Možno by ste mi aj pomohli...som teraz prvacka na strednej no a chlapec ktory sa mi páci chodi do vedlajsej triedy...boli sme spolu na lyziarskom...no ja newiem ako sa mi prihovorit alebo mu na pokec napisat ,ked moj nazor je taký ze jemu sa pacia take ch
Neviem komu sa páčia yziabnuté dievčatá. Asi nikomu. Veď oni nemajú ani tvar - takže nevidím v tom problém. Ako sa mu prihovoriť?? Stačí použiť to čo máš nad krkom a pod nosom - áno, uhádla si! Sú to ústa a stým spätá reč Niečo si už vymisli veĎ tém na rozprávanie je dosť. Stačí sa ho opýtať ,,ahoj, počuj nevieš či tu dnes je pani profesorka škuľavá??,,
Pawlo : len vies vsetko by bolo v pohode len on mi pripada taky odmerany...posobi na mna akokeby si kamaratov vyberal (daval pozor s kym sa kamarati ) to je tazke dost...
pawlo mas pravdu...jasne ze sa nedam dokopy s niejakou zberbou alebo s cosi podobnym...ako to aj my sa tak bavime kazdy s kazdym ved lyziarak to isti... ale na neho to niejak newyslo..newiem si k nemu najst cestu...mozno len ten prvy dojem je taky aky je.... urcite je pohodak...ako jeho kamosi...snad sa niejak casom vyskytne prilezitost...dufam...
Blueberry - a preco vi vlastne stresujete kvoli chlapcom?? akokeby sme boli nejaky sväty
Ved ja nemam problem sa s nikym bavit - a jedna moja zla či dobrá vlastnosť je že keĎ idem napr v električke tak si vyberiem nejaké dieča a celý čas sa na ňu bez prestávky pozerám - je to zábavné ako vždy uhýna pohľadom - potom sa pozrie či sa na nu este stale pozeram potom zasa uhne pohladom a dookola - niekedy to vyskusajte je to sranda.
A keby sa vam niekto v meste pozdravil a opytal sa ako ide skola a vy bi ste ho nepoznali tak je sanca ze som to ja lebo aj takto sa zvyknem zabavat - boli by ste prekvapeny ako to vie zdvihnut naladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
u nas kazdy s kazdym sa bavi...
proste bud sama sebou
Blueberry - a ty si nedávaš pozor s k´my sa kamarátiš?? určite áno - veĎ by si sa nezatĺkala s každým kto ti ani trochu nie je sympatický.
Ved ja nemam problem sa s nikym bavit - a jedna moja zla či dobrá vlastnosť je že keĎ idem napr v električke tak si vyberiem nejaké dieča a celý čas sa na ňu bez prestávky pozerám - je to zábavné ako vždy uhýna pohľadom - potom sa pozrie či sa na nu este stale pozeram potom zasa uhne pohladom a dookola - niekedy to vyskusajte je to sranda.
A keby sa vam niekto v meste pozdravil a opytal sa ako ide skola a vy bi ste ho nepoznali tak je sanca ze som to ja lebo aj takto sa zvyknem zabavat - boli by ste prekvapeny ako to vie zdvihnut naladu
Neprístupne?? a čo tým myslíš nepristupne??