cez @verus12 , keď na fb písala, že jej nejde sa prihlásiť na birdz.. tak som skúmala čo to ten birdz je a nakoniec som sa sem zaregistrovala nie nadarmo sa hovorí: všetko zlé je k niečomu dobré
Blogy. Dozvedela som sa o tom praprapôvodne asi od @atarnis , keď sme boli u nich na návšteve a nejako sa k tomu zvrhla téma . A keď som pochopila, že tu sú blogy, bola som tu v tú ranu aj ja.
@pumaamravec Aby sme celkom presne vedeli, na com sme, neviem, ci som jej to prave dobrovolne odporucila. Len ona mi furt cumi na pocitacoch v skole cez plece (hrozne! , takze na to prisla rec . No, pocula som, ze si spokojna .
@sajuri007 ..no a pockaj, pockaj.. co mam s Tvojim privedenim na Birdz ja? Ak to, co si myslim (vyhrazka na to, koho si si pridala do priatelov bez vedomia rizika), tak to sa hadam ani neda takto povedat .
@flussica jaj tak takto to bolo no ved kika je strasny zvedavec, poznam a ano som spokojna, vdaka a inac tebe aj kike a vajcovi a este Kebiskovej drzim palce pri maturitach
@flussica upozornenie, ktoré som ja ako vždy neposlúchla, spomínam sa na takú vetu, buď ťa to zaujme na prvý raz, alebo nie...a zaujalo...a bola si prvá a posledná koho som si pridala bez vedomia rizika, a podstúpila som až také veľké pri tebe?
ja prostrednictvom chlapa, ktory mi tu nechal prve lubostne vyznanie v mojom zivote... aaach... tolka romantika... este ho mam stale vytlacene doma, zalozene dakde v zasuvke
fun fact: toto bolo uplne 1. birdz forum ever. ja som sem strasne strasne nechcel ist, bo som vedel, ze tu budem zavislacit, ale jedna userka ma tak nasrala, ze som jej MUSEL povedat, co si o nej myslim a uz som sa chytil a namotal a bol tu coraz viac a teraz je zo mna birdz-socka, co nema kamosov, presne jaxom tusil. preto radsej nemam FB
@pumaamravec Páni.. tak ja som sa dostala, vďaka Birdzu v podstate, do najvyberanejšieho elitného kvarteta našej triedy, ktoré bude mať o dva palce viac podpory na maturách? Tak to sa hlboko klaniam .
A na záver: Mami! Vidíš to? Hovorila som Ti to! Birdz JE užitočný!
@luc.ka ved to, ze slecna leitmanova je starsia odo mna o par rokov, tak ma to preqapilo. aj ked zase teraz mam spoluziakov, co im taha na 30, tak asi by som sa nad tym nemal pozastavovat...
ja som to mala fakt zaujímavé..kamarátka sa buchla do chaalana..a zistila že on chodieva na BIRDZ..tak si ho urobbila..a kukla som si to aja ja..a mam BIRDZ
náhodou som si googlila informácie o skupine Duran Duran a narazila som na webku jedného chalana, kde mal uvedené, že ich počúva a tak som sa sem zaregistrovala a začala som si s ním písať... a od v tedy som tu... takže asi nejak tak som sa tu ocitla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
na tento cez starý nick
a keby ste len vedeli kolko som sem zlanárila ludí... fuu
@luc.ka my sme maturovali ten isty rok??☺
Neviem, podstúpila?
A na záver: Mami! Vidíš to? Hovorila som Ti to! Birdz JE užitočný!
» www.birdz.sk/forum/anketa-ak...
mohol by si ma pls oslovovať nickom prípadne menom, a nie priezviskom? ďakujem.
som októbrová. takže to mám posunuté. a ak si ešte napríklad chodil na 8r gympel...