Ak potrebujete extra príjem » awzmoney.club/2083520769167...
Tu zarábate zato ze si pozriete reklamu a potvrdíte 4miestnym kódom že ste ju videli. Za každú reklamu je 10 centov, takže za hodinu kľudne aj 50€.
Web funguje, mam z toho províziu.
50e za hodinu?...dajme tomu že reklama má 15-20 sekund (neviem nepozeral som to)čiže si viem pozrieť za minútu max 2 cca lebo musím ešte ten kód zadávať...to je za 10min=20 reklám a za hodinu 120*0,10= 12 EUR. Toto pri ideálnych podmienkach že sa nepohnem od PC a reklama nemá viac jak 20 sekúnd . Pochybujem že niekto hodinu vydrží toto robiť čiže skôr reálne oveľa menej a to ešte nesmie to byt ojeb a vyplatiť ti predné takto sumu
A myslim si, ze je vacsia pravdepodobnost, ze clovek zarobi 50€ na Birdzi, ako ze zarobi henam kukanim na reklamu. Teda na BIRDZ to su 2-3 ludia mesacne, hentam mozno nikto
@tomas ja robim rozne affiliate a z kazdeho ma druha strana nejaky uzitok. V pripade bitfinexu mesiac tradingu bez fees, v pripade resellingu Bitcoin triciek mas tricko ktore si kupujes v pripade airbnb 20 eurovy kredit na ubytko atd nie kazdy affiliate program je scam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov