Poznáte niekto, skúsenosti, rady, tipy ako si zabezpečiť auto?? Chcem si nainštalovať nejaký autoalarm, no vôbec sa v tom nevyznám, čo, kde mám hľadať??? AKé sú účinné, ktoré nie sú účinné....
odporucam META 2 alebo nieco na ten styl, sice to nie je mechanicke zabezpecenie ale aspon to robi bordel ked treba + nejaka ta mechanika na styl ZEDERLOCKU
ak spravne chapem tak si si kupil auto a dal si do neho dost penazi na to, ze ta bude mrziet ak ho ukradnu...nuz to si mal premyslat predtym ako si si vybral nieco z VW grupy ktora je najkradnutejsou vobec
raz som čital že niekto pripevnil na dosku klince, nastriekal na čierno aby ju v noci nebolo videť a dal na sedačku.. a raz rano si našiel otvorene auto a krvavy interier ale auto tam stalo stale
odporučam ale vyrobiť si nejaký zámok na pedále železný
pokial patris ku "krotitelom" pavukov, skorpionov a hadov ... tak mozes skusit zmenu teraria ... idealne je zvolit si dennu a nocnu hliadku tak aby sa navzajom respektovali
Jo a napr. takemu hadovi vysvetli, ze v jeho novom terariu bude jeho oblubeny stromcek volant a peliesok si moze spravit na sedadle vodica
@husky nevieš ale niekde nájsť percentuálnu tabuľku?... lebo keď sa fábii predá sto krát viac ako niečoho iného tak je jasné že sa ich aj viac ukradne.. ale či nevieš niekde nájsť ten pomer koľko ich jazdí u nás a koľko sa ukradne?
ja som cital na jednom fore,ze jeden typek si proste spravil taku prikryvku alebo skor deku,do ktorej dal cca 100 vyrovnanych rybarskych hacikov a ked nechava niekde auto mimo garaze,tak si ju vzdy vystrie na sedacku jazdca
mechanické zabezpečenie...čo ti potom ak auto húka a bliká, dnes to už nikoho netrápi.
Najlepší je Zeder lock..je to síce reklama na konkrétnu firmu, ale screw it. Zámok riadenia, zlodej sa k tomu veľmi ťažko dostane a trvá to dlho, kým sa to ojebe. Zámky na páku ako defend lock sú lacnejšie ale tiež jednoduchšie ojebateľné.
najlepsie je kupit si odnimatelny volant, a vzdy ked odides vezmes ho zo sebou.. to ziadneho zlodeja nenapadne, nosit si vlastny volant =D ale pokial chcu auto ukradnut, ukradnu ho, ci ma gps, zederlock, defendlock alebo je aj privarene k vozovke.. ale pre takych beznych zlodejov zederlock, defend lock, odnimatelny volant, podla toho aky si paranoidny
isteho času keď začal vyrabať mercedes velmi zabezpecene auta s keyless go funkciou od 1999 sa mi vidi tak si vsetci vraveli ze sa to neda ukradnut boli to limuziny hroozne drahe ale aj tak sa ich vela pokradlo lebo ludom bili do oci najlepsi sposob ako ochranit auto je po prve nemat nic vyzyvave taka stara embecka na tu sa uz neulakomi ani spoluobcan z osady pokial by si ale chcel lepsie auto o ktore by si sa bal tak dobry sposob je mat niekde v aute pohodeny jeden telefon podla ktoreho sa da vystopovat len musi byt nabity to by boli take lacne riesenia a z takych drahsich by som povedal ze postavit si garaz a parkovat v nej a z este drahsich je mat auto na bezkľúčový vstup a zapalovanie, imobolizér motora, defentlock, vygravírovanie sériového čísla na všetky okná, GPS vyhľadávanie auta, alebo mať kamošov dlhoprstých inak co sa tyka inac na defendlock maju dlhoprsti specialny pajser a tekuty dusik a je po defende...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
najlepsie funguje v ruke majitela
odporucam META 2 alebo nieco na ten styl, sice to nie je mechanicke zabezpecenie ale aspon to robi bordel ked treba + nejaka ta mechanika na styl ZEDERLOCKU
ak spravne chapem tak si si kupil auto a dal si do neho dost penazi na to, ze ta bude mrziet ak ho ukradnu...nuz to si mal premyslat predtym ako si si vybral nieco z VW grupy ktora je najkradnutejsou vobec
najprv si prečítaj článok na HN » preconie.hnonline.sk/storyboard/c1-3... potom kukni ich web » www.autoalarm-vamos.sk/... a rozhodni sa sám. Ja mám napríklad vw touran
inak uplne odveci ale predsa ta vydrz tvoja sa uz zlepsila?
odporučam ale vyrobiť si nejaký zámok na pedále železný
Jo a napr. takemu hadovi vysvetli, ze v jeho novom terariu bude jeho oblubeny stromcek volant a peliesok si moze spravit na sedadle vodica
inak mna by asi porazilo kebyze mi niekto ukradne take Audi Q7 alebo A6, to by soms a rovno išla obesiť
VW
Audi
Seat
Skoda
Bentley
Bugatti
Porsche (tak 1/2 asi iba)
» autoviny.zoznam.sk/cl/100208/10011...
A v meste už vieš , kde sa dá, kde nedá a v cudzom meste parkujem vždy v centre.
Chvíľu som premýšľal o čom je reč a už viem, o mojom fejku
Nooo, pracujem na tom
Najlepší je Zeder lock..je to síce reklama na konkrétnu firmu, ale screw it. Zámok riadenia, zlodej sa k tomu veľmi ťažko dostane a trvá to dlho, kým sa to ojebe. Zámky na páku ako defend lock sú lacnejšie ale tiež jednoduchšie ojebateľné.