Ja uz som skusila secko co som xcela.. uz nemam co nove skusit a secko ma uz istym sposobom aj omrzelo ale aj tak sa niektorych veci nevzdam..
A to ze si nedas isto do kabla.. hmm to hovori kazdy.. nikto nikdy nechcel ani to necakal ze bude zit zivot na ihle ale ono to cloveka zmeni a ked je nikto medzi ludmi ktori si davaju a ma to na ociach casom mu to pride "normalne" a uz sa nad tym nepohorsuje a casom dospeje do stadia ked nad tym zacne premyslat a uz mu to nosom nestaci a zacne tuzit po tom ake to asi moze byt a vtedy to zacina.. das do kabla raz a uz to do nosa nechces..
no ja ti poviem, ze s takymi ludmi sa nestretavam chvalabohu a ani som este takych ludi nevidel a este mam dost silnu volu na to aby som tomu odolal a to by bola najhorsia vec v mojom zivote kebyze to spravim....ak ti mam pravdu povedat ani pervitin nemam rad lebo som zistil ze mi to berie ludi ktorych som mal rad ...drogy su iba o voli clovek odolat a ja zatial odolavam, ale ty si neodolala ...nemyslim to v zlom
no zacalo to xlastom a cigami..teda skor problemami,tiebolo treba nejako umlcat a prislo hento swinstvo..a teraz? aj zelena u nas fici.. viem ze je to swinstvo,ale ked som na dne tak musim
Ani ja som sa s takymi ludmi nestretavla az dokial dovtedy moji normalni kamosi sa nezacali takto riesit.. ono boli to fajn ludia ale teraz to uz niesu oni..
Aj mne na zaciatkoch to vzalo moc vela a hlavne kamaratov no nejaky odisli nejaky prisli potom sa aj niekto vratil a tak nieco ti to da nieco vezme.. no ja to vobec nelutujem..
no ja mam takych kamaratov co neznasaju pervitin a neviem co by povedali na heroin ...kokain som este nemal ale planujeme to skusit urcite ...ak mas nejaky kontakt tak by som chcel cosi
Zacalo to pred 4 rokmi, idem po rade.. Zelko, hasis, biele, kolesa, hubicky, trip, koks, meskaline... A uz nic neriesim... Uz mam svoju lasku a to je moja droga... Ono si treba uvedomit kedy je toho dost... Osobne ma drogy dost zmenili a myslim ze mi viacej dali ako vzali... A uz sa mi to ani nechce riesit.. Omrzelo ma to.. To co som hladal som uz nasiel...
v kazdom pripade je dobre ze si s tym skoncila lebo H je dost velke svinstvo a vidim ze ty uz mas v tomto smere odzite trosku viac ako ja ...ale mne staci co mam
Velmi dobre viem ake je to svinstvo a to, ze som s tym skoncila bolo jedno z mojich naj rozhodnuti v zivote.. ani si len nexcem predstavit ako by som natom bola keby som nedostala rozum.. mozno by som uz ani nebola pretoze viem, ze moje telo by to nezvladlo takto dalej..
co boli moje prve drogy??...hmm tak drogy som nemala...myslim take skutocne..tha newem ale ja to mam tak trocha posunute..myslim rebricek..fajcim travu ale neberiem ju ako drogu...s alkoholom som prestala,nenasla som v nom zmysel....
Vpichy az tak podstatne neboli lebo to riesia dlhe rukavy.. no to celkovo ako som vyzerala sa nedalo prehliadnut.. bleda, kruhy pod ocami, schudnuta, apaticka, smutna, zmenena, ina.. proste troska.. a nasi si nic nevsimli.. pritom asi kazdy okrem nich vedel co sa deje a ze je to dost zle..
ja som tiež začal chlastom potom tráva (kturú tiež nepovažujem za drogu a mimochodom som ostal len pri nej)hašiš, koleso, hríby, biele.... skúsiť nechcem už nič a ani sa vratiť k ničomu nechcem ... ganja 4ever...
ja som zacal fumom a ked si zo ziliny vies o com je rec a dalej som uz nepokracoval...este huby a has..a spadol by som aj ja do toho bludneho kruhu ale ucil som sa na chybach druhych pretoze skoro kazdy co poznam je niecoho otrokom a najhorsie je piko hocico ine len nie piko...
ja som zo soliniek a urcite vies ako to tu chodi fetuje tu uplne kazdy a tak to tu aj vyzera jeden za druhym do basy za picoviny corky a ojeby...a z tych vsetkych co poznam prestalo len par a z ostatnych sa stavaju trosky ktore si to uvedomuju ale uz s tym nic neurobia....
Aj ja som naladova a vzdy som bola ale to bola taka zmena ze si to vsimol UPLNE kazdy okrem nich..
Podla mna oni to nexceli vidiet tak to ani nevideli.. paradoxne.. ked som bola v najhorsom som s nimi nemala ziadne problemy a ked som so seckym sekla vtedy to zacalo, asi nieco zacali tusit ale ja som zapierala a zapierala
Vies, maloktory rodic si to pripusti pokial nema nejake usvedcujuce dokazy vsetci fotrovci dufaju, ze ich dietatu sa to nestane.. a u holiek to plati dvojnasobne..
Keby som okolo teba presla niekde na ulici ani nahodou by ta nenapadlo ze ja mozem mat nieco spolocne s takymi vecami.. kazdy kto ma pozna mi aspon raz povedal ze ja nato vobec nevyzeram.. mozno aj preto..
no ja som tiez zo soliniek a viem velmi dobre ako to tu vyzera a uz ma to tu nebavi, lebo na kazdom kroku je nejaky kkt co by ta pre nic za nic zbil ..fakt najradsej by som isiel kdesi prec
no na mne si to rodicia vsimli, ale nie ze si picham ale ze fajcim a uz sa to pomalicky dava do normalu ...aspon si to myslim ....inac mozem sa ta spytat od kial si ?
Ja ked som bola nafajcena tak si to nikdy nevsimli.. skor mali pripomienky ked som bola na tecku ale ked som bola sfuknuta.. vtedy som sa im zdala divna.. ale neriesili to..
2 dajvidek:Nebolo to pred rokom ale pred rokom a pol. A za sebou mam uz spekov nespocetne mnozstvo, asi 30 krat viac ako dajvidek, vsetko je to tou skolou .
myslim ze ani moja mama by si o mne nieco take nemyslela...ja sa s nou obcas o takychto veciach rozprawam a vie jaky mam nazor na drogy a ten respektuje...ale o nicom nema ani potuchy nho akoze o silvestri vie kazdy u nas len ona nie
Ja som tiez s mamou o tom par krat kecala. Z mojej strany takym stylom aby ju ani nenapadlo ze ja by som mohla..
Priznala som sa ze som raz mala travu a to je vsetko a aj to sa hnevala.. vacsina rodicov nerobi rozdieli medzi travou a pikom.. droga ako droga lenze pre mna spek droga nieje ale naco sa hadat
Ale ona je dost sprosta pretoze vie ze mam kamosov fetakov aj na mojej skole je ich mnoho a nedochadza.. lepsie pre mna
moja mi raz povedala ze ked bude mat podozrenie da ma na testy...ale to by som sa jej priznala..aspon by usetrila ale minule som skoro na rit padla ked mi mama povedala ze raz vyskusat je este v poho no ale neviem kolko mas ty rokov ale ja mam len 15...mam dost casu vyskusat nepoznane
Ja som si v tvojom veku tiez vravela ze zijeme len raz, sme maldy tak preco si to neuzit a ze len skusit a moje skusanie dopadlo asi tak ze teraz mam 18 a som na antidepresivach a beriem tecko na ukludnenie.. teraz viem, ze som to skusat vobec nemala.. ja som bola hlupa ale ty nemusis.. si zober priklad zo mna a pouc sa z mojej chyby cely zivot budes mat potom lepsi aj ked si mozno budes mysliet ze si o nieco prisla.. no je to blud nad tym ani nepremyslaj
no ale nemusi byt kazdy ako ty, bud ma volu a dokaze tomu odolat alebo do toho padne ...a ty si do toho padla ...nenahovaram ju nech to skusi ale takto to proste je ...a aj tak to raz skusi skor ci neskor
Poznam VELMI vela fetiek.. a vsetci sa k tomu po case vratili aj ked prestali.. tu vola nestaci.. je to silnejsie ako akakolvek vola.. s tym sa neda vyhrat
nechcem sa s tebou hadat ale neni to tak ...ja poznam veeeela takych ludi co tomu dokazu odolat a poznam aj vela inych ludi, prave tych opacnych co uz su v srackach a ty uz to nikdy nevytiahnu hore...napr kamaratovi uz rozleptava sliznicu v nose a vela inych ...ale ked to ona bude brat ako skusenost tak moze to skusit, ale ak sa na to namota tak uz nebude cesty spet,mozno bude ale bude to veeeelmi tazke
Rozleptana sliznica nieje az taka tragedia.. skor je horsie ked ti pomaly kazdt kamarat postupne ide na psychu a na liecenie.. a este horsie je ked mlady clovek zomrie na fet.. vtedy sa kazdy zamysli ale aj tak davaju dalej..
Aj ked to len skusi tak to na nej zanecha nejake nasledky.. mam kamarata ktory si par krat dal biele a uplne ho to zobralo.. stal sa takym schizofrenikom ako malo kto po roku dvoch uzivania..
travu som fajcil prvy krat v 14-ke.bol som prilozitostny fajciar, no uz som sa nato vybodol.okrem nej som vyskusal hasis, ale to je skoro to iste....mimoto na jednej party som si fukol nejaku zmes liekov uz ale neviem presne co tam vsetko bolo....nelaka ma vyskusat ine, ale koks by stal zato.kralovska droga, kt. raz este chcem vyskusat.inak mi uplne staci alkohol...asi takk
jako takto cocudus, jejou jo jako jsou to jpico..ny ale many ma ty smaky rad, docela mu jdou jou, nemame ton, takze je to v tom ze : nemam byt, megabyt, nemam de vobec byt, schovavat si mou rit tak si chodkam vonecku travicku pofajcit
tak urcite vyskusam aj nieco ine jako travicku alebo tbl aj ked by clovek povedal ze preto lebo nedokazem odolat,to nie je pravda...lebo nebudem vediet byt s tym pocitom ze newiem ake to je newiem ci ma chapes ale podla mna urcite...a ci sa na to namotam to sa nevie...
Ale nie no jasne, ze ano.. je to napisane aj na letaciku ze sa nema predpisovat ludom co su zavisli na drogach cize asi tak
Kazdy si v tesko najde to svoje co ma rad a co ho drzi pritom aby si dal
Na tecku sa vidi vacsinou len to pozitivne.. ten pocit a to zle sa neriesi.. to sa bude az o par rokov ked nam to nase tela spocitaju ze sme si ich tak nicili..
Narodila som sa v Novakoch...vyrastala som na sidlisku a nasa rodina nemala vela penazi...tak som sa hlavne snazila v skole do deviateho rocnika som mala ciste jednotky kazdy rok vyznamenanie,4x prve miesto v okresnom kolega matematickej olympiady.v den vysvedceni sme to mali ist oslavit niekde von(dala som si zavezok ze nebudem pit).A tak sme sa vecer vybrali von.Nalada gradovala,kazdy bol namol len ja som tam stala triezva a prizerala sa ako moji ostatny rovesnici piju a zabavaju sa.Neskor ma zacali prehovarat aby som si dala aj ja trochu...odmietla som potom sa zacali smiat a strkat do mna...pouzivali pri tom frazy ako napr.ty bifloska nevies nic len ucit sa sla si s nami von a ani sa nezabavis...potom ma to skolilo a napila som sa...kedze som pila prvy krat a som zena slabsej postavy tak som sa dost rychlo opila,prehnala som to...ale sucastne sa mi to aj zapacila nalada ktoru som mala po vypiti alkoholu...hned zajtra(ked som vytriezvela)sme sa dohodli na dalsiej stretavke ale povedala som si ze uz nebudem pit...realita bola taka ze ma ani nemuseli prehovarat a dala som si sama...potom sme chodili castejsie-(2-4x do tyzdna)...boli prazdniny o skolu som sa tak nezaujimala...a predsa aj tak som uz bola prijata na gymko...ked prisla skola tak sme chodili von(pit) len piatky a soboty...moj prospech sa rapidne zhorsil...len tak tak som presla prvym a druhym rocnikom...v druhom rocniku sa zopakoval taky isty scenar... bol den vysvedcenia...aj ked som nemala co oslavovat sla som so spoluziakmi von "oslavit" vysvedcenie...tam uz nastupil tvrdsi kaliber...MARIHUANA...povedala som si:je to makka droga nemoze sa mi nic stat..ved dokonca hovoria ze to pomaha proti zelenemu zakalu...
tak som sa v ten vecer prvy krat zhulila...mala som 17...potom sme v tretom rocniku chodili pit castejsie a niekedy aj ta travka "sadla"...treti rocnik som nezvladala...bolo to asi preto ze som sa absolutne vykaslala na skolu...presla som na hotelove ucilistie...tam sa mi netrebalo az tak ucit,mala som spoluziakov ktory sa mi zdali dost podivny .. jeden vecer som si s nimi vyrazila von...nesli sme do baru,spoluziaci chceli ist za mesto...tam spoluziak vytiahol z vrecka sacok s bielym praskom...povedal:perniicek..da si niekto?(zasmial sa)nechcela som s tym zacat...neskuor o pol hodiny~ ked dvaja zo spoluziakov mali pernikovu ciaru uz slehnutu sa postavil jeden kamos(ete zo zakladnej)a povedal nieco vo zmysle:tvoja muka je slaba~otvoril svoj ruksak a vytiahol z neho igelitku s obsahom:lyzicka,zapalovac,citron,injekcna striekacka,papierovi sacok s hnedym praskom)a opytal sa:kto bude frajer teraz??mala som vypite a chcela som sa stat "liderkou" alebo "Hrdinkou" nasej partie tak som povedala:"ieje problem s tym uz mam svoje skusenosti"...doteraz neviem pochopit aka som bola hlupa maros mi to navaril do striekacky a dal do ruky,obviazala som si ju spoluziakovim trickom a nastrelila to do zily...od vtedy som si pametala len pocity euforie,a len druhy den rano..rano mi bolo dost horuco a aj dost zle...
ale nebolo to take strasne ako sa hovori...druhy den to bolo rapidne horsie...vracanie,triaska,nespavost...treti den som to uz nevydrzala sla som k marosovi a poprosila som ho o davku dala som mu 400sk(moje mesacne vreckove)maros ich neprijal...mal dost penazi a chcel sa len zabavit...dalej to pokracovalo rovnako akurat ze maros uz pytal aj nejake dane...chcel odomna sex za kazdu davku heroinu.takto som to vydrzala len 3 mesiace potom som sa pokusila spachat samovrazdu(slohla som sedmicku vodky napustala plnu vanu a slahla si polgram..)pokus nevysiel mama ma "zachranila"
skoncila som na protidrogovom 6 mesacnom pobyte (lieceni)po lieceni som sa vykaslala na vsetko ...skolu rodinu priatelov...sla som za pracou do nemecka...nasla som si tam prijatela a takto tam zijem cistaaaa az dodnes...dik mozno vas to odradi od drog
toto sa mi velmi pacilo ...ale s tym heroinom si to nemusela zacat, kebyze nezacnes tak zijes uplne inac...a preto sa to aj ja bojim skusit lebo by som sa na to namotal tak radsej nie
bohuzial pre mna to tvrdy kaliber bol..ked som pila nechcela som nic ine vyskusat ako chlast a stacilo mi to ale ked som zobrala travu chcela som skusit nieco tvrdsie...heroin je znamy velkym pocitom euforia a stastia tak preto som to vyskusala...dan bola bohuzial viacej kruta...inak po druhej davke som sa stala psychycky zavistla a po dlhsom pouzivani aj fyzicky ale potom uz neboli peniaze,nedalo sa nic robit... chcela som to ukonci vyskusaj uvidis stav sa ze ked sa stanes zavistlim nebudes mat cas pisat na internetove forka tvojim zmyslom zivota bude herak kde a ako rychlo ho zohnat.
zacala som uz v 15 s pikom predtym som ani pravidelne nehuliala a pila len prilezitostne..moja partia s kt. som travila vela casu bola uplne cista...nikdy by som si nemyslela ze zacnem uzivat drogy..no jedneho dna sme boli vonku a jedna baba s kt. sme obcas zasli von povedala ze si obcas da...ze to nie je nic hrozne pokial to vies ovladat ze ci by sme sa nezlozili...no a mi blbe sme sa s nou zlozili a dali sme si...pametam si to ako keby to bolo vcera.viem ze ma neskutocne bolel nos a ked mi to stekalo v hrdle skoro ma naplo...na prvy krat som nic necitila a povedala som si ze nemam zaujem viac krat si to dat.no asi za mesiac som opat dostala moznost a dala som si to znova.vtedy uz som pochopila o com piko je a stavy z neho mi vyhovovali,citila som sa dobre,vedela som sa vyrozpravat...postupne sme davali castejsie a castejsie....uz mi nebolo tak dobre,casto som mala pocit ze to na mne kazdy vidi,ze ma niekdo prenasleduje a s kamaratkami sme sa casto hadali-odcudzili sme sa a nase konverzacie sa viac menej tocili len okolo drog.nasi si to zo zaciatku nevsimli no po pol roku to uz na mne bolo dost vidiet a tak som isla na toxicke testy..a tak uz 2 mesiace nechodim do skoly a len sa stale riesi co so mnou bude kedze sa nasi boja ze zacnem znova...zatial nemam potrebu vyhladavat drogy no viem ze pokial budem byvat v seredi zaze si k nim najdem cestu....a uz nechcem...zmenilo mi to charakter,povahu a znicilo zdravie no aj napriek vsetkemu dalo mi to aj nieco dobre-ponaucila som sa zacala si vazit zivot...
u nas v bratislave to bolo o dost tvrdsie moji spoluziaci/spoluziacky boli smazky posledneho kalibru chodili za skolu nonstop niektory sa zdrziavali v pentagone(budova fetakov,dilerovm,sama slapka)napr mala som spoluziacku ktora chodila sliapat chodnik na vajnorsku len aby si zarobila na ten gramik hera a nastrelila si ho do zily spoluziaci boli zlodeji...kradli v tescu,autoradia,okradali ludi len aby si zarobili na pernik ...som rada ze tie casy su uz zamnou a ze uz som za hranicami a zijem si tu v klude...
Aj ja som sa par krat "zarucila" ze si urcite nikdy v zivote neslehnem ale realita bola ina na moje prekvapenie.. to hovori skoro kazdy ze si neda do kabla.. nevravim, ze o napr. pol roka uz budes ficat na ihle ale nemozes povedat ze nikdy si to takto nedas pretoze nevies co bude a ako bude.. ja som to pochopila ked som si uvedomila co robim..
Nooo neviem sa mi to nezda pretoze mne aj keby to niekto vysvetlil tak by som sa asi neodvazila aj tak.. a vlastne preco ta rovno nezriesil on aby ti to ukazal ? sa nebal ze si prepichnes zilu alebo co ?
Ja som to musela vela krat vidiet a vela krat skusit kym som sa odvazila sama sa zrietit a aj to bolo pre mna "tazke" teraz uz je to malina no vtedy som bola z toho fp..
no ja chvalabohu nemam ku tomu ziadny pristup a ani ma to nelaka skusit ...ale mas pravdu s tym ze neviem co pride....to som spoznal tiez na sebe s travou a inymi drogami ...ale tak nelutujem toho
Pristup som nemala ani ja a uz vobec ma to nelakalo.. ale vsetko sa dokaze za kratky cas uplne zmenit a tym sa zmeni aj tvoj pohlad na urcite veci a situacie..
no,ja som prestal.. .so vsetkym,s travou,pikom,tramalom.. .proste odkedy som zacal mat moju lasku,uz som ani nemal potrebu si nieco dat,vobec ma to nelakalo,potom som si este skusil dat travu,ale neznasal som ten pocit.. .skusil som aj viacej krat LSD a je to jedna z drog ku ktorym mam len pekne spomienky,niekedy v buducnosti viem ze si to este dam,so svojou laskou. .najlepsie v lete.. .inak ma vobec netaha uz k drogam,predtym som hulil aj 5x do tyzdna.. .2x do mesiaca piko.. .niekedy aj take 20cm ciary.. .a taak.. .ale uz to proste nepotrebujem,uplne mi to z hlavy odislo a som velmi rad.. .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
Tak ma trava omrzela.. spoznavala som coraz viac ludi z takych tych kruhov a zacali sa okolo mna objavovat uz aj ine vecicky ako len travicka..
Skusila som tramal.. zapacilo sa mi to a tym sa to secko spustilo..
Potom prisla prva lajna.. tak H a uz to islo so mnou do sraciek..
no ja uz 3 roky fajcim a potom prislo piko, huby, kolieska lsd a cakam co pride dalej heh este chcem vela experimentovat
Ja uz som skusila secko co som xcela.. uz nemam co nove skusit a secko ma uz istym sposobom aj omrzelo ale aj tak sa niektorych veci nevzdam..
A to ze si nedas isto do kabla.. hmm to hovori kazdy.. nikto nikdy nechcel ani to necakal ze bude zit zivot na ihle ale ono to cloveka zmeni a ked je nikto medzi ludmi ktori si davaju a ma to na ociach casom mu to pride "normalne" a uz sa nad tym nepohorsuje a casom dospeje do stadia ked nad tym zacne premyslat a uz mu to nosom nestaci a zacne tuzit po tom ake to asi moze byt a vtedy to zacina.. das do kabla raz a uz to do nosa nechces..
no ja ti poviem, ze s takymi ludmi sa nestretavam chvalabohu a ani som este takych ludi nevidel a este mam dost silnu volu na to aby som tomu odolal a to by bola najhorsia vec v mojom zivote kebyze to spravim....ak ti mam pravdu povedat ani pervitin nemam rad lebo som zistil ze mi to berie ludi ktorych som mal rad ...drogy su iba o voli clovek odolat a ja zatial odolavam, ale ty si neodolala ...nemyslim to v zlom
Ani ja som sa s takymi ludmi nestretavla az dokial dovtedy moji normalni kamosi sa nezacali takto riesit.. ono boli to fajn ludia ale teraz to uz niesu oni..
Aj mne na zaciatkoch to vzalo moc vela a hlavne kamaratov no nejaky odisli nejaky prisli potom sa aj niekto vratil a tak nieco ti to da nieco vezme.. no ja to vobec nelutujem..
Zivotna skusenost
no ja mam takych kamaratov co neznasaju pervitin a neviem co by povedali na heroin ...kokain som este nemal ale planujeme to skusit urcite ...ak mas nejaky kontakt tak by som chcel cosi
no lysohlavky su v pohode toho sa nemusis bat len to moc neprezen heh
Heh. nn.. ja nerieism nic uz
Noo ja tiez mam aj som mala kamosov co neznasaju tie sracky ale prisli novy taki ktori znasali..
heh no nevadiiiii hadam cosi pride sem ku nam
a skusala si aj H ?
aj u mna to bol chlast heh a potom travicka...
Keby len skusala.. istu dobu som natom sla ale uz som od toho cista hmmm uz neviem presne ale tak 7-8 mesiacov a uz by som asi do toho nesla..
Salamiik
To si skoncil dobre.. gratulujem..
Kazdeho po case svojim sposobom secko omrzi len niekedy je to silnejsie a to je problem ze
Snad aj my ostatni raz najdeme co hladame
v kazdom pripade je dobre ze si s tym skoncila lebo H je dost velke svinstvo a vidim ze ty uz mas v tomto smere odzite trosku viac ako ja ...ale mne staci co mam
Mozes byt len rad, ze taketo skusenisti nemas..
Velmi dobre viem ake je to svinstvo a to, ze som s tym skoncila bolo jedno z mojich naj rozhodnuti v zivote.. ani si len nexcem predstavit ako by som natom bola keby som nedostala rozum.. mozno by som uz ani nebola pretoze viem, ze moje telo by to nezvladlo takto dalej..
a to si ani tvoji rodicia nevsimli ze mas stopy po vpichoch, alebo na tvojom spravani ?
Nasi si nevsimli vobec nic.. doteraz tomu nerozumiem a asi to ani nikdy nepochopim ako je to mozne..
u nas je to podobné...opita som bola a mama ma viezla domov...vobec nic...zhulena..
aj ked dlhodobe uzivanie a hlavne vpichy je uz o inom...to sa neda tak lahko zamaskovat
Vpichy az tak podstatne neboli lebo to riesia dlhe rukavy.. no to celkovo ako som vyzerala sa nedalo prehliadnut.. bleda, kruhy pod ocami, schudnuta, apaticka, smutna, zmenena, ina.. proste troska.. a nasi si nic nevsimli.. pritom asi kazdy okrem nich vedel co sa deje a ze je to dost zle..
asi tak fumko je naj z toho vsetkeho ....aky mas oblubeny system ?
ja som zo soliniek a urcite vies ako to tu chodi fetuje tu uplne kazdy a tak to tu aj vyzera jeden za druhym do basy za picoviny corky a ojeby...a z tych vsetkych co poznam prestalo len par a z ostatnych sa stavaju trosky ktore si to uvedomuju ale uz s tym nic neurobia....
ja keby som sa tak zmenila..ze nalada a tak by nebolo u mna nic cudne niekedy sa spravam dost zvlastne a vsetci si uz na to zvykli
ale ze si tu zmenu vo vyzore u teba nevsimli..museli nieco riesit,tak to prehliadli
Aj ja som naladova a vzdy som bola ale to bola taka zmena ze si to vsimol UPLNE kazdy okrem nich..
Podla mna oni to nexceli vidiet tak to ani nevideli.. paradoxne.. ked som bola v najhorsom som s nimi nemala ziadne problemy a ked som so seckym sekla vtedy to zacalo, asi nieco zacali tusit ale ja som zapierala a zapierala
Vies, maloktory rodic si to pripusti pokial nema nejake usvedcujuce dokazy vsetci fotrovci dufaju, ze ich dietatu sa to nestane.. a u holiek to plati dvojnasobne..
Keby som okolo teba presla niekde na ulici ani nahodou by ta nenapadlo ze ja mozem mat nieco spolocne s takymi vecami.. kazdy kto ma pozna mi aspon raz povedal ze ja nato vobec nevyzeram.. mozno aj preto..
no ja som tiez zo soliniek a viem velmi dobre ako to tu vyzera a uz ma to tu nebavi, lebo na kazdom kroku je nejaky kkt co by ta pre nic za nic zbil ..fakt najradsej by som isiel kdesi prec
no na mne si to rodicia vsimli, ale nie ze si picham ale ze fajcim a uz sa to pomalicky dava do normalu ...aspon si to myslim ....inac mozem sa ta spytat od kial si ?
Ja ked som bola nafajcena tak si to nikdy nevsimli.. skor mali pripomienky ked som bola na tecku ale ked som bola sfuknuta.. vtedy som sa im zdala divna.. ale neriesili to..
systém??, sklo, vodnéé, kybel, mlieko, vapík... ale to sklo najčastejšie...
myslim ze ani moja mama by si o mne nieco take nemyslela...ja sa s nou obcas o takychto veciach rozprawam a vie jaky mam nazor na drogy a ten respektuje...ale o nicom nema ani potuchy nho akoze o silvestri vie kazdy u nas len ona nie
Ja som tiez s mamou o tom par krat kecala. Z mojej strany takym stylom aby ju ani nenapadlo ze ja by som mohla..
Priznala som sa ze som raz mala travu a to je vsetko a aj to sa hnevala.. vacsina rodicov nerobi rozdieli medzi travou a pikom.. droga ako droga lenze pre mna spek droga nieje ale naco sa hadat
Ale ona je dost sprosta pretoze vie ze mam kamosov fetakov aj na mojej skole je ich mnoho a nedochadza.. lepsie pre mna
moja mi raz povedala ze ked bude mat podozrenie da ma na testy...ale to by som sa jej priznala..aspon by usetrila ale minule som skoro na rit padla ked mi mama povedala ze raz vyskusat je este v poho no ale neviem kolko mas ty rokov ale ja mam len 15...mam dost casu vyskusat nepoznane
inak...
3kitty3
jaky pokus o koleso...mne sa tiez nikdy nepodari som lava z telesnej
Ja som si v tvojom veku tiez vravela ze zijeme len raz, sme maldy tak preco si to neuzit a ze len skusit a moje skusanie dopadlo asi tak ze teraz mam 18 a som na antidepresivach a beriem tecko na ukludnenie.. teraz viem, ze som to skusat vobec nemala.. ja som bola hlupa ale ty nemusis.. si zober priklad zo mna a pouc sa z mojej chyby cely zivot budes mat potom lepsi aj ked si mozno budes mysliet ze si o nieco prisla.. no je to blud nad tym ani nepremyslaj
no ale nemusi byt kazdy ako ty, bud ma volu a dokaze tomu odolat alebo do toho padne ...a ty si do toho padla ...nenahovaram ju nech to skusi ale takto to proste je ...a aj tak to raz skusi skor ci neskor
Ked to skusi uz sa z toho nedostane..
Poznam VELMI vela fetiek.. a vsetci sa k tomu po case vratili aj ked prestali.. tu vola nestaci.. je to silnejsie ako akakolvek vola.. s tym sa neda vyhrat
nechcem sa s tebou hadat ale neni to tak ...ja poznam veeeela takych ludi co tomu dokazu odolat a poznam aj vela inych ludi, prave tych opacnych co uz su v srackach a ty uz to nikdy nevytiahnu hore...napr kamaratovi uz rozleptava sliznicu v nose a vela inych ...ale ked to ona bude brat ako skusenost tak moze to skusit, ale ak sa na to namota tak uz nebude cesty spet,mozno bude ale bude to veeeelmi tazke
Rozleptana sliznica nieje az taka tragedia.. skor je horsie ked ti pomaly kazdt kamarat postupne ide na psychu a na liecenie.. a este horsie je ked mlady clovek zomrie na fet.. vtedy sa kazdy zamysli ale aj tak davaju dalej..
Aj ked to len skusi tak to na nej zanecha nejake nasledky.. mam kamarata ktory si par krat dal biele a uplne ho to zobralo.. stal sa takym schizofrenikom ako malo kto po roku dvoch uzivania..
ale je to ten zaciatok si myslim ...ze vnoci spi a rano sa zobudi a cely vankus od krvy
ale ak ma silnu povahu a dokaze odolat tak jej to nic nespravi ...napr ako mne, tiez som to skusil a v pohode
Lenze takych ludi je malo.. ja vlastne ani nikoho takeho nepoznam.. takze klobuk dole pre tebou.. fakt respect
Nj rozleptana sliznica vedie vies kam..
heh dakujem ale to by mohol byt kazdy taky kebyze chce...ale sem tam si dam aj ja ale ked to neberies casto tak sa to da
tak urcite vyskusam aj nieco ine jako travicku alebo tbl aj ked by clovek povedal ze preto lebo nedokazem odolat,to nie je pravda...lebo nebudem vediet byt s tym pocitom ze newiem ake to je newiem ci ma chapes ale podla mna urcite...a ci sa na to namotam to sa nevie...
tak je obdivuhodne ze si sa nenamotal...aj ked hovoris ze preto,lebo to beries obcas ale davaj pozor aby to nebolo cim dalej,tym castejsie...
Extaza
da sa byt na Téčku zavisly?
ja si myslim ze ja niesom ale bez neho sa citim taka nemozna neviem jak to opisat...
no tomu ver ze sa nenamotam ...ani by som to nechcel ...aj ked je to celkom zaujimava droga
Vsetko sa da ked sa chce
Ale nie no jasne, ze ano.. je to napisane aj na letaciku ze sa nema predpisovat ludom co su zavisli na drogach cize asi tak
Kazdy si v tesko najde to svoje co ma rad a co ho drzi pritom aby si dal
Na tecku sa vidi vacsinou len to pozitivne.. ten pocit a to zle sa neriesi.. to sa bude az o par rokov ked nam to nase tela spocitaju ze sme si ich tak nicili..
ja som letacik ani nevidela ...hehe
je pravda ze po par rokoch sa zacnu ozivat priznaky z nasej lahkomyselnej mladosti dufam ze to je este daleko...ale ty si uz blizsie ako jaa
Len aby si ma nedobehla
tak som sa v ten vecer prvy krat zhulila...mala som 17...potom sme v tretom rocniku chodili pit castejsie a niekedy aj ta travka "sadla"...treti rocnik som nezvladala...bolo to asi preto ze som sa absolutne vykaslala na skolu...presla som na hotelove ucilistie...tam sa mi netrebalo az tak ucit,mala som spoluziakov ktory sa mi zdali dost podivny .. jeden vecer som si s nimi vyrazila von...nesli sme do baru,spoluziaci chceli ist za mesto...tam spoluziak vytiahol z vrecka sacok s bielym praskom...povedal:perniicek..da si niekto?(zasmial sa)nechcela som s tym zacat...neskuor o pol hodiny~ ked dvaja zo spoluziakov mali pernikovu ciaru uz slehnutu sa postavil jeden kamos(ete zo zakladnej)a povedal nieco vo zmysle:tvoja muka je slaba~otvoril svoj ruksak a vytiahol z neho igelitku s obsahom:lyzicka,zapalovac,citron,injekcna striekacka,papierovi sacok s hnedym praskom)a opytal sa:kto bude frajer teraz??mala som vypite a chcela som sa stat "liderkou" alebo "Hrdinkou" nasej partie tak som povedala:"ieje problem s tym uz mam svoje skusenosti"...doteraz neviem pochopit aka som bola hlupa maros mi to navaril do striekacky a dal do ruky,obviazala som si ju spoluziakovim trickom a nastrelila to do zily...od vtedy som si pametala len pocity euforie,a len druhy den rano..rano mi bolo dost horuco a aj dost zle...
ale nebolo to take strasne ako sa hovori...druhy den to bolo rapidne horsie...vracanie,triaska,nespavost...treti den som to uz nevydrzala sla som k marosovi a poprosila som ho o davku dala som mu 400sk(moje mesacne vreckove)maros ich neprijal...mal dost penazi a chcel sa len zabavit...dalej to pokracovalo rovnako akurat ze maros uz pytal aj nejake dane...chcel odomna sex za kazdu davku heroinu.takto som to vydrzala len 3 mesiace potom som sa pokusila spachat samovrazdu(slohla som sedmicku vodky napustala plnu vanu a slahla si polgram..)pokus nevysiel mama ma "zachranila"
skoncila som na protidrogovom 6 mesacnom pobyte (lieceni)po lieceni som sa vykaslala na vsetko ...skolu rodinu priatelov...sla som za pracou do nemecka...nasla som si tam prijatela a takto tam zijem cistaaaa az dodnes...dik mozno vas to odradi od drog
a trava nieje tvrdsi kaliber ako chlast
toto sa mi velmi pacilo ...ale s tym heroinom si to nemusela zacat, kebyze nezacnes tak zijes uplne inac...a preto sa to aj ja bojim skusit lebo by som sa na to namotal tak radsej nie
ja si nikdy v zivote neslahnem to ti mozem zarucit ...ani to nechcem skusit lebo viem ake to je svinstvo
ja si sem tam rad zahulim, a na zuroch mam rad piko..
a chcel by som vyskusat kokain, co mi to urobi
Aj ja som sa par krat "zarucila" ze si urcite nikdy v zivote neslehnem ale realita bola ina na moje prekvapenie.. to hovori skoro kazdy ze si neda do kabla.. nevravim, ze o napr. pol roka uz budes ficat na ihle ale nemozes povedat ze nikdy si to takto nedas pretoze nevies co bude a ako bude.. ja som to pochopila ked som si uvedomila co robim..
Prvy krat si mala v ruke ihlu a dokazala si sa sama nastrelit ??
Nie,vsetko mi vysvetlil kamos...jemu sa hodilo ze sa zdrogujem pretoze ma cel po***at...
Nooo neviem sa mi to nezda pretoze mne aj keby to niekto vysvetlil tak by som sa asi neodvazila aj tak.. a vlastne preco ta rovno nezriesil on aby ti to ukazal ? sa nebal ze si prepichnes zilu alebo co ?
Ja som to musela vela krat vidiet a vela krat skusit kym som sa odvazila sama sa zrietit a aj to bolo pre mna "tazke" teraz uz je to malina no vtedy som bola z toho fp..
no ja chvalabohu nemam ku tomu ziadny pristup a ani ma to nelaka skusit ...ale mas pravdu s tym ze neviem co pride....to som spoznal tiez na sebe s travou a inymi drogami ...ale tak nelutujem toho
Ani ja to nelutujem.. vobec nic z toho..
Pristup som nemala ani ja a uz vobec ma to nelakalo.. ale vsetko sa dokaze za kratky cas uplne zmenit a tym sa zmeni aj tvoj pohlad na urcite veci a situacie..
Pekne si to napisal