@1 hlasovala som za 3 ale vysvetlím. všeobecne to pre mňa nie je až tak podstatná časť života čiže tak za 2, ale keby som vo vzťahu tak už by som požadovala aspoň aby to bolo aspoň za 4, pretože život je príliš krátky na vzťahy so zlým sexom
@dz@2 no jasne, že vo vzťahu je dôležitejší, aj som rozmýšľala, že spravím separé rebríček pre zadaných a nezadanych, ale povedala som si, že to nejak budete musieť zvládnuť spriemerovať
Inak súhlasím
Ja som zadaná a až tak veľkú váhu to pre mňa nemá... Možno keby som bola nezadana, tak by mi to viac chýbalo a mala by som pocit, že to je pre mňa dôležitejšie.. Ale po pravde, príde mi, že to ľudia zbytočne preceňujú pre mňa osobne to naozaj nemá veľkú hodnotu...
Moja sexualita je rapídne nízka, znižuje vlastne priemer, ak sa o tom vedú nejaké štatistiky kde nikto neprestrieľal, lebo všetci dobre vieme ako si ľudia v sexuálnych veciach nadhodnocujú všetko okolo toho.
@teal@7 práveže mne môj status nezadaná vobec neprekáža, keď chcem, sex možem mať kedykoľvek ale všetko okolo toho nemusím riešiť, stále mám svoju slobodu. vo vzťahu samozrejme je to o veľa veciach a je ťažké nájsť takého človeka, s ktorým si sadneš po všetkých iných stránkach ale keby som takého našla a že chcem byť s ním do konca života, tak by proste musela byť aj sexuálna stránka aspon na 4ke, inak by to nemalo pre mňa zmysel, ostávať do konca života s jedným človekom, s ktorým to za veľa nestojí.
To zavisi z akeho uhlu pohladu to hodnotim ak to mam hodnotit z pohladu frekvencie vo vztahu, tak tato zlozka intimity je pre mna dolezita a chcem ho mat aspon ako tak pravidelne a dal by som tomu 3. Ak mam ale hodnotit aky vyznam ma pre mna sex celkovo, tak som na 2, zakladam si vacsinou na inych hodnotach
Jaj, som neprecitala @1 kym som hlasovala
Tak ak to ma byt tak vseobecne, tak asi 3
Ale vo vztahu rozhodne 4-5, sex je podstatny nech vravi kto chce co chce (pre mna)
Celkovo v živote tak asi 2… neprikladam mu veľkú dôležitosť a moc nevibujem s ľudmi, čo nedokážu o ničom inom hovorit a je pre nich život len o tom… a všade hľadajú nejaké sexuálne narážky a pod. Takí muži sa mi priam hnusia.
ale každý sme iný, mame ine potreby a je to v poriadku. Pre mna je podstatne aby sme sa v tom s partnerom zhodli..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inak súhlasím
Tak ak to ma byt tak vseobecne, tak asi 3
Ale vo vztahu rozhodne 4-5, sex je podstatny nech vravi kto chce co chce (pre mna)
@teal @7 takze ked nebudes spokojny so sexom vo vztahu, budes ho nadalej udrziavat, a ten sex hladat inde? Ked teda o sexe je to mimo vztahu
ale každý sme iný, mame ine potreby a je to v poriadku. Pre mna je podstatne aby sme sa v tom s partnerom zhodli..