par rokov som sledoval, ze co a ako to tu chodi len tak zvonku a vobec som nemal chut sa registrovat...ale potom som zbadal tusim fotku @hellium a tak som sa regol, ked su tu take pekne zenske
kamaratka mi raz posielala link na jej byvaleho, co bolo zhodou okolnost na birdzi a potom tyzden na to mi zas ina kamaratka ukazovala niekoho ineho tu, tak som sa uz nasrala a aj ja zaregistrovala
Ja som tiež niečo hľadal na Google a vyskočil na mňa Birdz, dosť dlho som váhal, či sa sem zaregistrujem alebo po nejakom čase keď som znova niečo hľadal, som sa na to odhodlal
ani vlastne neviem.. mozno som na pokeci videl, ze je tam niekto registrovany, tak asi zvedavost... a potom na prelome rokov 2007/2008 som tu mal aj 20 znamych.. a teraz? pche..
som hľadala dačo o knižke Motýlik. Na birdzi bolo fórum, tak som sa zaregistrovala. potom som sem nechodila a asi cca po roku som si spomenula,že tu mám účet,tak ma sem pritiahla naspäť zvedavosť.
Hľadala som nejaké veci o testovaní kozmetiky na zvieratách, hodilo ma to do jedného birdz fóra. A mala som takú potrebu sa vyjadriť, že som sa musela registrovať
Jeden známy vyvesil svoju webku na FB, tak som zo zvedavosti klikla a dostala som sa sem. Celkom ma prekvapilo, že som o tomto tu doteraz vôbec nič nevedela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
- emanuel. dnes bude nove video.
milé