joj boha milujem take pipiny, co sa nastajluju, vypulia oci, naspulia papulu, nadrbu si stopadesat narcistickych emo fotiek do albumu a potom zadelia, ze oni su skarede.
a potom poserte sa vsetci, aby ste im pisali, ale zlatinko tutli mutuli, to vobec neni pravda krasna si...
ake priehladne, ake plytke, ake ubohe. chce sa mi z vas grcať!
(poprosim na pocest tychto intelektualne zalozenych deticiek, aby ste spravili zeleneho grcajuceho smajla. dakujem)
ludia, ale aj tak nechapem ako sa niektorym podarilo (resp. trom: mezomus, cocca-colla a murcatko) dat foto priamo do okna v tomto fore... inym vypisalo len link.. to by ma veru zaujimalo
nedávajte tie linkz do žiadnzch html chujovín. normálne kliknite pravým na obrázok a kliknite na niečo v zmysle "kopírovať adresu obrázka/copz url/whatever" potom normálne stlačíte ctrl+v a odošlete príspevok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
dolný rad druhá sprava inú nemám
tuto mam asi rok
» www.birdz.sk/webka/sheena205...
» www.birdz.sk/webka/hipi/foto...
» www.birdz.sk/webka/zuzanka17...
asi tak nejak
» www.birdz.sk/webka/atarniss/...
ale toto je asi nejaka vynimka, lebo vacsinou si ma mylili s chalanom
teda nie že ja, ale poznám ju
@16 ja mám tiež len vyvolané fotky
» www.birdz.sk/webka/flleur/fo...
» www.birdz.sk/webka/kamili0/f...
nejak takto
to je jedina fotka co mam v compe
mno tak takto nejak to vyzeralo u mna.
no takto som vyzeral ja som fotil mobilom lebo nemam tlaciaren doma
(btw ak sa ten obrazok neozbrazi vymazte niekto tento prispevok)
inak, ľudia? moja prvá normálna téma, alebo sa mi to len zdá?
a potom poserte sa vsetci, aby ste im pisali, ale zlatinko tutli mutuli, to vobec neni pravda krasna si...
ake priehladne, ake plytke, ake ubohe. chce sa mi z vas grcať!
(poprosim na pocest tychto intelektualne zalozenych deticiek, aby ste spravili zeleneho grcajuceho smajla. dakujem)
(a moja krása nepozná hraníc
...no co poviem...
malá, obézna, s hlavou fotenou čírou náhodou zakaždým v blízkosti jedla, úplne blond, krásne vlnité vlasy a medzera medzi zubami
hah je tam viacero fotiek preklikajte si =D Myslím že som bola v skutku zlatučká...tak do tých deviatich rokov =D