anglické slová,ale nebudem vedieť čo znamenajú,tak ako sa to naučím?
@fxx - tam treba zapojiť aj logiku, keď pozeráš film ktorý poznáš alebo si o ňom aspoň čítal tak ti dopne čo ktoré slovo znamená, mne sa tak najlepšie učí angličtina ...
@fxx presne tak isto ako si sa naucil rozpravat...
ja som odisiel na pol roka do zahranicia a vratil som sa ako vymeneny sice som predtym 8 rokov chodil na anglictinu do jazykovky, ale tam sa daju chytit maximalne zaklady..
@majajaj poradiť človeku, kt. založí diskusiu "ako sa naučiť po anglicky" (absolútne nič v zlom) Skins, klasifikujem ako pokus o vraždu. Nielen kvôli heavy accentu a rhyming slangu; hentakú slovnú zásobu radšej nemať, osobne ma strašne zvádza ju používať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a jedno celé leto som v ZA strávila s Američanmi.
plus pozeranie filmov po anglicky s anglickými titulkami.
a čítanie.
ja som odisiel na pol roka do zahranicia a vratil som sa ako vymeneny sice som predtym 8 rokov chodil na anglictinu do jazykovky, ale tam sa daju chytit maximalne zaklady..
» www.birdz.sk/forum/anglictin...
(odporúčaná téma)
» www.birdz.sk/forum/problem-a...
(skromná reklama na moje príspevky č. 7 a 9)
ďakujem Ti veľmi pekne za tie linky,v inej téme som si prečítala Tvoj pomerne dlhý príspevok o tom,ako by sa učila ty a myslím že mi to pomohlo