Ako si predstavujete (vo svojej fantazii) svoje deti, ktore budete/chcete raz mat, resp. vo vseobecnosti vase dieta (i ked ho nechcete), ake si ho predstavujete? Ake by bolo?
Fyzicky, psychicky, vlastnostami (chceli by ste, aby nejake vlastnosti po vas z
ale keby hej, tak to budu yolovci a budem ich vychovavat k tomu, ze si maju uzivat pritomnost a nebat sa buducnosti a budem sa ich snazit zabezpecit, aby nemali obavy co s buducnostou uz odmalicka. a na ich 18tku si zapalim johna s nimi
Spolužiačka raz z nudy pozerala na nete, čo znamenajú čiary na ruke. Potom mi povedala, že budem mať štyroch synov. Najprv som si povedala: What?! To nie je možné.
Po čase, aj keď tomu neverím, že by sa mi páčilo mať štyroch synov.
1.Tomáš. Meno sa mi páčilo odjakživa a bol by taký ten ,,veľký brácha", ktorý sa za každých okolností postará o všetkých bez toho, aby žiadal nejakú odmenu.
2.Alexander. To bude ten inteligentný, čo každého bude otravovať svojou múdrosťou. Bude ovládať minimálne 3 cudzie jazyky.
3.MenoVymyslíManžel. Ten typ sexi športovca, ktorý bude mať okolo seba veľa báb a jeho úžasná matka (moja maličkosť) ho bude bozkávať na verejnosti, aby tie baby odohnala do doby, keď na to nebude pripravený. A bude to syn, ktorý mi bude robiť najväčšie probémy svojimi fórikmi.
4.Tobias (nie Tobiáš). Bude viac rozmaznanejší ako ostatní, ale nie o moc. Bude hrať na gitare ako jeho mama a bude sa jej smiať, že sa naučil hrať skôr ako ona (bude sa učiť od mala, nie ako jeho mama od 16 rokov)
A kebyže mám dcéru, predpokladám, že bude ako ja: Krásna, lenivá, knihomoľka a aj keď ma bude chcieť nenávidieť, tak ma bude milovať, pretože som úplne skvelá.
nechcem deti, ale keby nejaké mám tak si predstavujem syna... Volal by sa Damian a mal by hnedé vlasy a hnedé oči a bol by proste veľmi inteligentný a vnímavý, občas by vymýšlal ale inak by bol poslušné dieťa, a bol by ako ja v tom že by bojoval za spravodlivosť a mal by rád zvieratá
Zacala som pisat komentar s disclaimerom 'aj ked nechcem byt matka', ale v polovici mi doslo hrozne smutno z toho, ze by som nezniesla, aby moje deti nemali niektore crty spolocne so mnou. Aj pre to nechcem mat deti, lebo by som do nich tlacila vsetky svoje predstavy o zivote
Bude aké bude.. bude vedené k tomu, aby niečo robilo.. hocičo.. niečo, čo ho baví. Aby sa realizovalo, bolo slušné k okoliu a vedelo rozlíšiť dobro od zla.
2 dievčatká, dvojčatá, modré/zelené oči, svetlé vlasy, dúfam, že budú ovládať veľa jazykov (plánujem na ne odmalička rozprávať po anglicky, ak nie aj po francúzsky) a povahu by mohli mať trošku znesiteľnejšiu než ja.
@forte
V súvislosti s aktuálnym dianím: Keď si dám do googlu hľadať obrázky "eritrean models", mám chuť ísť do mesta s transparentom "Immigrants welcome!"
chlapca a dievča ... a obaja by boli zrkadlom mňa a matky, snažil by som sa ich viesť k tým najlepším vlastnostiam a uvažovaniu za ktoré by sa nikdy nemuseli hanbiť ... vážili by si hodnoty a venovali by sa umeniu a zaujímali sa o vedu ...
no a snaha o elimináciu rozmaznanosti a egoizmu ... proste to najlepšie z nás by sme sa im snažili dať a takto nejako si to predstavujem a snáď sa to takto aj naplní
jednu vec by som zmenil u nich ktorú sám nemám a mať nemôžem už teraz ... komunikáciu, mohli by sa so mnou rozprávať o čomkolvek a vždy by som k nim bol čestný a spravodlivý a tak nejako ... do detí by som vložil len to najlepšie a veľmi by som sa snažil aby prežili čo najlepší život
nasa saska bude drobna, zlatunka, milo plAcha ale velmi mudra, bude mat modre oci po mne a rovne tmave vlasy a dobry metabolizmus po frajkovi, vlastne aj mudra bude po nom a po mne bude odvaZna a vyrecna ale nie prilis. a bude skromna a velmi slusne vychovana
Ako sa tak pozerám,niektorí ľudia tu majú o sebe úžasnú mienku.
A čo keď budú jebnuté,zlé a vadné ako ich rodičia?
Ja by som nechcel mať dieťa naplánované,čo je to kurva vojenská operácia?!
Ja by som chcel dieťa mať náhodne,aby ma to potešilo-v dobrej epizóde existencie,alebo nasralo-v zlej epizóde existencie.Prekvapenie!
Ja by som nechcel mať nudné,poslušné a nekreatívne decko ako ostatní.
isto bude mat brutal afro po muzovi a dufam, ze zdedi vsetko po nom, lebo je t uzasny clovek s uzasnymi vlastnostami a bolo by super, keby take bolo i nase dite ^_^ ale v hlve si ho redstavujem dost stylovo, oblubeny medzi kamosmi, ale stale trochu tajomny. netraposi a ma fajnovy humor nununu
Tak.... ja by som si priala aby boli zdravé A šťastné Snažila by som sa ich vychovávať K slušnosti.... A priala by som si 3 deti, 2 dievčatá A jedného chlapca... ... A ak by zdedili po mne nejaké pozitívne vlastnosti, to by ma potešilo...
Ja dúfam, že naše deti budú po ocinkovi, najmä syna by som chcela mať úplne rovnakého ako bude jeho ocinko.
Dcéru budem mať ružovú princeznú so všetkými čačkami mačkami všade naokolo. Muž mi na to prisľúbil väčšiu časť platu aby sme boli najväčšie hviezdy. Juchú.
Veľmi sa teším na ten deň kedy sa rozhodneme mať bejby. Už aj hneď keby to bolo :happy:
Dievča - modré oči mandľového tvaru , dlhé husté mihalnice, kučeravé blond vlasy , pekný malý nos, plné pery , oválna tvár, alabastrová pokožka bez znamienok a iných "nedostatkov" .
išla som niečo napísať, ale potom som si spomenula na súbor Prečo nemôžem mať deti.doc
v podstate súbor podivných vecí, čo by som mala chuť na nich otestovať
Niektoré veci sú už trocha neaktuálne, ale pre predstavu to sem prilepím
1. Každý deň na ne hovoriť iným jazykom
2. Čili alebo niečo iné v Sunari
3. Ideálne miesto cukru, budem vychovávať deti bez cukru, len aby som zistila, či budú mať i tak chuť na sladkosti
4. Carcass ako uspávanky
5. Klasická literatúra ako rozprávky
6. Ak nie klasika, tak odborné knižky z rôznych odvetví
7. Zuna, Kazimír a Iľja (prípadne Lucián a Vala)
8. /made in china/
9. Žiaden Ježiško a podobne, ale verili by, že aspoň jeden z ich rodičov v robote bojuje proti zlým mimozemšťanom
10. ak sa budú sťažovať na svoje meno, vytiahnem zoznam postáv s príšernými menami a ponúknem im, že si môžu vybrať, na čo z toho sa chcú premenovať, keď sa im nepáči, takže sa radšej prestanú sťažovať
11. a ak klasické rozprávky, tak keď ich budem čítať, občas prehodím pohlavia hlavným postavám, lebo prečo nemôže byť sedliak ten, čo bude sedem rokov mlčať skrytý v dube, len aby odklial svoje sestry a nakoniec ho zachránila udatná kráľovná (dobre, toto nie je veľmi odradzujúci bod, ale rozhodne patrí k neštandardnej výchove)
2 deti z toho aspon jedno dievca nech je ako ja aj ked by ma svihlo keby mam dieta ako ja ale ak by sa citilo tak ako ja teraz, stalo by to za to a bola by som spokojna
najprv chlapček, taký zlatý s veľkými očkami, bude veľmi rozumný, poslušný a bude hrať hokej a potom mladšie dievčatko, mladšia zlatá sestrička, bude mať dlhé blonďavé vlásky a modré očka, po tatinkovi, a bude hrať na klavíri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a dúfam, že začne poslúchať
a že z nej vyrastie rozumná slečna!
ale keby hej, tak to budu yolovci a budem ich vychovavat k tomu, ze si maju uzivat pritomnost a nebat sa buducnosti a budem sa ich snazit zabezpecit, aby nemali obavy co s buducnostou uz odmalicka. a na ich 18tku si zapalim johna s nimi
Spolužiačka raz z nudy pozerala na nete, čo znamenajú čiary na ruke. Potom mi povedala, že budem mať štyroch synov. Najprv som si povedala: What?! To nie je možné.
Po čase, aj keď tomu neverím, že by sa mi páčilo mať štyroch synov.
1.Tomáš. Meno sa mi páčilo odjakživa a bol by taký ten ,,veľký brácha", ktorý sa za každých okolností postará o všetkých bez toho, aby žiadal nejakú odmenu.
2.Alexander. To bude ten inteligentný, čo každého bude otravovať svojou múdrosťou. Bude ovládať minimálne 3 cudzie jazyky.
3.MenoVymyslíManžel. Ten typ sexi športovca, ktorý bude mať okolo seba veľa báb a jeho úžasná matka (moja maličkosť) ho bude bozkávať na verejnosti, aby tie baby odohnala do doby, keď na to nebude pripravený. A bude to syn, ktorý mi bude robiť najväčšie probémy svojimi fórikmi.
4.Tobias (nie Tobiáš). Bude viac rozmaznanejší ako ostatní, ale nie o moc. Bude hrať na gitare ako jeho mama a bude sa jej smiať, že sa naučil hrať skôr ako ona (bude sa učiť od mala, nie ako jeho mama od 16 rokov)
A kebyže mám dcéru, predpokladám, že bude ako ja: Krásna, lenivá, knihomoľka a aj keď ma bude chcieť nenávidieť, tak ma bude milovať, pretože som úplne skvelá.
Uznávam ťa, ak si to dočítal až sem
Bude aké bude.. bude vedené k tomu, aby niečo robilo.. hocičo.. niečo, čo ho baví. Aby sa realizovalo, bolo slušné k okoliu a vedelo rozlíšiť dobro od zla.
a plán B: najprv chlapec, až potom 2 dievčatká.
Asi po ockovi
Vlastne ni.
V súvislosti s aktuálnym dianím: Keď si dám do googlu hľadať obrázky "eritrean models", mám chuť ísť do mesta s transparentom "Immigrants welcome!"
že nájde denník a jeho melódiou bude "Psycho killer" od Talking Heads.
Už si dal kerku?
no a snaha o elimináciu rozmaznanosti a egoizmu ... proste to najlepšie z nás by sme sa im snažili dať a takto nejako si to predstavujem a snáď sa to takto aj naplní
jednu vec by som zmenil u nich ktorú sám nemám a mať nemôžem už teraz ... komunikáciu, mohli by sa so mnou rozprávať o čomkolvek a vždy by som k nim bol čestný a spravodlivý a tak nejako ... do detí by som vložil len to najlepšie a veľmi by som sa snažil aby prežili čo najlepší život
a mohla by mat navzdy tri a pol roka
A čo keď budú jebnuté,zlé a vadné ako ich rodičia?
Ja by som nechcel mať dieťa naplánované,čo je to kurva vojenská operácia?!
Ja by som chcel dieťa mať náhodne,aby ma to potešilo-v dobrej epizóde existencie,alebo nasralo-v zlej epizóde existencie.Prekvapenie!
Ja by som nechcel mať nudné,poslušné a nekreatívne decko ako ostatní.
Spoločnosť potrebuje ďalších sociopatov.
Dcéru budem mať ružovú princeznú so všetkými čačkami mačkami všade naokolo. Muž mi na to prisľúbil väčšiu časť platu aby sme boli najväčšie hviezdy. Juchú.
Veľmi sa teším na ten deň kedy sa rozhodneme mať bejby. Už aj hneď keby to bolo :happy:
No a ešte ma napadlo, že to budú svetlovlasé deti lebo ja som skoro albín a muž je tiež svetľúch
Takže uplne už viem ake budem mat deti...
to bude život dpiči...
v podstate súbor podivných vecí, čo by som mala chuť na nich otestovať
Niektoré veci sú už trocha neaktuálne, ale pre predstavu to sem prilepím
1. Každý deň na ne hovoriť iným jazykom
2. Čili alebo niečo iné v Sunari
3. Ideálne miesto cukru, budem vychovávať deti bez cukru, len aby som zistila, či budú mať i tak chuť na sladkosti
4. Carcass ako uspávanky
5. Klasická literatúra ako rozprávky
6. Ak nie klasika, tak odborné knižky z rôznych odvetví
7. Zuna, Kazimír a Iľja (prípadne Lucián a Vala)
8. /made in china/
9. Žiaden Ježiško a podobne, ale verili by, že aspoň jeden z ich rodičov v robote bojuje proti zlým mimozemšťanom
10. ak sa budú sťažovať na svoje meno, vytiahnem zoznam postáv s príšernými menami a ponúknem im, že si môžu vybrať, na čo z toho sa chcú premenovať, keď sa im nepáči, takže sa radšej prestanú sťažovať
11. a ak klasické rozprávky, tak keď ich budem čítať, občas prehodím pohlavia hlavným postavám, lebo prečo nemôže byť sedliak ten, čo bude sedem rokov mlčať skrytý v dube, len aby odklial svoje sestry a nakoniec ho zachránila udatná kráľovná (dobre, toto nie je veľmi odradzujúci bod, ale rozhodne patrí k neštandardnej výchove)