Predpokladať, že nejaký druh NIKDY nevyhynie je dosť nerealistické. Ľudská rasa nie je výnimkou, je to simple štatistika. Je čas prísť a čas odísť, a hodinky ukazujú trištvrte na ísť dopiči
Túto otázku som si dával, a som s tým viac zmierený ako možno niekto iný, ak sa môj život nemá ubrať iným smerom a nezmení k lepšiemu. Už by som si aspoň nikdy nič nevyčítal a neľutoval, že som nemal rodinu, ani deti a že sa veci mali tak, ako sa majú, aj keď to nemusím chcieť.
Nemyslim si ze sme posledna generacia aj ked clovek nikdy nevie lebo svet je v poriadnej pici a mozno tu uz nikdy nebude dobre ale tak predpokladam ze aj ludia co sa rodia teraz a co sa narodili o dost neskor ako ja budu zit este dlho niektori
Ako svet bol v minulosti omnoho mnoho krutejší ako je teraz a nemyslim len 1. a 2. svet. vojnu, ludia sa volakedy ledva dozili 40tky a zabijali sa jedna radost pre somariny. Skor si myslim, ze ludstvo zosalie a zaroven vycerpa zdroje a znici planetu, resp. seba. Bolo obdobie, kedy zdravy rozum prevladal, teraz prevlada to, kto vymysli vacsie sialenstvo, smeruje to dost k anarchii, ekoterorizmu a jednostrannemu liberalizmu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@1ggy @2
Už teraz tu je generácia po nás, teda logicky nemôžme byť posledná.