milujem anglické nadávky...slut, bitch, hoe, to sú tie bežné, podľa mňa jemnejšie ako fuck je piss (piss of- fuck off). A milujem pridávať všade "fuck"- Shut the fuck up, Where is my fucking sth .....achhhh, tieto anglické seriály teda učia
@burble Rich (je to tiež blbé ale isto lepšie Bohatý ako Kokot Richie, Riky.... hneď tri pseudo anglické ma napadli!!!! ale šak ale take C a K v Richardovi ani nie je!
: no tak pototm by polka kalendára bola používaná ako vulgárny pohlavný orgán
@sompovedal nemyslím, fuck veľmi zuniverzálnelo, jeho "veľkosť" rozpoznáš hlavne podľa tónu ktorým bolo povedané, prípadne dodatkovými nadávkami ("fuck shit balls" je väčšie ako fuck napr.).
osobne sa mi však viac páči nadávka "cuntmuffin", ktorú budem odteraz vytrvalo presadzovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nechápem, ako mohli natočiť americkú verziu skins, po "americky", veď to muselo stratiť aspoň 90% svojho čara...
: no tak pototm by polka kalendára bola používaná ako vulgárny pohlavný orgán
shit - crap - fuck - FUCK YOU MOTHERFUCKER SON OF A BITCH.
osobne sa mi však viac páči nadávka "cuntmuffin", ktorú budem odteraz vytrvalo presadzovať.
Pripomína mi to film Pokánie
Oficiálny preklad Google prekladača - Cunt - "píča"