Chodim rok s jednou babou von(nepravidelne), ale este sme sa nepobozkali. Zaujma ma, kedy je vhodna chvila na prvy bozk, aby si nemyslela, ze mi ide len o jedno. A tiez kedy ju chytit za ruky, aby si nemyslela, ze som hruby. Alebo, ci by som radsej nemal
odporúčam dať na pocit... na jednej strane by bolo fajn počkať, kým to spraví ona, lenže sú baby čo to samé hádam nespravia nikdy... takže toto musíš vedieť ty každopádne vyčkaj, a keď budeš cítiť, že je správna chvíľa, tak to nejakým mierumilovným spôsobom sprav ... veľa šťastia
no keď budete napríklad v parku tak ju chyť za ruku a pokiaľ sa jej to bude páčiť počkaj ešte takých 5 minút a potom ju nikde na peknom mieste pobozkaj no ja neviem mne je to blbé učiť 24 ročného
myslim ze najlepsie je opytat sa.....ak odpovie ano alebo sa spyta privetivim tonom preco sklop oci chyt ju za ruky potom sa jej nezne pozri do oci. potom , ked si date kiss sa na nu usmej a pozvi ju napriklad na zmrzlinu....potom to pojde ako po masle
Chyt ju za ruku a ked sa neodtiahne, okolo ramien, pak sa jej hraj s vlasmi, poloz si hlavu na jej rameno a ked ani tak, tak jej mozes dat pusu. A neslintaj pri tom Btw zacni chodit von pravidelne, volaj jej aspon raz za den, nech dievcina vidi, ze ma vztah a nie ze ma obcasneho kamosa.
Ona nechce, aby sme sa stretavali pravidelne. Lebo ak je to zriedkavejsie je to prenu viac vzacne a viac sa namna tesi. Aspom podla jej slov. A jak sme sa prvy raz stretli?
No vlastne, ona mna pozvala na prve rande. Potom som ju zacal pozyvat ja a skoro vzdy suhlasila. Som myslel, ze to chodi tak, ze najskor sa musime spoznat ako kamosi. Len som nevedel, kedy by som si nou mohol zacat aj nieco viac.
cocca-cola tak tak ale to bolo hnusne... ved nie je kazdy rovnaky .... ale je to pousmiatia hodna diskusia no k veci to musis proste citit neexistuje osvedceny vzorec na taketo veci viac menej ak ju bavi s tebou rok chodit tak ta ma asi rada tak sa odhodlaj aj na nieco viac no v tu pravu chvilu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
myslim ze to hrube asi nieje
a chyt ju za ruku...
možno mi drbe, ale myslím že je to milé. navyše poznám mnoho chalanov ktorí to urobili a dievča sa usmievalo od ucha k uchu.
Zbytočná otázka !!
Urob ako uznáš ty sám za vhodné !
Preboha, máš 24 chodíte spolu cca rok von, a ty sa pýtaš čo máš robiť? či ju máš chytiť za ruky ? Nedajbože pusa??
Ako prepáč, ale doteraz som o tak nesmelom v tvojom veku netušila..
No vlastne, ona mna pozvala na prve rande. Potom som ju zacal pozyvat ja a skoro vzdy suhlasila. Som myslel, ze to chodi tak, ze najskor sa musime spoznat ako kamosi. Len som nevedel, kedy by som si nou mohol zacat aj nieco viac.
po druhe...s tym drzanim za ruku proste ju chyt za ruku a usmej sa...potom pride aj ostatne...=D