Ahojte ludia, potrebujem pomoc. Ne ne, TOTO NENI ZIADEN FAKE! Nedavno som si pridal jedno dievca na FB, akosi som videl jej komentár na akomsi príspevku tak som si ju pridal. Vôbec sme sa nikdy v zivote nevideli. Existuje akási možnosť ako ju zbalit cez
@5
Proste cim viac rozmyslas nad kokotinami typu ako ju zbalit, tym viac casu tym rozmyslanim premarnis a tym menej skusenosti s balenim ziskas, takze ju nezbalis.
To je vsetko, vela stastia.
vráť sa do reality ... nájdi si radšej babu ktorá je z tvojho okolia a máš možnosť ju skutočne spoznávať .... Fb je svinstvo, a tam ju nikdy nemôžeš spoznať tak ako keď sa spolu porozprávate .... ak ti ide iba o to aby si sa s ňou vyspal, tak si na tom dosť zle
veľa šťastia
stuchni ju, a ked ta odstuchne, tak jej napis spravu a kecajte, ak vidis ze ma zaujem od teba tak potom si ju pridaj, ja som to kedysi tak robil ked som bol zasran a cuduj sa svete nasiel som si tak zopar kamosok
asi sa ti to bude zdať akože som ďalší BIRDZhater ale vezmi si moje rady k srdcu, fakt.
Pozri, na fb si ľudia väčšinou píšu, a čo je veľké pozitívum v písaní? No? No predsa vedieť písať.
tzn.
-diakritika
-y/i
-!!! s kým/čím; z koho/čoho !! - zapamätať na doživotie prosím
-spodobovanie
-vlastne všetky pravidlá slovenského jazyka!
No a, samozrejme ti to všetko bude nanič keď je blbka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Proste cim viac rozmyslas nad kokotinami typu ako ju zbalit, tym viac casu tym rozmyslanim premarnis a tym menej skusenosti s balenim ziskas, takze ju nezbalis.
To je vsetko, vela stastia.
veľa šťastia
-ahoj, čo robíš večer?
-ahoj, eh, my sa poznáme?
- nie, ale mali by sme sa
proste nie.
Ale ked už, tak bud hlavne sám sebou, a prejav záujem. Ak sa jej páčiš na fotkách tak z toho možno niečo bude
Pozri, na fb si ľudia väčšinou píšu, a čo je veľké pozitívum v písaní? No? No predsa vedieť písať.
tzn.
-diakritika
-y/i
-!!! s kým/čím; z koho/čoho !! - zapamätať na doživotie prosím
-spodobovanie
-vlastne všetky pravidlá slovenského jazyka!
No a, samozrejme ti to všetko bude nanič keď je blbka