náhodou som spoznal lebo to bola kamarátka a spolubývajúca holky ktorej som šiel robiť spolubývajúceho, čiže z nuly rovno na bývanie v jednom byte, bolo to mierne šokujúce pre mňa ako spoločensky neschopného človeka, ale celkom sme sa spriatelili a potom v priebehu nasledujúcich troch či štyroch rokov priateľstva som si postupne uvedomil že aha, to je ona, alebo ak aj nie, tak je tomu zatiaľ najbližšie ako som stretol a neviem si predstaviť že by k tomu v realite niekto mohol byť bližšie.
@midnight no to si ma ukludnil lebo ja som taka ista a velmi ťažko sa spoznavam s novymi luďmi a cez internet už nikoho hladat nechcem inak tu temu som zaradila omylom do tejto kategorie
ja som síce našla toho pravého, no on vo mne nenašiel tú pravú
takže asi ešte idem ďalej ´hľadať´
jo a viem, že otázka je ako..ale tak čo máme povedať my, čo nemáme nikoho? to nemáme právo sa vyjadriť?!
ale tak ja sa vyjadrím, bo ako som spomínala ja som ho našla (to len on mňa ni )...našla som ho na party..sedel na zemi pri WC, tak som si prisadla..tam to začalo
Videla som ho v meste, následne ho našla na nete , napísala mu čauko poďme spolu von, páčiš sa mi, behom dňa či dvoch sme šli von... a odvtedy už prešli viac než 3 roky a stále ho ľúbim každým dňom viac
@15 a dala som mu tam ešte moje číslo a on mi zavolal a ja som bola z toho hroozne prekvapená, že mi hneď volal som sa riadne hanbila mu zdvihnúť telefón
Som s nim sla von lebo som sa nechcela nudit a on sa hned na mna namotal lebo som popici babenka a tak som si povedala, že si ho na chvíľu nechám a už je z chvíle 5 rokov.
v tesco sklade v Anglicku niečím ma zaujal, tak som po ňom pokukovala a keď sme sa časom dali do reči, tak mi bol stále viac a viac sympatický a nejako to skončilo tak, že sme spolu 2 roky
Nás dala cielene dokopy spoločná kamoška, s ktorou sa už nebavíme-teda najprv sme si len písali cez ICQ (ktoré už nefunguje), po mesiaci ma opil litrom piva v podniku (ktorý už neexistuje) a po takmer 10 rokoch sa svadbíme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
1. byvam s midnajtom
2. byvam s midnajtom a je do mna zalubeny
uf
takže asi ešte idem ďalej ´hľadať´
jo a viem, že otázka je ako..ale tak čo máme povedať my, čo nemáme nikoho? to nemáme právo sa vyjadriť?!
ale tak ja sa vyjadrím, bo ako som spomínala ja som ho našla (to len on mňa ni )...našla som ho na party..sedel na zemi pri WC, tak som si prisadla..tam to začalo
k čo bude ju spoznám !
@alysia !! mame rovnake osudy