Mam taky problem. Zacala som chudnut celkoom pekne mam brucho teda oproti noham ale stale ma trapia tie nohy mam ich strasne tucne (60cm) nemozem kupit ani poriadne nohavice na nohach male na pase velke Co by mi pomohlo som zufala je to s casti podmien
teda ved kasli na to....60 cm to je nic...teraz si predstav tych chudakov ludi co su od malicka tucnejsi,v 10 rokoch vazia 60 kil...na telesnej ako sa musia hambit....a ty si myslis ze si tucna???su ludia co su na tom horsie nez ty tak sa na to vykasliii
@janehoda prosim ta, som si ista ze si o sebe nemysli že je nejak velmi tučna, ale ked sa da, tak prečo neschudnut? navyše je to aj lepšie pre kosti a klby
Z niektorych partii to ide az nakoniec.... chudnes viac menej rovnomerne, ked chudnes , ale len '' viac menej'' cize ak schudnes viac, tie rozdiely tam vidiet su.... konkretne stehna boli posledne aj u mna.... schudnes z nich tak, ako si schudla zo vsetkeho ostatneho.... este to proste vydrz.
Ako mnohý radíte beh ale to by som až tak nepreferoval ako ej dobré to niekedy nahradiť ale skús aktívne bicyklovať alebo korčuľovať na stehná skôr bicykel ten ti ich dobre spracuje a nedostatky urobíš korčuľovaním ale zase nemôžeš byť lenivá
Podobný problém. Dedičnosť je sviňa. Ale pomohlo mi korčuľovanie, bicykel- pomalšie ale na dlhšie trate... A potom cviky na preťahovanie- už neviem z akej stránky som to mala, ale niečo podobné tomuto: » www.pravidlahubnuti.cz/jak-zhubnout-st...
ahoj, ja mam tiez rovnaky problem ako schudnut zo stehien. je to narocne, ale chce to len trochu pevnej vole a odhodlania. ja som musela nakomplet upravit jedalnicek, vyhodit uplne sladkosti (nadbytocna energia, ktoru som prijala vo forme sladkosti sa prestala ukladat vo forme tukov), nahradila som ich susenym ovocim (ma vela vlakniny a aj vitaminov a mineralnych latok). ako som toto vsetko upravila, zlepsila sa mi aj struktura vlasov a nechtov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» zdravie.pluska.sk/zdravie/rubriky...
» wanda.atlas.sk/super-nohy-i-cv...
...
...
...
...
google
...
...
pozri si este tuto linku, mozno ti pomoze.
» dietyachudnutie.sk/2011/10/ako-sch...
ja som sa inspirovala zopar receptami (ktore pravidelne robim celej rodine a chutia im, je to prijemna zmena).