hladala som si na googli informácie o skupine Duran Duran a vyhodilo mi top webku jedného chalana a tak som sa sem zaregistrovala a potom som si z dotyčným chalanom aj dlho písala, tuším kol 2 rokov...
@tomas je smutne, ze sa nevies priznat k starym kamaratom z mladosti. viem, ze mam znacne horsie spolocenske postavenie ako ty, ale aj tak. neziadam ta o priatelstvo teraz, lebo viem, ze by to neslo...ale mozes predsa priznat, ze kedysi, ked si este nebol tak vysoko ako si teraz, tak si sa kamaratil aj s luzou ako som ja!
už ani neviem .. ale niečo som hladal o erotike a vyhodilo mi to Birdz z 20-timi odkazmi a ked som si ichcel pozreť .. no tak som sa registroval a hotovo a je mi tu dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
(utek pred pokecom kleslo to tam)
..kvak..
Náhoda.
Niečo som hľadala, a hodilo ma to na forum
» www.birdz.sk/webka/asexual/...
PS: Ale neposielaj mi pusinky takto okato. To, co medzi nami je, nemusi nikto vidiet. Hlavne, ak sa v aknete o sexe bez lasky nevies ani priznat .
/Tento komentar je cisto humorny. Akakolvek podobnost so skutocnostou je vylucena, ak nie cisto nahodna./