mam problem so skoskou taskou, nosil som cez prazdniny v nej futbalove veci ako napr. stucne, brank. rukavice, kopacky no a taska napachla smradom z tychto "vecí"
do pracky sa asi nemoze dat tak sa pytam ako ju zbavit toho nep
ja som mal v jednej taske tiez kopacky asi pol roka..na tu tasku som uplne zabudol a spomenul som si na nu az ked sa z nej zacal sirit strasny smrad ..no ale to bol taky smrad ze dovidena...sestra si myslela ze v izbe ukryvam mrtvolu
Inak na taške, ak bola teda nie od číňana by mala byť taká značka, na štítku, že sa môže prať aj v práčke.. Teda moje sa môžu, skús sa pozrieť a keď nie tak ručne ale to Ti ozaj bude dlho schnúť
napusti vanu vodou, hod tam prasok. teraz daj do tej vody s praskom (prazdnu tasku) a nechaj ju nech sa v tom vymaca, nech dostane vonu toho prasku. este ju mozes tzv. vyplakat, teda zoberies ju a budes ju tahat hore a dole po tej vode, par minut. nechaj ju odlezat v tej vode mozno aj hodinku a potom ju daj dakam vyschnut.
svatapannaorleanska deti moje nechcela by som vidiet vase "vyprane" veci.. tasku do pracky alebo do uz spominaneho lavora ale to ze ju tam nechas sa macat za teba zazrak nespravi, kefu (nie zubnu) do paprcky a drhni, poriadne potom vyplachni a zaves von na vzduch.. a voda na pranie sa pouzvia tepla.. just saying
Tekuty praci prostriedok s nie moc horucou vodou, vymavas to poriadne napr. vo vani a potom to vyvesis von na slnko. Pracka moze u niektorych tasiek znicit vnutornu nepremokavu vrstvu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
(to aby som o chvíľu začala písať blogy ako: Ako štopkať ponožku. Ako prišiť gombík. Ako umyť riad, keď sa pokazí umývačka. Čo je to metla?
*lavór je plochý kýbeľ
Funguje to!
dúfam, že vám pomôže.
potom ju nechaj uschnúť
a potom do nej vysyp tégllik sódy bikarbóny, nechaj to tam deň a potom tú sódu vysyp von
hyhyhyhy a môže pridať aj smradlavé ponožky a trenky disappointed:thumbs).....filip
Alebo si kup novu