Mne sa páči prirodzená krása, len jemne zvýraznená nejakým rúžom, alebo maskarou. A slečna má na fotke zjavne ďaleko od prirodzenosti a jemnosti, takže mne osobne sa nepáči.
vyzerá ako hlúpa hus, minimálne to jej internetové prezentovanie. už len tie našpúlené pery mi prídu lacné ako poľská čokoláda. keby mala z celej svojej fasády tak o polovicu menej a struhla by sympatickejšiu pózu, bola by možno pekná, nemá vyslovene škaredé črty tváre. ale to prezentovanie.. ja byť chlap, tak ju nechcem, ani keby mi za ňu zaplatili.
Mne je smutno..
keď si pomyslím, že je to reálna osoba s možno úplne úžasnou povahou a životom a ľudia pridú a toto napíšu :/ kebyže si ja toto prečítam o sebe tak rip
@Annyejnji - Keymac sa pýtal, čo si ľudia myslia o jej vzhľade, diskusia teda prebieha o vzhľade. Myslím, že až na Wistinghera nikto nenapísal nič, čo by vyslovene atakovalo, alebo urážlivo hodnotilo jej charakter, či život. Void dokonca tiež veľmi pekne podotkol, že má možno peknú dušu.
...v konečnom dôsledku má vlastne aj tak pravdu @Teal . Prečo vlastne toto celé riešiť? 0_0
Ježiš, zase sa tu ondíš s tým istým čo vždy? ... To je k čomu dobré pridávať furt rovnaký druh vymachlených zosolárkovaných pipiek a pýtať sa či sa nám to páči?
Tak také kačky nie sú moje typy konkrétne ...no ani mňa by nechcela, je na peniaze asi a ja nie som až tak bohatý a podnikateľ ...zrejme bude veľmi náročná a so mnou by nebola šťastnou, lebo ja som skôr pracovitý chlapec pôvodom z dediny, ktorý ani nechodí do solária ako ona a opáli ho iba slniečko
Fuj dpce to je co za obočie akože mohla mať potenciál keby nemá všetko umelé na sebe a ešte ako umelo hnusne opálenie zo solarka a o tri odtiene tmavší make up
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
keď si pomyslím, že je to reálna osoba s možno úplne úžasnou povahou a životom a ľudia pridú a toto napíšu :/ kebyže si ja toto prečítam o sebe tak rip
@Annyejnji - Keymac sa pýtal, čo si ľudia myslia o jej vzhľade, diskusia teda prebieha o vzhľade. Myslím, že až na Wistinghera nikto nenapísal nič, čo by vyslovene atakovalo, alebo urážlivo hodnotilo jej charakter, či život. Void dokonca tiež veľmi pekne podotkol, že má možno peknú dušu.
...v konečnom dôsledku má vlastne aj tak pravdu @Teal . Prečo vlastne toto celé riešiť? 0_0
Dík, že si ma všímaš
Ale to aká je z fotky posúdiť neviem ako niektorí vyššie.
» www.birdz.sk/forum/ako-sa-va...
» www.birdz.sk/forum/paci-sa-v...
» www.birdz.sk/forum/hot-or-no...
» www.birdz.sk/forum/ako-sa-va...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/hot-or-no...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/hot-or-no...
» www.birdz.sk/forum/paci-sa-v...