Ja neviem uš. Poznám to tu už strašne dlho, odvtedy sa robilo milión zmien, dizajnov a podobne. Myslím, že to bolo kedysi keď sa tu vo fórach riešili zaujímavé veci, bolo tu veľa zaujímavých ľudí a kvalitných blogov. Teraz je to tu hlavne čo sa týka blogov o ničom. Fóra ešte celkom ujdú.
Hľadala som nejaké info o svojej vtedy budúcej vysokej škole a tiež mi to vyhodilo birdz fóra. Potom som zistila, že sa tu dajú písať aj blogy, čo mi padlo vhod a už som tu ostala
Mám pocit, že som to tu písala už aspoň 100x ale nevadí...
Furt som omieľala môjmu vtedajšiemu frajerovi, že by som chcela na nete nájsť nejakú zaujímavú stránku, ktorá by ma bavila, kde by som sa mohla aj vyjadrovať k rôznym témam a ták...a on mi jedného dňa ukázal Birdz, že to pre mňa objavil a tak sme sa sem spolu regli..akurát, že jeho to tu prestalo celkom rýchlo baviť ...a ani mňa to najskôr až tak nechytilo, ale po dvoch rokoch som sa sem zas vrátila a odvtedy som tu už furt
Hladala som informacie o snupacom tabaku a jeden z odkazov na Google bol aj na Birdz. Tak som nan klikla a hovorim si-Jeeeej tu je plno milych ludi co si rada s roznymi vecami, mozno aj ja budem napomocna a poradim niekomu mladsiemu!
To forum ale bolo velmi stare a to som si ja nevsimla...
niečo som hladal, ale vtedy tu bolo čierne pozadie... a bol tu profil nejaky že 7ročné dievčatko ... a tej som napísal... a odpisala a aj sme si pisali na facebooku a boli priatelmi. žial neskôr to upadlo a už nie sme, keďže si selektujem priatelov podla toho, či ich poznám, či si píšeme alebo budeme písať. Nemusim mať všetkych s ktorymi som prišiel do kontaktu v priateloch. No a tak... myslim že to bol nejaky blog jej...
Kedysi som písal básničky a som ich nemal kam dávať. Kamarátka mi povedala o tejto stránke a potom som bol tu. A dával som ich sem, a potom som tu ostal a písal som blogy a tak a som ostal
inak kks. to bude viac než 10 rokov dozadu, keď ma kamoška vtedy prehovorila, aby sme sa prihlásili na miss birdz. a keďže birdz bol extrémne spomalený vtedy, tak som sa stihla stať známou a nejakým spôsobom skončila štvrtá. lol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@lawey odmietala prečítať môj školský sloh, pokiaľ ho sem neprídám
» www.birdz.sk/mielikki/blog/p...
Furt som omieľala môjmu vtedajšiemu frajerovi, že by som chcela na nete nájsť nejakú zaujímavú stránku, ktorá by ma bavila, kde by som sa mohla aj vyjadrovať k rôznym témam a ták...a on mi jedného dňa ukázal Birdz, že to pre mňa objavil a tak sme sa sem spolu regli..akurát, že jeho to tu prestalo celkom rýchlo baviť ...a ani mňa to najskôr až tak nechytilo, ale po dvoch rokoch som sa sem zas vrátila a odvtedy som tu už furt
» birdz.sk/forum/ako-si-ob...
@azizi ty používaš vyše 10rokov ten istý účet
To forum ale bolo velmi stare a to som si ja nevsimla...
Bol som mladý a myslel som si, že Birdz je cool miesto.
...a že ho rýchlo opravia.
Still waiting...
inak kks. to bude viac než 10 rokov dozadu, keď ma kamoška vtedy prehovorila, aby sme sa prihlásili na miss birdz. a keďže birdz bol extrémne spomalený vtedy, tak som sa stihla stať známou a nejakým spôsobom skončila štvrtá. lol.