haha ja som sa stavila s mamou ze ked pridem druhy raz domov z intraku, a budem mat nechtynarastene zarovno s koncom prsta tak mi da 5 € plus ked si ich nalakujem na farebno co mne trva s roznymi opletackmami 1-2 hod tak potom mi je to fakt luto obhryzat
ja radim postupne, pre mna najlepsi sposob. najprv si napriklad prestan obryzat jednu ruku, to sa odsledujes, ked ju das do ust vymenis za druhu... potom na druhej ruke prestan obhryzat dva nechty,,, potom dalsi, dalsi... az ti ostane len jeden... s tym to bude najtazsie, ale postupne ked vytrvas to dokazes...
dorastene nechty nalakuj nejakym peknym lakom, kup si manikurovu sadu ako motivaciu a vydrzis
u mna je najhorsie ze nevyzeraju pekne ani ked narastu lebo su vsetky ine a krive dala by som si ich po jednom vytrhat a znovu narast keby som mala istotu ze narastu lepsie
Aj ja by som potrebovala pomoc ohľadom okusávania si nechtov, pretože mne asi nič nepomáha !! Skúšala som ocot, rôzne korenini, lak ktorú bol predne určený na neokusávanie nechtov (ten lak nebol moc chutný,no ale aj tak som ho zjedla), no ale nič mi nepomohlo . Stále si okusávam nechty a už ma to (s prepáčením) sere!!!! Prosím pomôžte mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
dorastene nechty nalakuj nejakym peknym lakom, kup si manikurovu sadu ako motivaciu a vydrzis
u mna je najhorsie ze nevyzeraju pekne ani ked narastu lebo su vsetky ine a krive dala by som si ich po jednom vytrhat a znovu narast keby som mala istotu ze narastu lepsie