PrOsto Prvy koMeNtííííííQ rOzKecAAm.. TaQkZe aQkO sA mAtE MoJi MiLeNííí?? nEcHcEm KaZdEmu PiSaT zVlaSt TS-sQu tAk RadSEJ mY tU naPiStE jAk sA mAAte LiDiČqqyyyyy jA sA MaM fAjN dNeSkA sOm Bola Vo FiTku a TYY?
ako som prečítal prvý koment a nadpis fóra je mi nejak zle... normálne pri tom čítaní som mal pocit, akoby som písmenko za písmenkom strácal IQ...
Ale vieš, že sa mám celkom fajn!?
A to už len preto, že keď som videl tvoj prvý koment @lubkamjustinkabieberka tak som skonštatoval, že keďže na Svete existujú idioti a kreténi ako si ty napríklad, tak sa mám vlastne super a nemám sa na čo sťažovať
@n0win0u byť bohatým mamonárskym synom nejakého šejka tak by som ho nebil!
Týral by som ho, mučil a doslova mu do hlavy vytrieskal morzeovkou že je magor a že končí.
Zbičoval by som ho do bezvedomia, transfúzia krvi, prebrať, potom umlátiť palicou, zas transfúzia krvi a zas prebrať, ťahať za autom po poli pár kilákov, zas transfúzia a zas prebrať a tak by som to robil hoc dva týždne, kým by ma to bavilo a keď by ma to prešlo, tak by som ho len tak nezabil, to by bola pre neho radosť a útecha... ja by som radšej zaplatil bande čiernych feťákov, aby mu rozbili prdel a aby jeho prdel zažila stredovek ( like Pulp Fiction )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
congrats obdivujem tvoj zmysluplny zivot
Ale vieš, že sa mám celkom fajn!?
A to už len preto, že keď som videl tvoj prvý koment @lubkamjustinkabieberka tak som skonštatoval, že keďže na Svete existujú idioti a kreténi ako si ty napríklad, tak sa mám vlastne super a nemám sa na čo sťažovať
nakladáš im, nakladáš .... dnes asi výnimočne veľa
Týral by som ho, mučil a doslova mu do hlavy vytrieskal morzeovkou že je magor a že končí.
Zbičoval by som ho do bezvedomia, transfúzia krvi, prebrať, potom umlátiť palicou, zas transfúzia krvi a zas prebrať, ťahať za autom po poli pár kilákov, zas transfúzia a zas prebrať a tak by som to robil hoc dva týždne, kým by ma to bavilo a keď by ma to prešlo, tak by som ho len tak nezabil, to by bola pre neho radosť a útecha... ja by som radšej zaplatil bande čiernych feťákov, aby mu rozbili prdel a aby jeho prdel zažila stredovek ( like Pulp Fiction )
A nakoniec by som s ním nakŕmil psy...