AKoze preco sa vsade hrabu heteraci , vysostne baby , preboha naco sa hrabete do fora gay and bi , toto neni chat, to si posielajte TS , my nie sme atrakcia ako som dostal spravu popises si so mnou este som si nikdy nepisala s gayom , mate cely birdz tak jedno forum nechajte nam. Comming out je vyjdenie von s pravdou, zamerne to tam oblo dane lebo som si naivne myslel ze to hetero nepochopia apojdu dalej ale ako vidim to tu nefuguje a hlavne ked zahlasuje 5 rocne dievcatko vzdavam sa
s mamou vychadzam vyborne ,s tatom tiez dobre ale bojim sa ze ked sa to dozvie tato tak bude zle. poradni sa urcite nevyhnem, ale dufam ze im dojde, ze si uvedomia de franerku mat nebudem...
vobec nevem ako ako sa zatvarit ked hovoria take ze;"ked budes raz zenaty" alebo. "ked budes raz mat deti"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
vobec nevem ako ako sa zatvarit ked hovoria take ze;"ked budes raz zenaty" alebo. "ked budes raz mat deti"