tak, k založeniu tejto diskusii ma inšpirovala o pár poschodí ďalej diskusia o biblii. ja by som chcela vedieť, ako si vy predstavujete boha...čo je podla vás boh, ako asi vyzerá?
"boh" je len nejaká vyššia energia z vesmíru, ktorú ľudia nazvali "boh"... ale určite neverím v takého "boha", čo si ľudia sami vytvorili a oháňajú sa ním, ako keby to bolo neviem čo...
"o pár poschodí ďalej" ja som to vedel, že pár vybraných jedincov býva v jednom dome( veľký šedobiely dom s obrovskou záhradou, ktorú obkolesuje vysokánsky plot a vedie k nemu jediná cesta, na ktorej začiatku sa hrdo týči tabuľa Mentálna liečebňa
@biancadetolle No ja si vždy definujem Boha ako prvotného hýbateľa. Ako dôvod, dôsledok, začiatok a koniec všetkého. Entita, ktorej cieľom je to aby sme istý čas nepoznali jej výzor - teda cieľom je nepoznať vzozrenie ale vlastnosti. Cieľom je nepoznať príčinu, ale dôvod - a dôvod je pomerne tajomný aspekt.
v "Jeho" existenciu síce moc neverím, ale som sa zamýľala že prečo si ho väčina ľudí predstavuje ako nejakého starého dedka, prečo by napr. nemohol vyzerať ako krava
@biancadetolle Dobre teda ale asi ťa nepoteším pokiaľ si kresťanka... Najprv začneme jeho opisom má dlhú šedú bradu nosí na hlave jarmulku má veľký nos šedivú pokožku čierné oči chrobáčné zuby brmbolce cez uši.. Dokonca ja rohy keďže Jehova a Satan sú jedná a tá istá osoba.. Máva Armádu Koščejov zvaný aj šedivci... Rád sa pomenúva aj Inak.. Aton, Atis, Dyonis, Pán, A najlepšie po novom sa nechal svojimi fanatickými prívržencami z rádu černoprdelníkov pomenovať aj po jednom prorokovi ktorého tretina sveta považuje za jeho Jediného syna- Kristus Boh... Tento boh je úchylný zvrátený a trpí ťažkou schyzofréniou pretože jedno povie zrobí druhé.. Vraždil malé deti.. Je zodpovedný za mnoho genocíd vo svete hlavne v starom zákone za zločiny proti ľudskosti.. Pokiaľ to nieje výmysel ale polopravda tak masové vraždy vykonával z obežnej dráhy z nejakého vesmírného korábu... Uzatvára krvavé zmluvy tak ako zo Židovským národom ktorý nebol splodený ale stvorený z hliny a klonovaný z rebra... Je žiarlivý hrozne žiarlivý kto sa mu neklania kto pre neho nehrdlačí neotročí a podobne toho zavraždí alebo ho nechá trpieť vo večných múkach.. je samoľúby nahovára si že je pán tvorstva a že pred nim nič nebolo a všetko od prvopočiatku vytvoril on.. A to posledné je zbabelí lebo som ho vyzval na férovku a on do teraz nedošiel a niekedy medzi rokmi 1996 až 2012 začal baliť kufre a niekedy okolo roku 2008 už utiekol prvou triedou lebo mu lepí s toho že sa navrácajú staré pohanské kulty..
Boh? Je to sila, ktora zoskupuje vsetko na tejto zemi do celku. Je to ta sila ktora drzi atomy a molekuly pohromade. Ktora dava energii a hmote tvar a formu. Nieje osoba, nepripisujte mu ludske vlastnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
takto kedze si ma stvoril na svoj obraz:?:
ale čo je podla teba boh?
» bratwurstspiral.files.wordpress.com/2008/09/nin_fsm...
» www.yog-sothoth.com/wiki/index.php/...
ale čo je podla teba boh?
mne sa páči odpoveď @hovnovhlave ho
vďaka, že si nás oboznámil so svojim domovom
aj keď tam musíš mať klud, ja som rada, že žijem v obyčajnom malom mestečku
:-S
áno, na toto som bola zvedavá...ďakujem
@mojdedo
chudák pán boh
ale inak skôr nijako
prečo neinteligentná?
ja sa priznám, že si pod pojmom boh nedokážem si predstaviť nič...možno žiarivé oslepujúce svetlo...neviem
tak by som si predstavovala boha...máš pravdu, v nejakom fantasy filme
@miaja
ty by si chudáka dumbiho vyznamenala
pre začiatok skús kresťanského
neboj, viem,že sa nedá
si perfektný...normálne ťa žeriem :-S
mimochodom... som kresťanka, ale nie fanatická