ako bude vyzerať apokalypsa podla vás ? nastane vôbec ... alebo v nu neveríte a myslíte si že táto zem vydrží donekonečna ako snou skurvene zaobchádzame ? a kolko to ešte potrvá ...
nechcete si hlavu plniť týmto bordelom ..ja to berem ..dúfam že si ten koniec prežijú všetci tí ktorí sa o ten koniec nám ostatným postarali poprípadne by s tým niečo mohli urobiť .
všetci si plmníte hlavu dost dobrým bordelom celú život tak sa zamýšlajte nad pičovinami ... možno to dlho nepotrvá ...
mnoo ak nepadnee daky meteorit a neskoncime ako dinosaury, tak podla mne zem ako taka (nie cely vesmir) zmizne tym, ze ju spali slnko keed budee "na konci svojej pute" a spali vsetko helium a vodik a neviem co tam este hori, a premeni sa na tych setkych trrpazlikov a neviem co...tak jak sa bude rozsirovat, nafukovat, tak naas spali...
@7 ja nehovorim,ze teraz sa nejdem starat o to,co sa stane s planetou. Urcite tu zanecham nejake tie veci a snazim sa aby to trvalo,najlepsie naveky
Ako po mne prijde nejaka dalsia generacia a ja im chcem vztvotrit relativne dobre podmienkz,aby aj ony mali sancu vidiet v zime sneh,resp. v lete slnko.
podľa mňa to nastane postupne, nie koniec sveta, ale vymieranie ľudí. Novým trendom je mať len jedno dieťa, ľudia rodia vo vysokom veku, kedy klesá plodnosť... Je veľa krajín ktoré su na tom hospodársky aj ekonimocky zle, kde ľudia zomierajú na hlad a sú stále nové choroby, ktoré sa nedajú liečiť.
Neverím na koniec sveta, ak vymrieme, bude to postupne a kvôli dôsledkom vecí, ktoré sa dejú aj dnes...
@13 ale kde, vždy sa človek vyvinie / nájdu najsilnejší jedinci ktorí prežijú. Napríklad ako to bolo v stredoveku, keď bol v móde mor. A prežili sme to
Ľudia prežijú všetko. Kým dopadne nejaký crap na túto planétu už dávno budeme hrať na marse biliard (ak to gravitácia dovolí )
no ja si myslism....ze ... ked vybucne elektraren jadrova co de ja bywam vNR pri nas su mesta kde su oby dve jadrove elektrarne....:/ ked vybucne jedna najprf ide jedna vlna ... setka elektrina sa wypne a ide druha ked dkade stojis alebo co nw m shoris ani to citi nebudes ostatu len kosti .... ide tretia vlna a ta ti te kosti sprafi na strcky prah thak ako ze sa bojim o to ale ked zem fua to nwm....meteorit??:/
Koniec sveta neznamena zanik Zeme, alebo ludstva. Je to koniec vsetkeho vsade. Cely vesmir niekto stvoril len na to, aby zivot ktory splodil mohol znicit svoje okolie, pretoze deti povstanu proti rodicom a rodicia proti detom, otcovia vyzvu hory aby ich prikrili a tam sa skryju pred radioaktivnym spadom, blahoslavene bude lono co nenosilo a prsia co nekojili, az nakoniec vsetko umrie na degeneraciu a nedostatok potomstva. Ci uz my, alebo ina civilizacia, vsetko je to iba tragikomedia s karastrofickym koncom, v ktorom uz nic nebude mat hodnotu a nic nebude svete. Potom sa zhasne a babkar, ktory je zaroven aj reziserom, si pozbiera svoje babky valajuce sa po javisku a tym ktore hrali tak ako chcel daruje zivot a bude s nimi hrat dalej a tie dalsie hodi do ohna a necha zhoriet.
Koniec sveta ako planety Zem? To nastane ci uz nas pohlti cierna diera, dopadn asteroid alebo nas spali slnko. Ale ludsky rod ako taky, len tak lahko nieco nevyhubi, vzdy je 10% imunnych takze chorobami to nebude a coskoro ludia zacnu kolonizovat ostatne planety a cestovat po vesmire...
Btw @16 si cosi precitaj o atomovych elektrarnach a atomovych bobmach, potom sa pozri na mapu a pozri kde je NR... hups medzi kopcami to znamena, ze jedineho coho sa NR moze bat je atomovy spad... tlakova a tepelna vlna z atomovej bomby im neublizi pokial to nebuchne nad NR (a kto by minal takticku raketu na tak bezvyznamne mesto???)
Po cele starocia sa preberala tema konca sveta. Napokon je vsetko pominutelne vsetko ma svoj "zaciatok a koniec"
Vatsina ludi definuje samych seba svojim smrtelnym telom, vy vsak nieste smrtelne telo. Este aj pod mikroskopom ste energrtickym polom. O energii vieme toto: ked yajdete ya kvantovim fyzikom a opytate sa ho, z coho je stvoreny svet, odpovie vam, ze s energie. Ked ho poziadate, nech energiu opise, povie: "Energiu nieje mozne vytvorit ani znicit, vzdy bola, je a bude, vsetko, co kedy existovalo, vzdy bude existovat, nadobudat tvar, pretrvavat v urcitom tvare a zase ho stracat."
Ked zajdete za teologom a opytate sa ho, co stvorilo vesmir, odpovie vam: Boh. No dobre, tak opiste Boha. "Vzdy bol, je aj bude, nemozno ho vytvorit ani znicit, je vsetkym, co kedy bolo a bude, neustale nabera nejaku podobu, pretrvava v urcitej podobe a potom ju zase straca." Ako vidite je to rovnaky opis len terminologia sa lisi tak preco sa potom zaoberat otazkou kedy bude koniec? Vy sa nazdavate ze ste "obal z masa", ktory pobieha po svete, tak si to znovu premyslite. Kazdy je duchovna bytost, energeticke pole ktore posobi v ramci vatsieho energetickeho pola. Tu som si vsimol ze niekto mal koment v suvislosti s rokom 2012 nuz o tomto blizkom roku koluju vseliake famy, kospiracne teorie atd. nuz vsetko zacalo niekde pri tvoreni jedneho z najdokonalejsich kalendarov " ktory pouzivame do dnes" v historii ludstva niekde za cias Mayov . Oni akosi zadali tomuto kalendaru koniec s dovodov pravdepodobne jednoduchych - pretoze v casoch jeho tvorenia prezil taktiez konjunkciu planet a s akousi nevysvetlitelnou presnostou dokazali urcit konjunkciu dalsiu a pri tejto prilezitosti aj urcili koniec. Ine kruhy hovoria o akomsi nadobudnuti noveho vedomia mysle cloveka. Dlasie kruhy zas spominaju ze padne na zem asteroid atd. Koniec koncov jedine co moze bytost zvana clovek urobit je uvedomit si samu seba podstatu bytia ved povedzte sami nieje to smiesne ze clovek dokaze vyuzit len 7% svojej mysle :-
zozereme celu Zem, uplne vycucame vsetko co dokazeme my genialne bytosti vyuzit, spotrebovat bez ohladu na celok, nezaujima nas ked znicime jednu cast, co s tou druhou, co s celkom... prichadzame o suroviny, hladame nahrady ale stale nicime..ludstvo vie, kde robi chyby ale robi ich dalej..nikto nebere ohlady, a ked niekto ano je ich malo...apokalypsa pride a ja sa chcem pozerat..chcem vidiet ako budu ludia okolo zufalo prosit, behat a panikarit..budu sa pytat kto a ja budem stat pred nimi a odpovedat vy..az prida temnota a pohlti vsetko okolo
predstavujem si to tak,ze bude take pološero a pri NAŠOM cintorine (Vištuckom) ,bude na nebi "boh"(presne taky jak na jednom svatom obrazku)...a potom sa to tam nejak rozdeli na tie tri skupiny,ze zli,dobry a stredny..aaa nejakym vytahom nas vynese hore..alebo vzlietneme..nwm to je moja fantazia len.
@dogabany ..celé toto fórum som zakladala lebo som chcela vedeť tvoj názor... opäť raz stálo zato že si sa vyjadril ... ps..budem sa pozriem si to tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
všetci si plmníte hlavu dost dobrým bordelom celú život tak sa zamýšlajte nad pičovinami ... možno to dlho nepotrvá ...
Ako po mne prijde nejaka dalsia generacia a ja im chcem vztvotrit relativne dobre podmienkz,aby aj ony mali sancu vidiet v zime sneh,resp. v lete slnko.
Neverím na koniec sveta, ak vymrieme, bude to postupne a kvôli dôsledkom vecí, ktoré sa dejú aj dnes...
@13 ale kde, vždy sa človek vyvinie / nájdu najsilnejší jedinci ktorí prežijú. Napríklad ako to bolo v stredoveku, keď bol v móde mor. A prežili sme to
Ľudia prežijú všetko. Kým dopadne nejaký crap na túto planétu už dávno budeme hrať na marse biliard (ak to gravitácia dovolí )
Btw @16 si cosi precitaj o atomovych elektrarnach a atomovych bobmach, potom sa pozri na mapu a pozri kde je NR... hups medzi kopcami to znamena, ze jedineho coho sa NR moze bat je atomovy spad... tlakova a tepelna vlna z atomovej bomby im neublizi pokial to nebuchne nad NR (a kto by minal takticku raketu na tak bezvyznamne mesto???)
Vatsina ludi definuje samych seba svojim smrtelnym telom, vy vsak nieste smrtelne telo. Este aj pod mikroskopom ste energrtickym polom. O energii vieme toto: ked yajdete ya kvantovim fyzikom a opytate sa ho, z coho je stvoreny svet, odpovie vam, ze s energie. Ked ho poziadate, nech energiu opise, povie: "Energiu nieje mozne vytvorit ani znicit, vzdy bola, je a bude, vsetko, co kedy existovalo, vzdy bude existovat, nadobudat tvar, pretrvavat v urcitom tvare a zase ho stracat."
Ked zajdete za teologom a opytate sa ho, co stvorilo vesmir, odpovie vam: Boh. No dobre, tak opiste Boha. "Vzdy bol, je aj bude, nemozno ho vytvorit ani znicit, je vsetkym, co kedy bolo a bude, neustale nabera nejaku podobu, pretrvava v urcitej podobe a potom ju zase straca." Ako vidite je to rovnaky opis len terminologia sa lisi tak preco sa potom zaoberat otazkou kedy bude koniec? Vy sa nazdavate ze ste "obal z masa", ktory pobieha po svete, tak si to znovu premyslite. Kazdy je duchovna bytost, energeticke pole ktore posobi v ramci vatsieho energetickeho pola. Tu som si vsimol ze niekto mal koment v suvislosti s rokom 2012 nuz o tomto blizkom roku koluju vseliake famy, kospiracne teorie atd. nuz vsetko zacalo niekde pri tvoreni jedneho z najdokonalejsich kalendarov " ktory pouzivame do dnes" v historii ludstva niekde za cias Mayov . Oni akosi zadali tomuto kalendaru koniec s dovodov pravdepodobne jednoduchych - pretoze v casoch jeho tvorenia prezil taktiez konjunkciu planet a s akousi nevysvetlitelnou presnostou dokazali urcit konjunkciu dalsiu a pri tejto prilezitosti aj urcili koniec. Ine kruhy hovoria o akomsi nadobudnuti noveho vedomia mysle cloveka. Dlasie kruhy zas spominaju ze padne na zem asteroid atd. Koniec koncov jedine co moze bytost zvana clovek urobit je uvedomit si samu seba podstatu bytia ved povedzte sami nieje to smiesne ze clovek dokaze vyuzit len 7% svojej mysle :-
Prijemny zvysok cakania :- praje H350